Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

Mcmaster - Nederlands Bezorging

Op zoek naar snelle levering van een Mcmaster-Carr onderdeel? Raptor Supplies kan elke Mcmaster Carr-item of alternatief voor klanten in heel Europa, inclusief Nederland, België en Luxemburg. de Mcmaster catalogus heeft meer dan 500,000 industriële onderdelen, ideal voor elke industriële eis. Wij zijn een distributeur voor honderden industriële bh's in de VSnds en spechelpen bij het oplossen van de inkoopbehoeften van industriële en technische klanten. Klanten kunnen ons een bericht of e-mail sturen met hun Mcmaster offerte aanvraag en ontvang een formele offerte via e-mail. Profiteer van snelle verzending via TNT / Fedex en geen minimum bestelhoeveelheden. Betaal via creditcard, Paypal of bankoverschrijving. in aanmerking komende zakenness klanten kunnen ook 30 dagen na levering betalen (mits goedkeuring). Dus neem contact op voor de Mcmaster gelijkwaardig onderdeel dat u vandaag nodig heeft!

Ons klantenserviceteam reageert binnen 30 minuten!

Een Offerte Aanvragen

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Catalogus

Is McMaster een distributeur?

Ja, McMaster Supply is een distributeur van meer dan 580,000 industriële producten. Het bedrijf heeft vijf magazijnen in Georgia, Illinois, New Jersey, Ohio en Californië.

wat Mcmaster-Carr-producten biedt u aan?

Raptor Supplies is een vertrouwde McMaster distributeur van gereedschappen en apparatuur, inclusief alles zo klein als een pak imperial bouten aan grote, omvangrijke materiaalbehandelingsitems zoals een kast. Mcmaster biedt hoge kwaliteit, in de eerste plaats Amerikaanse gefabriceerde producten in 26 belangrijke productcategorijen. de Mcmaster Carr staat bekend als breed in termen van de breedte van de aangeboden producten en het aanbieden van alle options van een bepaald item dat bij u past specficiële toepassing of vereiste. Mcmaster-Carr Supply Company distribueert een verscheidenheid aan catalogi voor industriële benodigdheden, waaronder buizen en hulpstukken, moeren, metalen, stroom- en niveauregelingen, loodgieters- en filtersystemen, druk- en temperatuurregelingen, materiaalbehandeling, elektrische verlichting en stroomtransmissiop gereedschap. Wij zijn een vertrouwde McMaster leverancier die hun volledige catalogus aanbiedt.

Een groot voordeel van de Mcmaster-Carr-catalogus is dat ze producten / onderdelen aanbieden die niet verkrijgbaar zijn bij andere industriële leveranciers. Dit is met name het geval bij bevestigingsmiddelen (schroeven / bouten), die in beide worden aangeboden Imperial en metrische versies.

Bestelling plaatsen

Hoe plaats ik een bestelling?

Zodra u onze formele offerte heeft ontvangen, kunt u i) een Pur . sturenchase Bestelling die overeenkomt met de aangeboden prijs of ii) reageer eenvoudig via telefoon / e-mail dat u door wilt gaan met de aangeboden offerte. Raptor Supplies zal u dan een Proforma Factuur voor betaling sturen of u NET30 betalingsvoorwaarden aanbieden voor in aanmerking komende zakennesses.

Verkoopt u aan particulieren?

Raptor Supplies is druknesis te drukness bedrijf dat voornamelijk verkoopt aan zakelijkeness klanten die ons serviceaanbod waarderen. Als u een persoon bent die geïnteresseerd is in het ontvangen van een offerte, behandelen we dergelijke verzoeken van geval tot geval. We begrijpen de aantrekkingskracht van de Mcmaster catalogus voor particulieren around de wereld, maar we zijn gericht op het dienen van de behoeften vanness klanten.

Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar er is geen melding gemaakt van McMaster Carr op het item?

De meeste klanten realiseren zich niet dat Mcmaster is een distributeur van industriële onderdelen, geen fabrikant. Ze hebben een uitgebreide catalogus met industriële onderdelen van kwaliteit opgebouwd Amerikaanse fabrikanten en bieden ook enkele premier Europees en Japansnese. Dus als je een pakket bouten hebt besteld, kan het zijn dat het in een pakket zit met een merklogo dat je verwacht. Maar als het een manometer is, zal deze door een ander bedrijf zijn vervaardigd met hun merk op het item. Schrik niet als dat het geval is!

Biedt u Mcmaster Carr-equivalenten?

Als u een artikel heeft waarvoor u een vergelijkbare nodig heeft specificatie voor, maar niet per se de Mcmaster onderdeelnummer, wij kunnen u helpen. Zoals eerder vermeld, Mcmaster is geen fabrikant maar een geweldige distributeur. Dus als je een soortgelijk artikel nodig hebt, laat het ons dan weten en we zullen een ander aanbieden Amerikaanse merkproduct met de same specificaties.

Welke documenten kunt u overleggen?

Wij bieden een aantal documenten aan, waaronder Certifconformiteitscertificaten, partijtraceerbaarheid en materiaaltestcertificaattificaten. Voor sommige items, zoals meters, hebben we Kalibratie Certtifvoor zover deze in het product zelf zijn opgenomen. Als je een certificaat nodig hebttificates, gelieve deze aan te geven op het moment van het plaatsen van de bestelling. Eventuele verzoeken om certificates na de verzending van bestellingen kan niet worden vermaakt.

wat Mcmaster-Carr producten verkopen wij niet?

Er zijn een aantal Mcmaster products die we niet aanbieden, inclusief magnetische artikelen, bepaalde vetten/vloeistoffen en artikelen die langer zijn dan 7 meter. Magnetische items zoals zeldzame aarde of ceramic-magneten kunnen interfereren met vliegtuiginstrumentatie en worden daarom niet aangeboden. Mcmaster vetten of vloeistoffen die geclassidie als gevaarlijk voor luchtvervoer zijn aangemerkt, zijn evenmin beschikbaar voor verkoop. Om te controleren of we een vet- of vloeistofartikel kunnen aanbieden, raadpleegt u de MSDS van het product. Als sectie 14 van het document onder de IATA-sectie "Niet gereguleerd voor transport" vermeldt, kunnen we een offerte aanbieden. Lange items met een lengte van meer dan 7 - 8 voet zijn waarschijnlijklematic aangezien koeriers niet kunnen verzenden naarhese lengtes en zou dan verzending via luchtvracht vereisen.

Moet ik alleen de Mcmaster onderdeelnummers voor een offerte?

Ja, geef gewoon de Mcmaster Carr onderdeelnummer(s) aan ons. Klant soms sends ons ongeldig Mcmaster onderdeelnummers; dit is normaal gesproken een geval waarin een '5' en 'S' worden verwisseld of een 'O' wordt verwisseld voor een '0'. Controleer gewoon de onderdeelnummers voordat u om de offerte vraagt!

Er zijn enkele gevallen waarin alleen de juiste Mc . wordt opgegevenmaster onderdeelnummer is niet voldoende om een specic product. 1) Wanneer een artikel in verschillende kleuren wordt verkocht. Een bak kan een hebben speconderdeelnummer, maar zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Geef in dat geval niet alleen het onderdeelnummer op, maar vermeld ook de gewenste kleur. 2) Mcmaster manometers zijn een ander gebied waar de Mcmaster Carr-nummer is niet genoeg. Ook zal het gewenste drukbereik vermeld moeten worden zodat het juiste model aangeboden wordt. 3) Items zoals elektrische draad en balustrades hebben een enkele Mcmaster onderdeelnummer maar aangeboden in verschillende vooraf bepaalde lengtes. Bij het aanvragen van een offerte voor these artikelen, vergeet dan niet de gewenste lengte te vermelden.

Bezorging

Waar bieden jullie bezorging van Mcmaster –Carr-items?

Wij bieden levering van Mcmaster onderdeelnummers aan klanten in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Lokale levering wordt aangeboden aan klanten in het KVK-nummer: 81252625, Europese Unie en Singapore, wat betekent dat de prijs in onze offerte alles is wat u betaalt, wij zorgen voor eventuele inklaringskosten. Waar de leveringsvoorwaarden zijn DAP, we zullen Mcmaster products verzenden naar uw deur, maar eventuele inklaringskosten zijn voor rekening van de klant

Klanten in OFAC-genoteerde landen zullen niet worden vermaakt, aangezien we alle Amerikaanse wet- en regelgeving met betrekking tot exportcontroles op in de VS vervaardigde artikelen volgen. We behouden ons ook het recht voor om eindgebruikersbestemmingen op te vrageninainformatie voorafgaand aan de fulfivan welke orde dan ook.

doet McMaster Carr zorgen voor internationale verzending?

Nee, McMaster Carr biedt geen internationale verzending aan. However, we bieden oplossingen voor deze barrière door McMaster products samen met McMaster kruisverwijzingen voor uw hulp & begeleiding, in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Lokale bezorging wordt aangeboden aan klanten in het KVK-nummer: 81252625, Europese Unie en Singapore.

Welke zendingptions heb ik voor Mcmaster artikelen?

Bestellingen in landen waar we lokale bezorging aanbieden zijn generalworden bezorgd via TNT of lokale post (Royal Mail, Post NL, Singpost), afhankelijk van het gewicht en de waarde van de bestelling. Voor grotere/zwaardere zendingen bieden wij zowel lucht- als zeevracht aanptions. Wanneer u een offerte aanvraagt, laat ons dan weten voor welke vrachtmethode u een offerte wilt ontvangen (vooral bij zware artikelen).

Klanten hebben ook de mogelijkheidptiof verzending van hun bestelling met hun eigen UPS / DHL / FedEx-account. Geef dit gewoon aan bij het plaatsen van de bestelling en uw bestelling wordt amebeëindigd.

Ik heb dringend iets nodig? Hoe snel kunt u leveren?

Onze standaard levertijdframe voor bestellingen geleverd via koerier is 1 week. We bieden wel express verzending aanptions die bestellingen binnen 81252625 – 3 dagen kunnen bezorgen bij klanten in het KVK-nummer: 4, Europa en Singapore. Als alternatief bieden we afhaling van ons magazijn in de VS binnen 1 dag na het plaatsen van de bestelling.

Let op, expresverzending optiOns zijn niet beschikbaar voor omvangrijke bestellingen vanwege de huidige leveringsbeperkingen voor luchtvracht. Elke bestelling die via luchtvracht wordt verzonden, duurt maximaal twee weken.

Wat is uw retour-/annuleringsbeleid voor Mcmaster artikelen?

U kunt elke bestelling vóór verzending annuleren voor een volledige terugbetaling. Eenmaal verzonden bestellingen kunnen niet worden geretourneerd, tenzij artikelen tijdens het transport zijn beschadigd of het verkeerde artikel is geleverd.

Voor die klanten die zekerheid nodig hebben dat ze het juiste artikel hebben besteld, kunnen we foto's aanbieden van artikelen die vóór verzending zijn besteld. Vraag dit indien nodig aan bij het plaatsen van de bestelling.

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar vanaf maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.