Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 215 Serie Horizontale Aandrukker Clamps


Filteren
stijlModelClamp Arm lengteHoogte onder Clamp ArmCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisClamp Arm stijlBehandelenPrijs (ex BTW)
A
215-USS
2.25 "1"250 Lbs.NeeRVSFlangeU-balkHorizontaal€ 66.30
B
215-UB
2.25 "1.15 "200 Lbs.NeeStalenStraightU-balkHorizontaal€ 59.00
C
215-U
2.26 "1"200 Lbs.NeeStalenFlangeU-balkHorizontaal€ 38.56
D
215-S
2.29 "1"200 Lbs.NeeStalenFlangeStevige balkHorizontaal€ 53.07

215 Serie Horizontale Aandrukker Clamps

Destaco 215 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps worden gebruikt om werkstukken op hun plaats te houden met een hendel die plat ligt wanneer de clamp is verloofd. theseclamping stuk(s) gelden naar beneden clampkracht. Bij het draaien van de hendel van these horizontale schakelaar clamps naar beneden, de clampDe arm draait naar beneden in de tegenovergestelde richting om over het midden te vergrendelen. these Destaco 215 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps hebben een onopvallend ontwerp om prevent obstructie. Ze bieden een stationair alternatief voor verwijderbare clamps tijdens het uitvoeren van repetitieve taken en zijn bestand tegen belastingen tot 250 lb. These horizontaal ingedrukt houden clamps zijn gemaakt van staal/roestvrij staal voor structurele stijfheid en corrosieweerstand op blootgestelde oppervlakken. Destaco 215 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps toestaan ​​clamp bar opening tot 87 gradenrees en handvat opening tot 78 gradenrees. Terwijl u de hendel naar beneden draait, wordt de clampDe arm draait naar beneden in de tegenovergestelde richting voor vergrendeling over het midden. Wanneer de handgreep in de horizontale positie is geconfigureerd, these schakelen clamps zijn in de vergrendelde positie. these horizontaal ingedrukt houden clamps zijn uitgerust met flanged / rechte voet met schroefdraadgaten voor snelle en veilige installatie.

u gebruikt

Destaco 215 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps worden gebruikt voor houtbewerking, lichte clamping en auto-onderdelen alssemblingbling.

Kenmerken

  • Destaco 215 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps met een onopvallend ontwerp om te prevent obstructie.
  • These horizontaal ingedrukt houden clamps zijn gemaakt van staal/roestvrij staal voor structurele stijfheid en corrosieweerstand op blootgestelde oppervlakken.
  • Destaco 215 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps is geschikt voor M6-spilaccessoires.
  • De Destaco 215 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps zijn uitgerust met flanged / rechte voet met schroefdraadgaten voor eenvoudige en veilige installatie.

Compatibele accessoires

  • Destaco 202208-M: Deze neopreen spindel met platte punt kan worden aangepast om verschillende materiaaldiktes op te nemennesses en kan ook worden vervangen voor verlenging van de levensduur van toggle clamps door het risico op beschadiging te verminderen bij rubberen stoppen start om weg te dragen. Deze spindel is oliebestendigstant & is LABS-vrij en kan worden gebruikt bij temperaturen van -22 tot 212 gradenrees Fahrenheit.

  • Destaco 215105: Deze flanged ring wordt gebruikt met: Destaco 215 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps voor het beschermen van het verbindingsoppervlak tegen beschadiging tijdens het aandraaien en het verdelen van de belasting onder de moer & boutkop. Deze flanged wasmachine is ontworpen voor gebruik met een verscheidenheid aan Destaco clamp stuk(s) zoals 2002-U, 2002-UB, 2002-UR, 2002-UBR, 2002-U207, 2002-UR207, 202-U, 202-UL, 202-UB, 202-B, 202-TU, 202-T , 2017-U, 2017-UR, 217-U, 217-USS, 217-UB, 217-UL en 217-UB-L.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 215-serie treksluiting clamps worden vervaardigd in overeenstemming met industrienormen zoals ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 voor de grootst mogelijke gebruikersveiligheid, milieugezondheid en superior prestatie van de clamp.

Installatie

  • Destaco 215 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps functie flanged / rechte voet met schroefdraadgaten voor snelle en veilige installatie.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Hoe zijn horizontale toggle clampwordt gebruikt?

Horizontale schakelaar clamps gebruiken een vergrendelingsactie over het midden om een ​​werkstuk of armatuur in de vergrendelde positie tegen een werkbank / vlak oppervlak te houden voor verschillende industriële toepassingen zoals houtbewerking en metaalbewerking.

Hoe houd horizontaal c . ingedruktlamps werk?

Bepaalde U-balkstijl clamparm clamps graag Destaco 205-U schakelaar clamp, zijn voorzien van een gelijmde neopreen spindel met platte punt die handmatig wordt bediend met behulp van een handvat / hendel. Deze horizontale handgreep beweging pushes de spil tegen het werkstuk en prevents het van het verplaatsen van mid operatie waardoor veilige clampIng.

Wat is het verschil tussen een verticale en horizontale toggle clamp?

Het verschil zit hem in de positionering van de clamp handgreep wanneer deze zich in de vergrendelde stand bevindt. een verticale clamp handgreep is verticaal (loodrecht op de basis) gepositioneerd in vergrendelde positie, terwijl in het geval van een horizontale knevel clamp, het is horizontaal gepositioneerd (parallel aan de basis).

wat doet clampkracht betekent?

Clampingkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op het werkstuk wordt uitgeoefend door de c . te sluiten en te vergrendelenlamp. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. de werkelijke clampindringende krachtnds op verschillende factoren, waaronder; cilinderboring, cilinderoppervlak, spilpositie (clamparmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de clampingkracht is ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatic cilinder.

Welk vet is? ideal heeft gewacht Destaco clamps voor hun wederopbouw?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met: Destaco mechanische clamps, terwijl de Magnalube G-vet is geweldig voor gebruik met pneumatic cilinder afdichtingen.

Hoe gaat het met clampis gemeten?

Wissel clamps zijn verkrijgbaar in meerdere varianten met verschillende houdcapaciteiten. De capaciteit van een bepaalde toggle clamp kan worden gemeten door calchet bepalen van de afstand tussen de clampingplaat (op z'n hoogtehest-stand) & de werkbank.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?