Retouren / Restitutiebeleid

Retourbeleid

Behalve zoals hieronder beschreven, als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, kunnen producten binnen 30 dagen na levering worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling of omruiling (product moet nieuw / ongebruikt zijn). Geretourneerde artikelen moeten in de originele verpakking zitten en de klant is verantwoordelijk voor de retourverzendkosten, tenzij een beschadigd of verkeerd artikel is ontvangen.

Om een retourzending te verwerken, neem je gewoon contact met ons op via telefoon of e-mail en vraag je om je bestelling te retourneren. Binnen 2 dagen ontvang je een RMA-nummer en een afleveradres om de bestelling naar terug te sturen. Zodra de retourzending is verzonden, geef je ons het volgnummer, zodat we de retourzending bij aankomst van de goederen in ons magazijn snel kunnen verwerken. Zie onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Restitutiebeleid

Voor alle bestellingen die op onze website zijn geplaatst, kunnen klanten hun bestelling annuleren voor een volledige terugbetaling zolang de goederen niet zijn verzonden. Neem gewoon contact met ons op via e-mail of telefoon en wij sturen u een bevestiging van de annulering van uw bestelling via e-mail. Terugbetalingen worden verwerkt naar de oorspronkelijke betalingsmethode (als de betaling is gedaan met een creditcard of Paypal). In het geval van bestellingen die zijn betaald via een bankoverschrijving, geef dan uw bankgegevens door en het geld zal worden teruggestort op uw bankrekening. Terugbetalingen worden binnen 48 - 72 uur na annulering van de bestelling verwerkt.

Voor klanten die hun bestelling willen annuleren nadat de goederen zijn verzonden, betalen wij de productkosten + BTW terug. De verzendkosten worden echter niet terugbetaald, tenzij de verkeerde of beschadigde goederen worden geleverd. Terugbetalingen worden binnen 48 - 72 uur verwerkt zodra uw bestelling is teruggestuurd naar ons magazijn.

Niet-restitueerbare artikelen

Soms kunnen producten niet worden terugbetaald. Als u een niet-restitueerbaar product bestelt, zullen wij contact met u opnemen voordat uw bestelling wordt uitgevoerd, u informeren over de restitutiebeperkingen en u de mogelijkheid bieden te annuleren.

Klantenservice

Je kunt contact opnemen met onze klantenservice op +44 203 287 5224 om je te helpen bij het retourproces. We sturen je een retourautorisatienummer (RMA). Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 7.30 tot 17.00 uur (GMT).

Neem contact met ons op

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies
We're available Monday through Friday, from 07:30 until 17:00.