Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

MILLER ELECTRIC

Miller Electric Mfg LLC heeft haar hoofdkantoor in Appleton, Wisconsin, en volledig eigendom van Illinois Tool Works (NYSE: ITW). Miller Electric is een fabrikant van booglas- en snijapparatuur die lasveiligheid biedt in productie-, fabricage-, constructie-, luchtvaart-, motorsport-, onderwijs-, landbouw- en maritieme toepassingen. Lees meer

Filteren

Lassen

Veiligheid

Laden en lossen

Pneumatics

Handgereedschap

Lassen Filteren

Booglassers en plasmasnijders Consumables en accessoiresBekijk alles

 • Accessoires voor booglassers

  Miller Electric hoogwaardige, 300A-accessoiresets voor elektrodelassen zijn ontworpen voor gebruik met lasmachines of generatoren uit de Trailblazer-serie. Ze worden geleverd met een koperen kabel met een rubberen mantel. Loopwerksets, afstandsbedieningen en staaflaskabels zijn ook verkrijgbaar.

 • MIG-accessoires

  Miller Electric stalen leidingvoeringen worden gebruikt met M-serie 360 ​​graden draaibare zwanenhals MIG-laspistolen. nadelenumable kits, inlaatgeleiders, aandrijfrollen en anti-slijtage geleiders zijn ook beschikbaar.

 • MIG Gun nadelenumable

  Miller Electric MIG pistool nadelenumables omvatten PTFE-mondstukisolatoren ontworpen voor gebruik met Roughneck MIG-laspistolen. Ze hebben een zwanenhals met een aluminium mantel en zijn 360 graden draaibaar. Lasmondstuk adapters, nozzles & contacttips, O-ringen en gasdiffusors zijn ook beschikbaar.

 • MIG-pistolen

  Miller Electric MIG-pistolen zijn geschikt voor de productie-, metaalbewerkings- en auto-industrie. Ze zorgen voor schone lassen in vergelijking met traditioneel staaflassen.

 • Accessoires voor MIG-lasapparaten

  Miller Electric hoogwaardige draadaanvoerunits bieden spanningsregeling op afstand, programbare interface voor preflow / postflow, start- en kraterinstellingen en digitale lasspanningsweergave. Spoelpistool adapters, gasslangs & welding spoelpistolen zijn ook beschikbaar.

 • Accessoires voor plasmasnijden

  Miller Electric accessoires voor plasmasnijwerk omvatten vervangingen voor draagbare toortsen die zijn ontworpen voor gebruik met: Spectrum 625 plasmasnijders en sleepschilden voor gebruik met ICE-40C / ICE-40T plasmatorches. Eendapter snoeren, nadelenumable kits, snijgeleiders, deflectors, O-ringen, beschermkappen en rolgeleiders zijn ook beschikbaar.

 • Accessoires voor puntlassers

  Miller Electric Accessoires voor puntlasapparaten zijn onder meer lucht-/watergekoelde punten en luchtgekoelde tangen die worden gebruikt voor het lassen met lage stroomsterkte van milde, roestvrije en gegalvaniseerde materialen. Ze zijn geschikt voor toepassingen in de erospace industrie.

 • TIG Torches

  Miller Electric lucht-/watergekoelde TIG-toortssets zijn ontworpen voor het lassen van non-ferrometalen zoals koper en aluminium, evenals dunne delen van roestvrij staal. Ze zijn uitgerust met een 12 ft lange voetbediening, 6-pins voedselpedaal, gasslang, regelaar, 25 mm dinse, TIG-toorts en toortsaccessoireset.

 • TIG-lasaccessoires

  Miller Electric TIG-lasaccessoires omvatten een breed scala van 14-pins ontvangers, vingertopbedieningen, voetpedalen, onderstellen met dubbel cilinderrek, draadloze TIG-voetbedieningen, TIG starter kits, waterslangen, draadloze afstandsbediening adapter snoeren, accubakken, riemclips & glijpads.

 • Wolfraam elektroden

  Miller Electric wolfraamelektroden zijn geschikt voor het lassen van laaggelegeerd en niet-corroderend staal, evenals magnesium, titanium, aluminium, nikkel en koperlegeringen. Ze zijn compatibel met zowel gelijkstroom- als wisselstroomvoeding en vereisen een transformator of een omvormer,stant huidige stroombron. Ze worden aangeboden in verschillendeameters van 0.04 & 0.16 inches.

 • Water Koelvloeistof Systemen

  Uitgerust met een polyethyleen gegoten koelvloeistoftank, ventilatormantel en vulopening naar prevent oververhitting van lasmachinenes. Beschikken over een compact horizontaal ontwerp voor gemakkelijk stapelen en een messing verdringerpomp voor een constante druk en koelvloeistofstroom

 • Accessoires voor lasgeneratoren

  Rekken voor LPG-gasflessen ontworpen voor gebruik met loopwerk en beschermende kooien om tanks van 33 en 43 pond horizontaal te plaatsen. Afzonderlijke acculaders, vierwielige aanhangers, motorafstellingskits, beschermhoezen, loopwerk en beschermende lashoezen zijn ook beschikbaar

 • Laspistool Adapters

  Contacttip adapters ideal voor gebruik met M-serie 360 ​​graden draaibare zwanenhals MIG-laspistolen. Feature messing constructie voor hoge kneedbaarheid en hulp prevent plakken, vreten en draadstrippen

 • Draadaanvoerunits

  Best geschikt voor offshore-, scheepsbouw-, constructie- en pijplastoepassingen. Voorzien van een automatische inloopregeling voor een aanzienlijke verbetering van de boog starts en een gereedschapsloze draaibare aandrijving alssemvergemakkelijk de operator om het aandrijfhuis gemakkelijk te draaien;

Booglassers en plasmasnijdersBekijk alles

 • MIG-lassers

  ThesDe 1- en 3-fase MIG-lasapparaten zijn geschikt voor metaalfabricage en meerlaags lassen. Ze gebruiken een continue voedingselektrode en hebben een lage rooksnelheid. Ze zijn verkrijgbaar in varianten van 50 en 60 Hz.

 • Multiproces lassers

  Miller Electric multiproceslassers zijn 50/60Hz, draagbare lassers die AC/DC TIG-, MIG-, stick- en fluxkernlassen kunnen uitvoeren. Ze zijn voorzien van een multi-voltage stekker, een LCD-kleurenschermcreen met Auto-Set Elite en Quick Select aandrijfrol.

 • Plasmasnijders

  Kan tot 7/8-inch standaard staal / roestvrij staal en 5/8 inch aluminium snijden. Verkrijgbaar in verschillende kabellengtes, totale hoogtes en ingangsspanningswaarden

 • Stick lassers

  Miller Electric CSA-certificaattifIed-staaflasmachines worden gebruikt om verbindingen en legeringen te lassen en om een ​​hechting te creëren op roestige of vuile metalen. Ze zijn voorzien van Lift-Arc-technologie die TIG-boog kan leveren starbij lage frequenties en zijn compatibel met draadloze afstandsbedieningen

 • TIG-lassers

  Miller Electric TIG-lassers worden gebruikt om kritische en nauwkeurige lassen te maken bij het verbinden van metalen zoals aluminium, zacht staal en roestvrij staal. thesDe TIG-lassers zijn uitgerust met AC-balansregeling, een koelsysteem en meters met twee digitale weergaven. Ze beschikken ook over Lift-Arc-technologie en HF starts voor lassen met een gelijkstroomvoeding.

 • Lasser generatoren

  Miller Electric Lasgeneratoren hebben een verbrandingsmotor om stroom te leveren voor lastoepassingen met elektrode, TIG (tungsten inert gas) en MIG (metal inert gas). Ze staan ​​bekend als motoraangedreven lassers, omdat ze niet op een stroomvoorziening hoeven te worden aangesloten en op een vrachtwagen of oplegger kunnen worden vervoerd.

Rookafzuigers en accessoiresBekijk alles

 • Accessoires voor rookafzuiging

  Inclusief afzuigarmen ontworpen voor gebruik met rookafzuigers voor het opvangen van lasrook in kleine of besloten ruimtespaces. Kan eenvoudig aan een muur, sokkel of kolom worden gemonteerd. Ook opvangslangen, trechtermondstukken, vervangingsfilters en sleufmondstukken verkrijgbaar

 • Rookafzuigers

  Draagbare rookafzuigers met een motor van 1/5 pk die een maximum luchtstroom van 900 cfm. Verkrijgbaar in 115 en 460 V ingangsspanningsvarianten

Gas lasapparatuurBekijk alles

 • Tips voor het lassen van gas

  Inclusief sleep en verlengde plasmasnijtips ontworpen voor gebruik met ICE-12C Series plasmatorches. Elektroden voor gebruik met plasmatorc uit de ICE-25- en -27-seriehes ook beschikbaar

Over Miller Electric

Miller Electric is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige booglas- en snijapparatuur die voldoet aan de ISO 9001-normen voor toepassingen in de bouw-, luchtvaart-, landbouw-, productie-, fabricage- en maritieme industrie. Miller Electricproductlijn omvat rookafzuigers, MIG-pistolen, MIG-lassers, multiproces lassers, plasmasnijders, PAPR's, draadaanvoerunits, veiligheidsbrillen, puntlasapparaten, laspistool adapters en aanverwante accessoires.
Plasmasnijders van Miller Electric kan gemakkelijk stalen en aluminium platen snijden die dik zijn;nesses tot 7/8 en 5/8 inches, opnieuwspectief. Zij zijn ideal voor snij- en gutstoepassingen. OSHA-compatibel Miller Electric rookafzuigers zijn geschikt voor het verwijderen of filteren van deeltjes op cyanide- en koolwaterstofbasis die ontstaan ​​bij soldeer-, lasersnij- of laswerkzaamheden. thesDe afzuigkappen worden aangedreven door een motor van 1 of 5 pk en hebben een maximum luchtstroom van 900 cfm. Miller Electric biedt ook een breed scala aan laskleding en veiligheidsuitrusting, zoals flame opbrengststant cape-mouwen, halfgelaatsmaskers, lasbrillen en veiligheidsbrillen, om de veiligheid van het personeel te verbeteren en de gevaren op de werkplek te verminderen.

Dingen om te overwegen

Waarom wij?

Raptor Supplies, een vertrouwd Miller Electric distributeur, biedt zijn complete productassortiment, zoals lassers, draadaanvoerunits, plasmasnijders, rookafzuigingstools en gasaangedreven apparatuur. We kunnen geschikt aanbevelen Miller Electric MIG / TIG / stick / motoraangedreven lassers om aan uw diverse lasbehoeften te voldoen. Motoraangedreven lassers met benzine/diesel/propaan aangedreven motornes gekoppeld aan een elektrische generator om stroom te produceren voor stick-, TIG-, MIG- en fluxkernlassen.

Verzending

These Miller Electric lassers hebben een kleine footprint en vereisen een compacte verpakking. vandaar, thesDe lassers kunnen in korte tijd worden geleverd. these Miller Electric stuk(s) worden meestal verzonden via koeriersverzending of luchtvracht.

Grote Handel Names

Miller Electric Competitieve voordelen

Insight Welding Intelligence: de totale oplossing voor lasgegevens

Miller Electric biedt Insight Core, een gebruiksvriendelijk lasinformatiesysteem dat inzicht geeft in uw werkzaamheden. deze hijlps productiviteit verhogen, lassen van hoge kwaliteit leveren en kosten beheersen. Dit eenvoudig te installeren systeem meet de lasproductiviteit doordat gebruikers de boogtijd van elke lasser kunnen zien om de basis in te stellennes, verbeter plannen en meet doelen. Miller Electric Insight Core beschikt over een dashboard dat trends en ontwikkelt rapporten door gegevens te vergelijken. Het identificeert ooktifie laskosten en brengt verbeteringen aan om de kosten te verlagen.

Auto-Line-technologie

Miller Electric units zijn uitgerust met Auto-Line energiebeheer om consistente, krachtige bogen te leveren met behulp van enkel- of driefasige elektrische voeding, of zelfs inconsistent vermogen met dips en pieken.

QuickTech

Miller Electric QuickTech-technologie is ontworpen om een ​​gemakkelijke instelling en procesverandering te bieden in Multimatic multiproceslassers. Deze technologie bepaalt automatischnes polariteit, en zorgt ervoor dat zowel het MIG-pistool als de TIG-toorts verbonden blijven op de same tijd. Miller Electric Dankzij QuickTech-technologie kan het systeem automatisch overschakelen naar het juiste proces - gebruikers hoeven alleen maar op de knop te drukken trigger of voetpedaal. Het kan ook automatisch instellingen oproepen van het laatst gebruikte proces.

ZoneFlow-technologie voor rookafzuiging

Miller Electric ZoneFlow-technologie elimineertinade noodzaak om te constantPas de arm aan om deze dicht bij de bron te houden voor een effectieve afzuiging van rook. In tegenstelling tot traditionele systemen waarbij de kap binnen 18 inc . moet worden geplaatsthes van de boog, Miller Electric ZoneFlow-technologiesystemen kunnen lasrook opvangen tot 5 meter afstand van de boog. Operators kunnen de interactie met de boog verminderen, de productiviteit verhogen en de naleving verbeteren door een effectieve zone voor het opvangen van rook in stand te houden. Deze technologie helps schoonhouden van de omgeving.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Waar andere bedrijven eigendom van zijn? Miller Electric?

Miller Electric bezit een aantal bedrijven, zoals Hobart Bedrijf, Instron, ITW MIma Verpakkingssystemen en Avery Weeg Tronix.

Kan een draadaanvoerapparaat worden aangesloten op een TIG-machine en MIG-lassen?

Het aansluiten van een draadaanvoerunit op een TIG-machine en MIG-lassen wordt niet aanbevolen, aangezien TIG/stick-stuk(s) zijn aangeslotenstant huidige stroombronnen en MIG-units zijn aangeslotenstant spanning stuk(s).

Wat is het nut van een werk clamp inhaken Miller Electric producten?

het werk clamp lug is een functie die solide werk biedt clamp bijlage. Het is een aluminium lipje dat aan de onderkant van een tafelblad wordt bevestigd. het werk clamp van de lasser is bevestigd aan het lipje.

Hoeveel stroom is er nodig voor een TIG-lasser?

TIG-lassen van zacht staal (met een dikte van 2 mm) vereist 60A voor een gesloten wortelstompnaad, 55A voor een lapnaad / een buitenhoek en 75A voor een hoekverbinding.

Zijn Millermatic 212 Auto-Set draadlassers op een transformator of inverter gebaseerd?

Millermatic 212 Auto-Set draadlassers zijn apparaten op basis van transformatoren.

Merkexclusieve producten