RACO

We kunnen (bron) elk Raco-onderdeelnummer
Stuur ons een beeld van het onderdeel dat u moet vervangen
Vraag een offerte aan

Elektrisch

Buisfittingen en accessoires

Elektrische kasten

Leiding en accessoires

  • Behuizingsdeksels en pakkingen

    UL-genoteerde en NEC-conforme 1/2-inch rubberen pakkingen die zijn ontworpen om te fungeren als een mechanische afdichting om lekken in leidingen en deksels te voorkomen. Beschikt over een plat ontwerp om de bedradingscapaciteit en montagestabiliteit te verbeteren

Trekontlasting

  • kabelverbinders

    Bevat kabelconnectoren van het type klem en service-ingang die worden gebruikt om het ene apparaat op het andere aan te sluiten. Beschikt over een robuuste metalen constructie voor duurzaam onderhoud en een niet-metalen omhulde buis voor kabelbescherming (geselecteerde modellen)

Raco is een merk van Hubbell Incorporated dat een breed scala aan industriële en commerciële elektrische en elektronische producten produceert. De Hubbell Raco-catalogus biedt een uitgebreide lijn van hoogwaardige buisfittingen, buisreductiebussen en -ringen, kabelconnectoren, elektrische veiligheidskasten en accessoires voor weerbestendige boxafdekkingen. Het merk metselwerk dozen zijn ontworpen om schakelaars en andere apparaten in een gemetselde muur op te nemen. Deze UL-vermelde dozen hebben een gelaste stalen constructie die zorgt voor een hoge fabricagesnelheid en een groot volumeontwerp, waardoor extra werkruimte in de doos wordt geboden. Met een maximale back-output van 4-1 / 2 inch, bieden deze gemetselde dozen installatiecapaciteiten tot 22.5 cu.inch. Kies uit een breed assortiment van deze elektrische dozen en leidingfittingen, samen met accessoires voor aardingsstaven Raptor Supplies.