FYREPEL-PRODUCTEN

Een Offerte Aanvragen

Meer toevoegen

Fyrepel Products is een van de toonaangevende fabrikanten van beschermende uitrusting voor brandweerlieden. De uitgebreide catalogus van het merk omvat veiligheidsvesten, uitrukuitrustingen, brandweerparka, politiebommenwerperjassen, Interceptor Hazmat en rookjumpers. De uitrukversnellingen van het Fyrepel-bataljon hebben een geavanceerd paneel met drie lichamen, een jas van 3 inch en een broek met hoge rug voor meer bewegingsvrijheid. Ze hebben een extra laag thermische voering op de schouders voor extra bescherming tegen extreme temperaturen en een keellipje met een uitgesneden ontwerp voor een betere interface met helm, kap of SCBA-masker.
Klanten die zoeken naar de veiligheidskleding van het bedrijf, kunnen het model, artikel of kruisverwijzingsnummer zoeken op Raptor Supplies. We zoeken ook directe alternatieven voor verschillende oude en stopgezette producten, zonder dat er een minimale bestelhoeveelheid vereist is voor het plaatsen van bestellingen.
Wij leveren en leveren aan meer dan 60 landen, waaronder de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Singapore, Maleisië en Indonesië. U kunt ons bereiken via telefoon, livechat, WhatsApp of het formulier op deze pagina verzenden om het equivalente onderdeel te krijgen dat u vandaag nodig heeft!