Retourneren / weigerennds Beleid

Retourbeleid

Except zoals hieronder beschreven, als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, kunnen producten binnen 30 dagen na levering worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling of omruiling (product moet nieuw / ongebruikt zijn). Geretourneerde artikelen moeten in hun oorspronkelijke staat zijninal verpakking en de klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending, tenzij een beschadigd of onjuist artikel is ontvangen.

Om een ​​retour te verwerken, neemt u gewoon contact met ons op via telefoon of e-mail en vraagt ​​u om uw bestelling te retourneren. Binnen 2 dagen ontvang je een RMA-nummer en afleveradres om de bestelling naartoe te sturen. Zodra de retourzending is verzonden, geef ons dan het trackingnummer zodat we de retourzending snel kunnen verwerken bij aankomst van de goederen in ons magazijn. Zie onze Algemene voorwaarden voor meer informatie.

Terugbetalingen

Voor alle bestellingen die op onze website worden geplaatst, kunnen klanten hun bestelling annuleren voor een volledige terugbetaling zolang de goederen niet zijn verzonden. Neem gewoon contact met ons op via e-mail of telefoon en we sturen u een bevestiging van uw bestellingsannulering via e-mail. weigerennds wordt terug verwerkt naar de oorspronkelijkeinal betalingsmethode (indien betaling met een creditcard of Paypal is gedaan). In het geval van bestellingen die via bankoverschrijving zijn betaald, gelieve uw bankgegevens en funds wordt teruggestort op uw bankrekening. weigerennds wordt binnen 48 - 72 uur na annulering van de bestelling verwerkt.

Voor klanten die hun bestelling willen annuleren nadat de goederen zijn verzonden, betalen we de productkosten + btw terug. However, verzendkosten worden niet terugbetaald, tenzij de verkeerde of beschadigde goederen zijn geleverd. weigerennds wordt binnen 48 - 72 uur verwerkt zodra uw bestelling is geretourneerd naar ons magazijn.

Niet-restitueerbare artikelen

Soms kunnen producten niet worden gerestitueerd. Als je een niet-restitueerbaar product bestelt, nemen we contact met je op voordat we verder gaanlfiom uw bestelling af te ronden, u te informeren over de restitutiebeperkingen en u de mogelijkheid te biedenptiop om te annuleren.

Klantenservice

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via +31 20 2170638 om u te helpen bij het retourproces. We sturen je een retour author(RMA) nummer. Onze klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7 uur tot 30 uur (CET).

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.