Beleid voor teruggave / restitutie

Retourneerbeleid

Behalve zoals hieronder beschreven, kunnen producten, als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, binnen 30 dagen na levering worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling of omruiling (het product moet nieuw / ongebruikt zijn). Geretourneerde artikelen moeten in de originele verpakking zitten en de klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten, tenzij een beschadigd of onjuist artikel is ontvangen.

Om een ​​retour te verwerken, neemt u gewoon contact met ons op via telefoon of e-mail en vraagt ​​u om uw bestelling te retourneren. Binnen 2 dagen ontvang je een RMA-nummer en afleveradres om de bestelling naartoe te sturen. Zodra de retourzending is verzonden, geef ons dan het trackingnummer zodat we de retourzending snel kunnen verwerken bij aankomst van de goederen in ons magazijn. Zie onze Algemene voorwaarden voor meer informatie.

Retourbeleid

Voor alle bestellingen die op onze website worden geplaatst, kunnen klanten hun bestelling annuleren voor een volledige terugbetaling, zolang de goederen niet zijn verzonden. Neem gewoon contact met ons op via e-mail of telefoon en we sturen u een bevestiging van de annulering van uw bestelling per e-mail. Restituties worden teruggestort naar de oorspronkelijke betaalmethode (als de betaling is gedaan met een creditcard of Paypal). In het geval van bestellingen die via bankoverschrijving zijn betaald, dient u uw bankgegevens op te geven en het geld wordt teruggestort op uw bankrekening. Terugbetalingen worden binnen 48 - 72 uur na annulering van de bestelling verwerkt.

Voor klanten die hun bestelling willen annuleren nadat de goederen zijn verzonden, betalen we de productkosten + btw terug. De verzendkosten worden echter niet terugbetaald, tenzij de verkeerde of beschadigde goederen worden geleverd. Terugbetalingen worden binnen 48-72 uur verwerkt nadat uw bestelling is teruggestuurd naar ons magazijn.

Niet-restitueerbare artikelen

Soms kunnen producten niet worden gerestitueerd. Als je een niet-restitueerbaar product bestelt, nemen we contact met je op voordat we je bestelling afhandelen, informeren we je over de restitutiebeperkingen en bieden we je de mogelijkheid om te annuleren.

Klantenservice

Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via +31 20 2170638 om je te helpen bij het retourproces. We sturen u een retourautorisatienummer (RMA-nummer). De openingstijden van onze klantenservice zijn van maandag tot en met vrijdag van 7 uur tot 30 uur (CET).