DESTACO Horizontale neerhoudklemmen uit de 215-serie


FILTER
Basis lengte: 1.43 " , Basisbreedte: 1.38 " , Klemstangopening: 87 graden. , Diameter: 0.200 " , Handvatopening: 78 graden.
Style ModelKlemarmlengte:Hoogte onder klemarmCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisKlemarmstijlHandlePrijs (ex BTW)
A
215-USS
2.25 "1"250 Lbs.NeeRVSFlensU-balkHorizontaal€54.50
B
215-UB
2.25 "1.15 "200 Lbs.NeeStalenStraightU-balkHorizontaal€29.78
C
215-U
2.26 "1"200 Lbs.NeeStalenFlensU-balkHorizontaal€28.10
D
215-S
2.29 "1"200 Lbs.NeeStalenFlensStevige balkHorizontaal€34.63

Horizontale neerhoudklemmen uit de 215-serie

Destaco 215-serie horizontale neerhoudklemmen worden gebruikt om werkstukken op hun plaats te houden met een hefboomhendel die plat ligt wanneer de klem is ingeschakeld. Deze klemeenheden oefenen neerwaartse klemkracht uit. Bij het naar beneden draaien van de hendel van deze horizontale spanklemmen, draait de klemarm naar beneden in de tegenovergestelde richting om over het midden te vergrendelen. Deze horizontale neerhoudklemmen uit de Destaco 215-serie hebben een onopvallend ontwerp om verstopping te voorkomen. Ze bieden een stationair alternatief voor verwijderbare klemmen bij het uitvoeren van repetitieve taken en zijn bestand tegen belastingen tot 250 lb. Deze horizontale neerhoudklemmen zijn gemaakt van staal/roestvrij staal voor structurele stijfheid en corrosiebestendigheid op blootgestelde oppervlakken. Destaco 215-serie horizontale neerhoudklemmen maken een opening van de klemstang tot 87 graden mogelijk en een opening van de handgreep tot 78 graden. Terwijl de hendel naar beneden wordt gedraaid, draait de klemarm naar beneden in de tegenovergestelde richting om over het midden te vergrendelen. Wanneer de handgreep in de horizontale positie is geconfigureerd, bevinden deze spanners zich in de vergrendelde positie. Deze horizontale neerhoudklemmen zijn uitgerust met geflensde/rechte voetstukken met schroefdraadgaten voor een snelle en veilige installatie.

u gebruikt

Destaco 215-serie horizontale neerhoudklemmen worden gebruikt voor houtbewerking, lichte klemming en assemblage van auto-onderdelen.

Kenmerken

  • Destaco 215-serie horizontale neerhoudklemmen met een laag profiel om verstopping te voorkomen.
  • Deze horizontale neerhoudklemmen zijn gemaakt van staal/roestvrij staal voor structurele stijfheid en corrosiebestendigheid op blootgestelde oppervlakken.
  • Destaco 215-serie horizontale neerhoudklemmen zijn geschikt voor M6-spindelaccessoires.
  • De Destaco 215-serie horizontale neerhoudklemmen zijn uitgerust met geflensde/rechte voetstukken met schroefdraadgaten voor eenvoudige en veilige installatie.

Compatibele accessoires

  • Destaco 202208-M: Deze spindel van gelijmd neopreen met platte punt kan worden aangepast aan verschillende materiaaldiktes en kan ook worden vervangen om de levensduur van spanners te verlengen door het risico op beschadiging te verminderen wanneer rubberen stoppen beginnen weg te slijten. Deze spindel is oliebestendig en is LABS-vrij en kan worden gebruikt bij temperaturen van -22 tot 212 graden Fahrenheit.

  • Destaco 215105: Deze geflensde ring wordt gebruikt met Destaco 215-serie horizontale neerhoudklemmen om het verbindingsoppervlak te beschermen tegen beschadiging tijdens het aandraaien en om de belasting onder de moer- en boutkop te verdelen. Deze flensring is ontworpen voor gebruik met verschillende Destaco klemeenheden zoals 2002-U, 2002-UB, 2002-UR, 2002-UBR, 2002-U207, 2002-UR207, 202-U, 202-UL, 202- UB, 202-B, 202-TU, 202-T, 2017-U, 2017-UR, 217-U, 217-USS, 217-UB, 217-UL en 217-UB-L.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 215-serie trekvergrendelingsklemmen worden vervaardigd in overeenstemming met industrienormen zoals ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 voor maximale gebruikersveiligheid, milieugezondheid en superieure prestaties van de klem.

Installatie

  • Destaco 215-serie horizontale neerhoudklemmen hebben geflensde/rechte bases met schroefdraadgaten voor een snelle en veilige installatie.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Hoe worden horizontale spanklemmen gebruikt?

Horizontale tuimelklemmen gebruiken een over-center vergrendeling om een ​​werkstuk of armatuur in de vergrendelde positie tegen een werkbank / plat oppervlak te houden voor verschillende industriële toepassingen zoals houtbewerking en metaalbewerking.

Hoe werken horizontale neerhoudklemmen?

Bepaalde klemarmklemmen in U-stijl, zoals de Destaco 205-U spanklem, hebben een spindel van gebonden neopreen met platte punt die handmatig wordt bediend met behulp van een hendel / hendel. Deze horizontale hendelbeweging duwt de spil tegen het werkstuk en voorkomt dat deze tijdens het gebruik beweegt, waardoor een veilige klemming wordt gegarandeerd.

Wat is het verschil tussen een verticale & horizontale spanner?

Het verschil zit hem in de positionering van de klemhendel wanneer deze in de vergrendelde stand staat. Een verticale klemhendel wordt in vergrendelde positie verticaal (loodrecht op de basis) gepositioneerd, terwijl deze bij een horizontale spanner horizontaal (parallel aan de basis) wordt geplaatst.

Wat betekent klemkracht?

Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op het werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de vermelde capaciteit. De daadwerkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder; cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (spanarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

Welk vet is ideaal voor Destaco klemmen voor hun revisie?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met Destaco mechanische klemmen, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

Hoe worden spanners gemeten?

Snelspanklemmen zijn verkrijgbaar in meerdere varianten met verschillende houdcapaciteiten. De capaciteit van een bepaalde spanner kan worden gemeten door de afstand tussen de klemplaat (in de hoogste stand) en de werkbank te berekenen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?