Klantenserivce

Verzending & Levering

Bel ons op +31-20-2170638 voor een offerte voor verzending naar een andere bestemming. Raptor Supplies Limited bezit, onderhoudt en exploiteert deze website. Door het te gebruiken of er informatie van te downloaden, stemt u ermee in gebonden te zijn aan de onderstaande wettelijke voorwaarden.

Vrijwaring

De informatie op of toegankelijk via onze website wordt verstrekt zonder enige expliciete of impliciete garantie met betrekking tot de geschiktheid, geschiktheid voor een bepaald doel, nauwkeurigheid, volledigheid of betrouwbaarheid. Uw vertrouwen op dergelijke informatie is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan uw computerapparatuur door het gebruik ervan, inclusief schade door virussen als gevolg van uw toegang tot de site of van enige informatie die u ervan downloadt.

Sites van derden partijen

Voor uw gemak kunnen we links naar websites aanbieden die door derden worden beheerd. Een link impliceert niet onze affiliatie of associatie met een dergelijke site, waarover we geen enkele garantie of verklaring geven. Als u een gelinkte site bezoekt of gebruikt, doet u dit op eigen risico.

Beperking van schade

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enige directe, indirecte, speciale, gevolgschade, punitieve of andere schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit welke oorzaak dan ook, inclusief verlies van gebruik, winstderving of verlies van gegevens, hetzij onder contract, nalatigheid, strikte aansprakelijkheid of anderszins, voortvloeiend uit of in enig opzicht verband houdend met het gebruik van informatie op of toegankelijk via deze website

Beperkte licentie

Door de hier vermelde wettelijke voorwaarden te accepteren, stemt u ermee in om voor geen enkel doel te deeplinken of framelinken naar onze website zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. We verlenen u toestemming om informatie van onze website te gebruiken, te downloaden en te kopiëren, op voorwaarde dat (a) alle copyright- en eigendomsvermeldingen behouden blijven, (b) de informatie niet openbaar wordt weergegeven, openbaar wordt verspreid of op enigerlei wijze wordt gewijzigd en er geen afbeeldingen worden gebruikt afzonderlijk van hun begeleidende tekst, en (c) u gebruikt de informatie voor uzelf en niet voor commerciële doeleinden.

Door u verstrekte informatie

Wij raden u aan om via onze website geen vertrouwelijke informatie naar ons te sturen, anders dan die nodig is voor de verwerking van een via de site geplaatste inkooporder. Raadpleeg ons privacybeleid - zie de link onderaan de startpagina. We raden u aan om ons geen bedrijfseigen informatie via onze website te sturen. Dergelijke informatie die u ons stuurt, wordt mogelijk niet als vertrouwelijk of bedrijfseigen behandeld. Door het te verzenden, verleent u ons een onbeperkte, onherroepelijke, wereldwijde, royaltyvrije licentie om het te gebruiken, te reproduceren en te verspreiden

Veranderingen

We behouden ons het recht voor om deze wettelijke voorwaarden op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Dergelijke wijzigingen worden van kracht zodra ze op onze website worden geplaatst en door de site daarna te gebruiken, accepteert u ze. We raden u aan deze Juridische Voorwaarden van tijd tot tijd door te nemen om er zeker van te zijn dat u ze in hun huidige vorm kent.

Internationale gebruikers

We beweren niet dat de informatie op onze website of die toegankelijk is via onze website geschikt of legaal is om te bekijken of te gebruiken in een bepaald land of gebied, en we verbieden u om toegang te krijgen tot informatie die daar verboden of illegaal is.

Recht en jurisdictie

Onze website en de informatie die erop staat of toegankelijk is, valt onder de exclusieve jurisdictie van de wetten van Engeland. Door de site te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat elk geschil dat voortvloeit uit het gebruik ervan exclusief zal worden voorgelegd aan de Engelse rechtbanken en dat u geen jurisdictie zult doen gelden in een andere rechtbank of tribunaal waar ook ter wereld.

Telefoon: + 44 203 287 5224

E-mail: verkoop@raptorsupplies.com

Statutaire zetel: Raptor Supplies BV,
Choorhoekseweg 8,
4424 NW, Wemeldinge

Bedrijfsnummer: 09124832

Neem contact met ons op

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies
We're available Monday through Friday, from 07:30 until 17:00.