Mcmaster - Levering Nederland

Een Offerte Aanvragen

Meer toevoegen

Op zoek naar een snelle levering van een Mcmaster-Carr onderdeel? Raptor Supplies kan elk Mcmaster Carr-artikel of alternatief leveren aan klanten in heel Europa, inclusief Nederland, België en Luxemburg. De Mcmaster-cataglogue heeft meer dan 500,000 industriële onderdelen, ideaal voor alle industriële vereisten. Wij zijn een distributeur voor honderden Amerikaanse industriële merken en zijn gespecialiseerd in het oplossen van de inkoopbehoeften van industriële en technische klanten. Klanten kunnen ons een bericht of e-mail sturen met hun Mcmaster-offerteaanvraag en een formele offerte ontvangen via e-mail. Profiteer van snelle verzending via TNT / Fedex en geen minimale bestelhoeveelheden. Betaal via creditcard, Paypal of bankoverschrijving. Zakelijke klanten die in aanmerking komen, kunnen ook 30 dagen na levering betalen (onder voorbehoud van goedkeuring). Dus neem vandaag nog contact op voor het equivalent van Mcmaster dat u nodig heeft!

Veelgestelde vragen

Catalogus

Welke Mcmaster-Carr-producten biedt u aan?

Wij bieden vrijwel de gehele Mcmaster-Carr-catalogus aan. Dat omvat alles zo klein als een pakket imperiale bouten tot grote, omvangrijke materiaalbehandelingsitems zoals een kast. Mcmaster biedt hoogwaardige, voornamelijk in Amerika vervaardigde producten in 26 belangrijke productcategorieën. De Mcmaster Carr-catalogus staat bekend om 1) het brede aanbod aan producten en 2) het bieden van alle opties van een bepaald item om aan uw specifieke toepassing of vereiste te voldoen.

Een groot voordeel van de Mcmaster-Carr-catalogus is dat ze producten / onderdelen aanbieden die niet verkrijgbaar zijn bij andere industriële leveranciers. Dit is met name het geval bij bevestigingsmiddelen (schroeven / bouten), die zowel in imperiale als in metrische versies worden aangeboden.

Wat is uw minimale bestelgrootte voor Mcmaster Carr-onderdelen?

Eerlijk gezegd bieden we prijzen voor zelfs een enkele bout als dat alles is wat u nodig heeft. Ons doel is om u de Mcmaster-producten te bezorgen die u nodig heeft, niet om u te dwingen hoeveelheden te kopen die u niet nodig heeft. Maar we hanteren wel minimale verzendkosten, aangezien de meeste bestellingen worden afgehandeld via koeriersdiensten. Om u een snelle levering te bieden, verzenden we via koeriersdiensten zoals FedEx en DHL en bieden we daarom geen gratis levering aan.

Bestelling plaatsen

Hoe plaats ik een bestelling?

Zodra u onze formele offerte hebt ontvangen, kunt u i) een inkooporder verzenden die de aangeboden prijs weerspiegelt of ii) eenvoudig via telefoon / e-mail antwoorden dat u door wilt gaan met de aangeboden offerte. Raptor Supplies zal u dan een Proforma Factuur voor betaling sturen of u NET30-betalingsvoorwaarden aanbieden voor in aanmerking komende bedrijven.

Verkoopt u aan particulieren?

Raptor Supplies is een business-to-business bedrijf dat voornamelijk verkoopt aan zakelijke klanten die waarde hechten aan ons serviceaanbod. Als u een persoon bent die geïnteresseerd is in het ontvangen van een offerte, behandelen we dergelijke verzoeken van geval tot geval. We begrijpen de aantrekkingskracht van de Mcmaster-catalogus voor individuen over de hele wereld, maar we zijn erop gericht om tegemoet te komen aan de behoeften van zakelijke klanten.

Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar er is geen melding gemaakt van Mcmaster Carr op het artikel?

De meeste klanten realiseren zich niet dat Mcmaster een distributeur van industriële onderdelen is en geen fabrikant. Ze hebben een uitgebreide catalogus met industriële onderdelen opgebouwd van een Amerikaanse kwaliteitsfabrikant en bieden ook enkele vooraanstaande Europese en Japanse producten. Dus als je een pakket bouten hebt besteld, kan het zijn dat het in een pakket zit met een merklogo dat je verwacht. Maar als het een manometer is, zal deze door een ander bedrijf zijn vervaardigd met hun merk op het item. Schrik niet als dat het geval is!

Biedt u Mcmaster Carr-equivalenten aan?

Als u een artikel heeft waarvoor u een vergelijkbare specificatie nodig heeft, maar niet noodzakelijk het Mcmaster-onderdeelnummer, kunnen wij u helpen. Zoals eerder vermeld, is Mcmaster geen fabrikant maar een geweldige distributeur. Dus als je een soortgelijk artikel nodig hebt, laat het ons weten en we zullen een ander Amerikaans merkproduct met dezelfde specificaties aanbieden.

Welke documenten kunt u overleggen?

We bieden een aantal documenten aan, waaronder certificaten van overeenstemming, partijtraceerbaarheid en materiaaltestcertificaten. Voor sommige items, zoals meters, voegen we kalibratiecertificaten toe voor zover deze in het product zelf zijn opgenomen. Als u certificaten nodig heeft, geef dit dan aan bij het plaatsen van de bestelling. Aanvragen voor certificaten na verzending van bestellingen kunnen niet worden gehonoreerd.

Welke Mcmaster-Carr-producten verkopen we niet?

Er zijn een aantal Mcmaster-producten die we niet aanbieden, waaronder magnetische artikelen, bepaalde vetten/vloeistoffen en artikelen die langer zijn dan 7 meter. Magnetische items zoals zeldzame aarde of keramische magneten kunnen interfereren met vliegtuiginstrumentatie en worden daarom niet aangeboden. Mcmaster-vetten of -vloeistoffen die zijn geclassificeerd als gevaarlijk voor luchttransport, zijn ook niet te koop. Om te controleren of we een vet- of vloeistofartikel kunnen aanbieden, raadpleegt u de MSDS van het product. Als sectie 8 van het document onder de IATA-sectie "Niet gereguleerd voor transport" vermeldt, kunnen we een offerte aanbieden. Lange artikelen met een lengte van meer dan 14 tot 7 voet zijn problematisch, aangezien koeriers deze lengtes niet kunnen verzenden en dan via luchtvracht moeten worden verzonden.

Moet ik alleen de Mcmaster-onderdeelnummers opgeven om een ​​offerte te krijgen?

Ja, geef ons de Mcmaster Carr-onderdeelnummer(s) door. Klant stuurt ons soms ongeldige Mcmaster-onderdeelnummers; dit is normaal gesproken een geval van een waarbij een '5' en 'S' worden verwisseld of een 'O' wordt verwisseld voor een '0'. Controleer gewoon de onderdeelnummers voordat u om de offerte vraagt!

Er zijn gevallen waarin het opgeven van het juiste Mcmaster-onderdeelnummer niet voldoende is om een ​​specifiek product te noemen. 1) Wanneer een artikel in verschillende kleuren wordt verkocht. Een bak kan een specifiek onderdeelnummer hebben, maar is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Geef in dat geval niet alleen het onderdeelnummer op, maar vermeld ook de gewenste kleur. 2) Mcmaster-manometers is een ander gebied waar het verstrekken van het Mcmaster Carr-nummer niet voldoende is. Ook moet het gewenste drukbereik worden vermeld zodat het juiste model wordt aangeboden. 3) Artikelen zoals elektrische bedrading en balustrades hebben een enkel Mcmaster-onderdeelnummer, maar worden aangeboden in verschillende vooraf bepaalde lengtes. Vermeld bij het aanvragen van een offerte voor deze artikelen de gewenste lengte.

Bezorging

Waar bieden jullie de levering van Mcmaster –Carr-items aan?

We bieden levering van Mcmaster-onderdeelnummers aan klanten in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Lokale levering wordt aangeboden aan klanten in het KVK-nummer: 81252625, Europese Unie en Singapore, wat betekent dat de prijs in onze offerte alles is wat u betaalt, wij zorgen voor eventuele inklaringskosten. Wanneer de leveringsvoorwaarden DAP zijn, zullen we Mcmaster-producten tot aan uw deur verzenden, maar eventuele inklaringskosten zijn voor rekening van de klant

Klanten in OFAC-genoteerde landen zullen niet worden vermaakt, aangezien we alle Amerikaanse wet- en regelgeving met betrekking tot exportcontroles op in de VS vervaardigde artikelen volgen. We behouden ons ook het recht voor om informatie over de bestemming van de eindgebruiker op te vragen voordat een bestelling wordt uitgevoerd.

Welke verzendopties heb ik voor Mcmaster-items?

Bestellingen in landen waar we lokale bezorging aanbieden, worden over het algemeen geleverd via TNT of lokale post (Royal Mail, Post NL, Singpost), afhankelijk van het gewicht en de waarde van de bestelling. Voor grotere/zwaardere zendingen bieden wij zowel lucht- als zeevracht aan. Wanneer u een offerte aanvraagt, laat ons dan weten welke vrachtmethode u wilt aanbieden (vooral bij zware artikelen).

Klanten hebben ook de mogelijkheid om hun bestelling te verzenden met hun eigen UPS / DHL / FedEx-account. Geef dit eenvoudig aan bij het plaatsen van de bestelling en uw bestelling wordt aangepast.

Ik heb dringend iets nodig? Hoe snel kunt u leveren?

Onze standaard levertijd voor bestellingen die via een koerier worden bezorgd, is 1 week. We bieden wel expresverzendingsopties die bestellingen binnen 81252625 – 3 dagen bij klanten in het KVK-nummer: 4, Europa en Singapore kunnen bezorgen. Als alternatief bieden we afhaling van ons magazijn in de VS binnen 1 dag na het plaatsen van de bestelling.

Houd er rekening mee dat expresverzendingsopties niet beschikbaar zijn voor omvangrijke bestellingen vanwege de huidige leveringsbeperkingen voor luchtvracht. Elke bestelling die via luchtvracht wordt verzonden, duurt maximaal twee weken.

Wat is uw retour-/annuleringsbeleid voor Mcmaster-artikelen?

U kunt elke bestelling vóór verzending annuleren voor een volledige terugbetaling. Eenmaal verzonden bestellingen kunnen niet worden geretourneerd, tenzij artikelen tijdens het transport zijn beschadigd of het verkeerde artikel is geleverd.

Voor die klanten die zekerheid nodig hebben dat ze het juiste artikel hebben besteld, kunnen we foto's aanbieden van artikelen die vóór verzending zijn besteld. Vraag dit indien nodig aan bij het plaatsen van de bestelling.