B/A PRODUCTS CO.

B/A Products, met het hoofdkantoor in Columbia, Maryland, Verenigde Staten, produceert sinds 1978 hef- en sleepoplossingen voor de automobiel-, brandweer- en reddingsindustrie, productie en onderhoud en reparatie. Lees meer

FILTER

Laden en lossen

Wagenpark- en voertuigonderhoud

Pneumatiek

Beveiliging

Over B/A PRODUCTS CO.

De productcatalogus van het merk omvat B/A-kettingen, trekproducten, autodolly's, kabelhaken en accessoires voor lieren en slepen. B/A-producten blokken pakken zijn ontworpen voor het veranderen van de richting van de lading die wordt verplaatst in transport- en opslagtoepassingen. Ze zijn voorzien van bronzen bussen voor een soepele werking en minimaliseren slijtage door wrijving en hitte. Deze blokken hebben smeernippels om weerstand en wrijving verder te minimaliseren. Ze hebben gemakkelijk te openen zijplaten voor snelle demontage/montage. Deze rukblokken hebben een ingebouwde haakvergrendeling om te voorkomen dat de kabel eruit glijdt tijdens plotselinge schokken.

Dingen om te overwegen

Alternatieven voor kruisverwijzingen

Onderdeelnummers van B/A-producten verwijzen vaak naar verschillende Dayton producten. Dus als u op zoek bent naar een katrolblok van B/A Products dat verouderd of niet op voorraad is, is de kans groot dat we het equivalente artikel beschikbaar hebben.

Waarom wij?

Wij leveren of sourcen alle Amerikaanse MRO-onderdelen aan meer dan 60 landen over de hele wereld. We hebben uw MRO-vereisten gesorteerd met meer dan 5000 merken om uit te kiezen en meer dan 2000000 producten in onze catalogus.

Verzending

Deze apparatuur is klein van formaat en vereist een compacte verpakking. Ze zijn geschikt voor koerierszendingen en luchtvracht.

Belangrijke handelsnamen

Twist Lock-grijphaken

Deze haken voorkomen dat de ketting per ongeluk losraakt wanneer deze vastgehaakt is. Ze voorkomen ook onbedoeld opnieuw inhaken tijdens het gebruik. Deze grijphaken zijn ideaal voor het vasthaken van ketting aan ketting, voertuigstabilisa...Lees verder 

Geïntegreerde Dolly Speed ​​Mounts

Deze steunen bevatten dollyframes, overbruggingsstangen en telescopische assen. Ze hebben een geverfde afwerking voor slijtvastheid tegen buitenomstandigheden.

B/A PRODUCTS CO. Concurrentievoordelen

Synthetische lierlijnen

Deze kunststof lijnen drijven op het water voor reddingsoperaties. Hun synthetische ontwerp is vrij van bramen, waardoor de kans op snijwonden en verwondingen tijdens de operatie wordt verkleind.

Veelgestelde Vragen / Veelgestelde Vragen

Hoe ladingen vastzetten op diepladers?

Haken, zoals lasbare grijphaken, zijn ideaal voor deze toepassingen. Ze zijn op de randen van de bodem van de aanhangwagen gelast. Eenmaal gefixeerd, kan de werklast worden belast en kunnen de riemen worden gebruikt om de lading vast te binden met behulp van lasbare haken als verankeringspunten.

Hoe de kabels van B/A Products spannen tijdens het vastzetten van werkstukken?

Producten, zoals kabelspanners en geleiders, kunnen worden gebruikt om de kabels te spannen tijdens het laden en vastzetten van werkstukken.

Merkexclusieve producten