Onze Partners

Logistics

iets

CEVA Logistics biedt Raptor Supplies met een end-to-end logistics oplossing, die een volledig scala aan lucht-, zeevracht- en wegvrachtdiensten biedt, evenals het transport van te grote of omvangrijke artikelen naar ons wereldwijde klantenbestand.

CEVA Logistics is een van 's werelds grootste logistics bedrijven.

FedEx

FedEx behandelt Raptor Supplies versnelde verzendbehoeften van kleinere zendingen vanuit het noorden America aan klanten in Nederland met de International Priority-service van FedEx.

tnt

TNT zorgt voor eindlevering aan onze klanten in Nederland en Europa met TNT Express en TNT Economy services

betaling

Leveranciers

grainger

Grainger is een toonaangevend bedrijfness-to-business distributeur met hoofdkantoor in de VS Grainger biedt toegang tot onderhouds-, reparatie- en bedrijfsbenodigdheden (MRO) voor meer dan een miljoen klanten.

walrus

Morse Drum heeft de meest uitgebreide lijn drumhandlingapparatuur op de markt, focusssing uitsluitend op uitrustingen voor het hanteren van vaten, vaten en emmers.

Raptor Supplies is er trots op te bieden Morse Drum producten aan onze klanten in Nederland en andere wereldwijde bestemmingeninaties.

wesco

Wesco Industrial Products produceert al meer dan 70 jaar hoogwaardige materiaalbehandelingsapparatuur. Hun assortiment omvat onder meer drumhandlers, steekwagens, pallettrucks, liften & stapelaars, heftafels, platformwagens, dollies, huifkarren, stripdeuren, enz.

Raptor Supplies is aangesteld als Wesco's Britse en Europese distributeur.

investeerder

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.