SLIDE SLEDGE

We kunnen (bron) elke Slide Sledge onderdeel nummer
Stuur ons een beeld van het onderdeel dat u moet vervangen
Vraag een offerte aan

Handgereedschap

Trekkers en afscheiders

 • Zwaar uitgevoerde schuifhamers

  Slide Sledge Heavy-duty hamers zijn ontworpen om lagers te verwijderen en deuken uit zijpanelen, spatborden en andere ontoegankelijke voertuigonderdelen te trekken. Extra handgreepgewichten van 1.5 tot 5 lb en snelwisselpunten kunnen aan deze glijhamers worden bevestigd voor het genereren van respectievelijk extra trekkracht en het verhelpen van veelvoorkomende mechanische storingen. Slide Sledge militaire mechanische kits, uitgerust met een koffer van militaire kwaliteit, zijn ontworpen voor het conserveren en repareren van zwaar materieel en militaire voertuigen. Deze kits bestaan ​​uit een 13 lb 46 inch en een 14 lb 30 inch Multi-Head hamer, 5 lagen staaf / kogelgewricht afscheiders, een 2 inch pin driver, 3 bussen / lagergereedschappen, een utility wedge tip, een grote en een kleine bandkraalbreker, een gebogen beitelpunt, 5 lb handvatgewicht en een steun / schouderriem voor hamerpenaandrijvingen en emmer / verticuteertanden. Kies uit een breed scala van deze militaire mechanische kits en andere heavy-duty schuifhamers beschikbaar in 30 & 46 inch lichaamslengte-opties op Raptor Supplies, een geautoriseerde Slide Sledge distributeur.

 • Accessoires voor push-pullers

  Inclusief gebogen beitelpunten, emmer-tandpenverwijderaars, busaandrijveradapters, emmertandpeninzetstukken, pin-aandrijvingen, bandhielbrekers en gerelateerde accessoires die worden gebruikt bij het verwijderen van lagercups, oliekeerringen, enz. In autowerkplaatsen

 • Accessoires voor schuifhamers

  Raptor Supplies biedt een breed scala aan slide sledge hameronderdelen en -accessoires, zoals inzetstukken voor emmer-tandpennen, mechanische aandrijfsets, busaandrijfadapters, komschroevendraaiers, rubberen handstops voor de aandrijfstang en hamerkoppunten. De inzetstukken van de emmertanden van het merk worden gebruikt om toegang te krijgen tot krappe ruimtes en om de pinnen tussen de baktanden in te brengen / verwijderen en zijn verkrijgbaar met een diameter van 3/8, 1/2 en 3/4 inch. Slide Sledge mechanische aandrijfsets (36 stuks) zijn ideaal voor het hameren van pinaandrijvingen en verticuteer- / baktanden in militaire voertuigen en andere zware automobielen. Ze zijn verder uitgerust met een koffer van militaire kwaliteit om zwaar misbruik op het werkterrein te weerstaan.

Power Tools

Gereedschap opslag

 • Draagtassen

  Nylon gereedschapstassen en koffers voor het opbergen van meerkopshamers en diverse andere gereedschappen

Slide Sledge fabriceert kwalitatief hoogwaardige voorhamers, bandhielbrekers, muurbevestigingen, emmertandpeninzetstukken, penaandrijvingen, vervangingsonderdelen en aanverwante accessoires. Deze producten worden veel gebruikt in de bouw, spoorwegen, mijnbouw, landbouw, militaire en petrochemische industrieën.
Het Slide Sledge Hamercatalogus bevat een breed scala aan precisie-, trek- en meerkopshamers. Slide Sledge Precisiehamers hebben verwisselbare punten en een aandrijfstang die een maximale impact creëert door de punt van het dode punt van het gereedschap. De zware Slide Sledge Meerkoppige hamers zijn ontworpen om precisie-impact op oppervlakken te leveren met behulp van lineaire beweging en om het risico op hamerbeitel en de kans op schade aan de machine te verminderen in geval van een blikseminslag.