Over ons

Raptor Supplies is een toonaangevend e-commerceportaal voor B2B-klanten in het VK en Ierland, Europa, de GCC / het Midden-Oosten, Afrika en Azië die willen voldoen aan hun productvereisten voor ongepland onderhoud, reparatie en operaties (MRO).

Geschiedenis

Opgericht in 2014, wij bezorgen in meer dan 60 landen VK industriele onderdelen

Onze locaties

  • Vereingd Konijkrijk
  • Nederland
  • India
  • Veringede Staten
  • Singapore

Het team

Ons team van 175 medewerkers is toegewijd aan het inkopen en leveren van de industriële onderdelen die u nodig heeft

Onze missie

De beste e-commerce-ervaring voor internationale aankoop en levering van Amerikaanse industriële onderdelen

Vind elk Amerikaans industrieel onderdeel

Ons doel: u helpen snel het artikel te vinden dat u zoekt. Zoek in onze enorme online catalogus of ping ons met uw offerteaanvraag / vereisten. Ziet u het artikel niet op onze website staan? Stuur ons een sourcing aanvraag en laat ons het werk doen!

Catalogus bekijken

Flexibele aankoopopties

Wij dwingen zakelijke klanten niet om alleen op onze website te kopen. Plaats uw bestellingen volgens uw bedrijfsbeleid. We accepteren inkooporders, betaling via telefoon, bankoverschrijvingen en bieden kredietvoorwaarden voor in aanmerking komende zakelijke klanten.

Bestelling

Snelle, probleemloze levering

Voor veel producten bieden we een snelle levering zonder ENIG douanegedoe. Voor volumineuze artikelen bieden wij luchtvracht / zeevracht opties aan, afhankelijk van uw budget. U kunt zelfs gratis afhalen in ons magazijn in de VS!

Vraag u offerte aan

Sprek met echte mensen

Ons wereldwijde klantenserviceteam kan elke vraag over onze producten, leverings- en betalingsmogelijkheden beantwoorden. We werken zeven dagen per week, ook in het weekend, om ons wereldwijde publiek te bedienen. Bel/mail/WhatsApp vandaag nog!

Chat nu met ons

Waar we leveren

Wie zijn wij?

Wij zijn een toonaangevend eCommerce portaal dat B2B klanten in het Verenigd Koninkrijk & Ierland, Europa, GCC / Midden-Oosten, Afrika en Azië bedient die op zoek zijn naar hun ongeplande onderhouds-, reparatie- en exploitatieproducten (MRO).”

“Wij leveren of betrekken alle Amerikaanse MRO-onderdelen, reserveonderdelen of verbruiksartikelen voor zakelijke klanten.”

2,000,000+

producten in onze catalogus

5,000+

merken waar we van kopen

60+

landen waar we aan leveren

EUR

kies uw valuta

Top merken in onze catalogus

Neem contact met ons op

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies
We're available Monday through Friday, from 07:30 until 17:00.