Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 202 Serie Verticale Aandrukker Clamps


Filteren
stijlModelClamp Arm lengteHoogte onder Clamp ArmCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisClamp Arm stijlBehandelenPrijs (ex BTW)
A
202-UL
1.5 "0.92 "200 Lbs.NeeStalenFlangeOpen U-barVerticaal€ 51.62
B
202-UB-L
1.5 "0.92 "200 Lbs.NeeStalenStraightOpen U-barVerticaal€ 59.00
C
202-SS
1.31 "0.93 "250 Lbs.NeeRVSFlangeStevige balkVerticaal€ 84.16
D
202-T
1.31 "0.93 "200 Lbs.NeeStalenFlangeStevige balkT-greep€ 58.20
E
202-B
1.33 "1.15 "200 Lbs.NeeStalenStraightStevige balkVerticaal€ 44.32
F
202-USS
1.73 "0.92 "250 Lbs.NeeRVSFlangeU-balkVerticaal€ 74.56
G
202-U
1.73 "0.92 "200 Lbs.NeeStalenFlangeU-balkVerticaal€ 39.22
G
202-TU
1.73 "0.94 "200 Lbs.NeeStalenStraightU-balkT-greep€ 45.37
H
202-UB
1.73 "1.13 "200 Lbs.NeeStalenStraightU-balkVerticaal€ 42.24
I
202-UL
2.29 "0.92 "200 Lbs.NeeStalenFlangeLange U-barVerticaal€ 40.94
J
202
2.31 "0.93 "200 Lbs.NeeStalenFlangeStevige balkVerticaal€ 38.39

202 Serie Verticale Aandrukker Clamps

These Destaco 202-serie verticale vasthoudschakelaar clamps of heavy duty hold-down clamps zijn ideal voor montage op strakke spaces in de. Ze worden geleverd met deurkrukken die naar de rechtopstaande positie worden geduwd om werkstukken stevig op hun plaats te houden wanneer de clamps zijn bezig. Ze hebben een vast ontwerp voor het vastzetten en loosmaterialen bewerken zonder de c . te verplaatsenlamps. Theseclamps hebben aflanged of rechte basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie. Ze zijn geschikt voor het controleren van armaturen, lichte bewerkingen, zoalssembling & testen, lassen, boren, frezen en houtbewerkingstoepassingen in de auto-industrie, erospace, en de voedsel- en verpakkingsindustrie. Ze worden gebruikt voor het toepassen van neerwaartse clampkracht door de uitgeoefende belasting te vergroten door middel van tuimelmechanismen en zijn geïntegreerd met nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen scharnierpennen en bussen voor een langere levensduur. these lasbare verticale knevel clamps bieden flexibiliteit om de handgreep te positioneren, aangezien ze een ergonomische, T-handgreep of verticale handgreep bevattenptions met vermoeidheid minder handvat grip. these verticale neerhouder clamps zijn gemaakt van roestvrijstalen constructie voor weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken en zijn bestand tegen belastingen tot 250 lb. Theseclamps bieden een stationair alternatief voor verwijderbare C clamps of lente clamps terwijl u materiaal op een werkoppervlak bevestigt, enlanged of rechte basis met schroefdraadgaten voor snelle en veilige montage op het oppervlak of blad, respectief. Ze zijn verder uitgerust met een lange handgreep met een grote handvrijheid die een minimum van 90 graden kan vertonenrees openingshoek voor extra veiligheid. theseclamp's boutpatronen zijn uitwisselbaar met de 2002 Series toggle clamps. Verder zijn ze geschikt voor M6 of 1/4 inch spindel alssemblies te bieden maximehm clampkracht. these Destaco 202 Serie verticale toggle clamps zijn verkrijgbaar in U-bar of massieve staaf clamp armvarianten aan Raptor Supplies voor verstelbare spindellocatie en aangepaste bijlagen of vaste clamping, respectief.

u gebruikt

These 202 Serie verticale schakelaar clamps bieden een brede kaminavan functies, waardoor ze eendaptafel tot toepassingen zoals het controleren van armaturen, lichte bewerkingen, zoalssembling & testen, lassen, gieten, plastic injectie en houtbewerking in de erospace, automobiel-, voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

 • These 202 Serie verticale schakelaar clamps hebben een lange ergonomische handgreep met excephandafstand tot 90 gradenrees openingshoek voor extra veiligheid.
 • Ze worden geleverd met twee staafstijlen, namelijk een T-handgreep en een verticale handgreep met een handgreep die niet snel moe wordt.
 • Theseclamps worden geleverd met spindelvarianten van neopreen en roestvrij staal voor bescherming tegen schuren, draaien en buigen.
 • Verder zijn ze in staat om lasten tot 250 lb te dragen.
 • Ze hebben een roestvrijstalen constructie om corrosie te weerstaan.
 • These schakelen clamps komen met vaste of U-bar clamparmstijlen voor meerdere toepassingen.
 • These 202-serie Destaco verticale schakelaar clampik heb flanged of rechte basismontagestijlen met schroefdraadgaten voor verstelbare spindellocatie en aangepaste bevestigingen of vaste clamping, respectief.

Compatibele accessoires

 • Destaco 202208-M, 202943-M & 205943-M: These Destaco vervangende spindelaccessoires zijn ontworpen voor de 202-verticale hold-down c . van het merklamp (sommige modellen) voor gebruiksgemak en om functionaliteit aan de units toe te voegen.
 • Destaco 215105 & 215905: Flanged ringen zorgen voor een gemakkelijke montage en veilige verbinding tegen trillingen aan theseclamps.

Normen en goedkeuringen

 • These 202 Serie verticale schakelaar clamps zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certifie.

Installatie

 • These 202 Serie verticale schakelaar clamps hebben een straight of flanged basis met schroefdraad montagegaten die hijlps het apparaat eenvoudig op de oppervlakken te installeren.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Doet Raptor Supplies bieden ook ingedrukt houden clamps met Toggle Lock Plus-functie?

Ja, Raptor Supplies aanbiedingen Destaco houd c . ingedruktlamps met Toggle Lock Plus-ontgrendelingshendel naar prevent per ongeluk openen van clamps door trillingen.

Hoe werkt een pneumatic schakelaar clamp werken?

de schakelaar clamp werkt tegen het werkstuk en strekt zich uithes of comprimeert de uitgeruste verbindingen om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

Doet Raptor Supplies bieden vervangende spindels voor neerhouden clamps?

Ja, Raptor Supplies biedt Destaco spindels voor ingedrukt houden clamps om versleten stuk(s) te vervangen, wat zorgt voor een probleemloze werking en bescherming tegen schade veroorzaakt door schuren / draaien / buigen.

Hoe pas je een toggle c . aanlamp?

na clamping, de kracht kan worden aangepast door: loosaandraaien / vastdraaien van de spindelmoer (meegeleverd met de unit voor bescherming tegen schade veroorzaakt door schuren, draaien of buigen).

Hoe te installeren Destaco 202 Serie verticale handmatige ingedrukt toggle clamps?

Theseclamps hebben een straight of flanged basis met schroefdraadgaten en worden gebruikt met spindel alssemblies en flanged ringen voor eenvoudige installatie door eenvoudig materialen op een werkoppervlak te bevestigen.

Wat is het verschil tussen flange montagestijlen voor basis en rechte basis?

De flanged basis maakt veilige montage aan het oppervlak mogelijk, terwijl de rechte basis mesmontage mogelijk maakt. Beide montagestijlen zorgen ervoor dat de units eenvoudig op oppervlakken kunnen worden geïnstalleerd en zorgen voor een gemakkelijke bevestiging van de verlengingen.

Zijn verticale handgreep toggle clamps verkrijgbaar in verschillende materialen?

Ja, behalve roestvrij staal, these verticale handgreep knevel clamps zijn ook verkrijgbaar in een constructie van gesmeed gelegeerd staal met zwarte oxide-afwerking en koolstofstalen varianten, met een capaciteit tot 5000 lb.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?