NEWSTRIPE

Sinds 1941 produceert Newstripe apparatuur voor bestrating en vloermarkering voor veldonderhoud en markeringstoepassingen. De productlijn van het merk, met hoofdkantoor in Aurora, Colorado, VS, omvat een recyclingsysteem voor spuitbussen/blikjes en accessoires. Lees meer

FILTER

Veiligheid

Verfapparatuur en -benodigdheden

Wagenpark- en voertuigonderhoud

Laden en lossen

Pneumatiek

Leidingswerk

Schoonmaak

Veiligheid FILTER

IdentificatieproductenBekijk alles

 • Stencils en stencilsets

  Wordt gebruikt om bakken, containers, voetbalvelden, stallingen, start- en landingsbanen, taxibanen en andere opslagruimten te stencilen. Gemaakt van PolyTough kunststof en verkrijgbaar in verschillende maten

VerkeersveiligheidBekijk alles

 • Stoepmarkeringen en stoepmarkeringstape

  Geschikt voor het voorkomen van enkel- / voetblessure bij een speler met SafeMark veldlay-outsysteem. Gemaakt van UV-beschermd PolyFoam om een ​​onverwoestbaar markeersysteem te garanderen en slippen of vastlopen te voorkomen. Uniek vleugelanker zorgt voor vandalismebestendige installatie. 10 vervangende markers inbegrepen

Veilige opslagBekijk alles

 • Afvoer / recyclingsysteem voor spuitbussen

  Newstripe spuitbussen recycleren / doorboren systemen zijn ontworpen om spuitbussen drukloos te maken voor recycling, om vluchtige organische stoffen te verwijderen en op te vangen en om blikken door te prikken en leeg te laten lopen. Deze doorboorsystemen voor spuitbussen bevatten een koolstoffilter om ontsnappende dampen op te vangen en kunnen gemakkelijk op een vat van 30/55 gallon worden geplaatst. AeroVent-verwijderingssystemen voor spuitbussen zijn voorzien van een Safe2Vent-filter met dubbele trommel met een filterlevensduur tot 90 dagen en een Viz-a-Ball-indicator om de operator te laten zien wanneer de blikken drukloos moeten worden gemaakt. De 3X-variant van deze verwijderingssystemen kan tot 3 blikjes tegelijk verwerken, waardoor de kosten van onveilige afvalverwijdering worden verlaagd. Deze handbediende handgreep / klemsystemen voldoen aan de OSHA-, EPA-, RCRA- en California SB1158-voorschriften en zijn verkrijgbaar in een capaciteit van 1 en 3 blikjes. De grote emmer- en blikbrekers van het merk kunnen kracht uitoefenen tot 13000 pond om het volume van containers tot 75% te verminderen. Deze brekers zijn voorzien van een veiligheidsvergrendelingssysteem dat het vergruizingsproces stopt als de deur van de container halverwege de cyclus wordt geopend. Raptor Supplies heeft een breed assortiment van deze emmer- en blikbrekers en andere apparatuur voor het recyclen van spuitbussen, zoals vervangende patronen, reparatiesets voor onderhoud en vervangende filters voor het doorboren van blikjes.

Over NEWSTRIPE

De uitgebreide catalogus van het merk omvat stencils, stripingverven, sjablonen, emmerbrekers en compactors. Newstripe-belijningsmachines (4250 Airless-serie) zijn ontworpen voor het markeren van trottoirs en sportvelden. Deze compacte en lichtgewicht machines zijn uitgerust met een verstelbare drukpomp van 3000 psi die heldere en rechte lijnen (2 tot 6 inch breed) spuit zonder verf te verspillen. Raptor Supplies biedt een breed scala aan striping-oplossingen, samen met stencils voor het ontwerpen en schilderen van unieke ontwerpen.

Dingen om te overwegen

Alternatieven voor kruisverwijzingen

Sommige Newstripe MPN's kruisen individuele verwijzingen naar de equivalente Dragmat-modelnummers. Dus als u op zoek bent naar een artikel van de concurrent dat niet op voorraad of verouderd is, is de kans groot Raptor Supplies heeft de gelijkwaardige Newstripe-producten beschikbaar.

Waarom wij?

Deze Newstripe-producten variëren van kleine tot grote maten. Het is mogelijk dat ze zorgvuldig moeten worden verpakt, omdat sommige artikelen tijdens het transport beschadigd kunnen raken. Daarom worden deze Newstripe-artikelen per koerier en luchtvracht geleverd voor minimale stilstand.

Belangrijke handelsnamen

AeroVent-systemen

AeroVent-systemen zijn robuuste spuitbussystemen gemaakt van booggelast staal. Ze zijn ideaal voor het vermalen van blikjes tot schroot. Deze brekers zijn voorzien van een handgreep/klem en Safe2Vent geactiveerde auto...Lees verder 

NEWSTRIPE Concurrentievoordelen

Safe2Vent

Safe2Vent dubbele filtermontage is een oplossing voor het wegwerken van spuitbussen. Het werkt met alle wegwerpsystemen voor één blikje, inclusief de AeroVent 1X- en 1-modellen. Het beschikt over herbruikbare onderdelen en een vervangbaar filter voor kosteneffectiviteit en duurzaamheid. Het ontwerp van het geheel zorgt voor veiligheid door aan te geven wanneer het drukloos is en veilig te openen is.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Doet Raptor Supplies Newstripe belijningsmachines voor parkeerplaatsen aanbieden?

Ja, klanten die op zoek zijn naar belijningsunits voor parkeerterreinen kunnen afrekenen RollerMaster lijnbelijningsmachines. Deze machines hebben een compact ontwerp voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid. Ze zijn ook ideaal voor voedselopslagplaatsen, omdat ze geen dampen produceren.

Hoe vind ik de juiste Newstripe-stencils voor mijn behoeften?

 • Identificeer de specifieke symbolen of markeringen die nodig zijn voor uw toepassing.
 • Meet het oppervlak om de juiste stencilgrootte te bepalen.
 • Houd rekening met de duurzaamheid van het materiaal en kies op basis van gebruik binnen of buiten.

Wanneer moet ik de zwenkwielen van het merk vervangen?

 • Vervang Nieuwstripe zwenkwielen wanneer ze tekenen van slijtage vertonen.
 • Vervang ze als ze grip verliezen tijdens het remmen.

Merkexclusieve producten