Onze Partners

Logistiek

iets

CEVA Logistics voorziet Raptor Supplies van een end-to-end logistieke oplossing, die een volledig scala aan lucht-, zee- en wegvrachtdiensten biedt, evenals het vervoer van oversized of omvangrijke items aan ons wereldwijde klantenbestand.

CEVA Logistics is een van 's werelds grootste logistieke bedrijven.

FedEx

FedEx behandelt Raptor Supplies versnelde verzending van kleinere zendingen van Noord-Amerika naar klanten in het VK met behulp van FedEx's International Priority service.

tnt

TNT zorgt voor de eindlevering aan onze klanten in het Verenigd Koninkrijk, continentaal Europa en het Midden-Oosten via de diensten TNT Express en TNT Economy.

betaling

Leveranciers

grainger

Grainger is een toonaangevende business-to-business distributeur met hoofdkantoor in de VS. Grainger biedt toegang tot onderhoud,reparatie en bedrijfsbenodigdheden (MRO) voor meer dan een miljoen klanten.

walrus

Morse Drum heeft de meest uitgebreide lijn van vatenbehandelingsapparatuur op de markt, die zich uitsluitend richt op vaten, tonnen en emmers.

Raptor Supplies is er trots op Morse Drum producten aan onze klanten in het Verenigd Koninkrijk en andere wereldwijde bestemmingen aan te bieden.

wesco

Wesco Industrial Products produceert al meer dan 70 jaar hoogwaardige apparatuur voor intern transport. Hun assortiment omvat vatenkantelaars, handtrucks, pallettrucks, hef- en stapelaars, heftafels, platformwagens, dollies, kantelkarren, stripdeuren, enz.

Raptor Supplies is aangewezen als Wesco's Britse en Europese distributeur.

investeerder

Neem contact met ons op

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies
We're available Monday through Friday, from 07:30 until 17:00.