Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

NORD-SLOT

Sinds 1982, Nord-Lock biedt duurzame boutoplossingen voor de bouw-, productie-, olie- en gas-, mijnbouw-, transport- en energieopwekkingsindustrieën. Lees meer

Filteren

Fasteners

152115251530153215431544154615511567156915711573

Fasteners Filteren

Sluitringen

  • Sluitringen
  • Sluitringen
  • Sluitringen
  • Sluitringen+ 61
NORD-SLOT

Sluitringen

Artikel (64)
  • Wedge Lock-ringen
  • Wedge Lock-ringen
  • Wedge Lock-ringen
  • Wedge Lock-ringen+ 156
Artikel (159)
Veerringen
NORD-SLOT

Veerringen

Artikel (5)

Inbusstelschroeven

Inbusstelschroef, beker, lengte 50 mm, M20 x 2.5 schroefdraad, staal, pak van 5
Artikel: CH6THL
Fabrikant: M07840.200.0050
€ 17.80 /per stuk
RFQ

Wielmoeren en Caps

Wielmoer, M22-1.50 schroefdraadmaat, klasse 10 kwaliteit
Artikel: CG8YFV
Fabrikant: 1631
€ 31.44 /per stuk
RFQ

Over Nord-Lock

Het bedrijf biedt een breed scala aan Combi-Bolt en X-Series ringen, wigborgringen, veerringen, inbusbouten en wielmoeren. De eenvoudig te installeren/verwijderen Nord-Lock wielmoeren zijn voorgesmeerd en zijn ontworpen om de wielen van on-road en off-road voertuigen vast te zetten. Nord-Slot wigvormige borgringen gebruik spanning in plaats van wrijving voor het vastzetten van boutverbindingen die worden blootgesteld aan dynamische belastingen of sterke trillingen. These ringen zijn gemaakt van staal / 254 SMO roestvrij staal / 316 roestvrij staal met blank / delta protect afwerking voor weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken. Ze bieden dik aanness toleranties variërend van +/- 0.25 mm tot +/- 0.03 inches.

Dingen om te overwegen

Kruisverwijzing Alternatiefives

sommige Nord-Lock Fabrikantnummer's kruisen individuele verwijzingen naar het equivalent Fabory model nummers. Dus als u op zoek bent naar artikelen van concurrenten die niet op voorraad zijn of verouderd zijn, is de kans groot: Raptor Supplies heeft het equivalent Nord-Lock producten beschikbaar.

Waarom wij?

Raptor Supplies, een vertrouwd Nord-Lock distributeur, biedt zijn complete assortiment aan. We kunnen geschikte producten aanbevelen voor uiteenlopende toepassingsvereisten.

Verzending

These Nord-Lock producten variëren van kleine tot grote maten. Het kan zijn dat ze zorgvuldig moeten worden verpakt, omdat sommige artikelen tijdens verzending beschadigd kunnen raken. vandaar, these Nord-Lock-items worden geleverd per koeriersverzending en luchtvracht voor minimale uitvaltijd.

Grote Handel Names

X-serie ringen

Ze combineren de Nord- Vergrendel wigvergrendelingsfunctie met een innovatief veereffect om te voorzien maximum beveiliging tegen frequente bout loosen risico op verslapping zoals meervoudige clamped onderdelen, sh...Lees verder 

Nord-vergrendel concurrentievoordelen

Wedge-Locking-technologie

Nord-Lock maakt gebruik van wigvergrendelingstechnologie om ervoor te zorgen dat boutverbindingen niet kunnen worden looszelfs onder zware trillingen en dynamische belastingen. Wanneer de moer of bout wordt aangedraaid, grijpen de tanden de pasvlakken vast en plaatsen ze. Omdat de nokhoek groter is dan de spoed van de schroefdraad, is de cams een wigeffect creëren, waardoor preventde bout van loosterwijl ze worden geroteerd.' Wedge-lock sluitringen worden dus op hun plaats vergrendeld, waardoor beweging alleen over het oppervlak van de nok mogelijk is.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wie bedacht Nord- borgringen?

Rolf Steinbock uitgevonden Nord- borgringen.

Wanneer mag je geen gebruiken Nord borgring?

Nord- Borgringen worden niet aanbevolen voor pasvlakken die niet op hun plaats zijn vergrendeld, niet-voorgespannen verbindingen hebben en harder zijn dan de sluitringen.