DESTACO Horizontale neerhoudklemmen uit de 225-serie


FILTER
Basis lengte: 1.5 " , Klemstangopening: 92 graden. , Diameter: 0.300 " , Handvatopening: 70 graden.
Style ModelHoogte onder klemarmCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisKlemarmstijlHandleKlemarmlengte:Prijs (ex BTW)
A
225-UBSS
1.8 "600 Lbs.NeeRVSStraightU-balkHorizontaal2.72 "€104.72
B
225-UR
1.29 "500 Lbs.JaStalenFlensU-balkHorizontaal2.69 "€52.77
C
225-U
1.31 "500 Lbs.NeeStalenFlensU-balkHorizontaal2.69 "€20.27
D
225-USS
1.31 "600 Lbs.NeeRVSFlensU-balkHorizontaal2.69 "€59.08
E
225-UB
1.56 "500 Lbs.NeeStalenStraightU-balkHorizontaal2.69 "€38.12

Horizontale neerhoudklemmen uit de 225-serie

Deze Destaco 225-serie horizontale spanners of spanners met horizontale handgreep zijn ontworpen om werkstukken op hun plaats te houden met behulp van een horizontale hendel die plat ligt wanneer de klem is ingeschakeld. Ze bieden een stationair alternatief voor verwijderbare klemmen bij het uitvoeren van repetitieve taken in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Deze units hebben een onopvallend ontwerp voor lichte klemtoepassingen zoals sluitingen, montage, controle van armaturen en houtbewerking in krappe ruimtes. Destaco klemklemmen zijn gemaakt van roestvrij staal voor stijfheid en corrosiebestendigheid en hebben een horizontale handgreep parallel aan de klembalk die in de tegenovergestelde richting kan bewegen. Deze klemmen vereisen minimale speling boven het hoofd met een opening van 90 graden van de klemstang en hebben een veer in de bek om de klemmen na enkele aanpassingen op hun plaats te houden. Ze hebben U-vormige klemarmen met opties voor montage op een flens of een rechte basis voor eenvoudige installatie op het oppervlak. Destaco horizontale neerhoudklemmen worden geleverd met een handgreep, een hefboomsysteem en een borgstang die ervoor zorgt dat de objecten niet kunnen bewegen. Het uitgeruste hefboomsysteem oefent voldoende druk uit op het object om het werkstuk stabiel te houden voor het werk en deze klemmen bevatten ook een verbindingssysteem dat een krachtige klemkracht uitoefent met minimale inspanning om te vergrendelen of ontgrendelen. Geselecteerde modellen zijn geïntegreerd met Toggle Lock Plus-veiligheidsfunctie om ervoor te zorgen dat de overcentrische vergrendelingstoestand behouden blijft en de klem beschermd blijft tegen onbedoeld openen. Bovendien zijn deze Destaco horizontale klemmen geschikt voor het hanteren van lasten tot 600 lb en zijn ze geschikt voor geflensde ringen, dwarsarmsets en gelijmde neopreen spindels met platte punt voor hoogwaardige oplossingen voor het vasthouden van werkstukken, automatisering en insluiting.

u gebruikt

Deze horizontale spanners uit de 225-serie bieden een brede combinatie van functies, waardoor ze kunnen worden aangepast aan toepassingen zoals montage, sluitingen, houtbewerking en controle van spanmiddelen in de ruimtevaart-, automobiel-, voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Voordelen

 • Deze Destaco 225-serie horizontale spanners hebben een laag profielontwerp voor lichte klemtoepassingen en om verstopping tijdens het klemmen te voorkomen.
 • Ze worden geleverd met neopreen spindels voor maximale en vermoeidheidsvrije klem- en houdkracht.
 • Deze spanklemmen hebben een roestvrijstalen constructie voor structurele stijfheid en duurzaamheid.
 • Ze zijn geschikt voor M8 of 5/16 inch spindelaccessoires voor snelle bevestiging.
 • Geselecteerde modellen worden geleverd met Toggle Lock Plus-veiligheidsfunctie om ervoor te zorgen dat de overcentrische vergrendelingstoestand behouden blijft en de klem beschermd blijft tegen onbedoeld openen.
 • Ze zijn in staat om lasten tot 600 lb te hanteren en bieden een opening van 90 graden met een minimale vrije ruimte boven het hoofd.
 • Deze spanners zijn geconfigureerd met een U-vormige klemarm om werkstukken stevig op hun plaats te houden en voor een verstelbare spillocatie.
 • Deze klemmen uit de Destaco 225-serie zijn verkrijgbaar met een geflensde en rechte voet voor installatiegemak.

Compatibele accessoires

 • Destaco 225208-M & 207943-M: Deze Destaco gelijmde neopreen (225208-M) (ook verkrijgbaar in roestvrijstalen versie) en roestvrijstalen zeskantige (207943-M) spindelassemblages zijn ontworpen voor de 225-serie klemmen van het merk voor snelle bevestiging. De neopreen constructie vertoont chemische stabiliteit en behoudt flexibiliteit over een breed temperatuurbereik tijdens het klemproces en de roestvrijstalen spindels zorgen voor een hoge treksterkte bij extreem hoge en lage temperaturen. Deze spilconstructies bevatten borgmoeren voor snel en veilig klemmen en om aanpassingen tussen de klemafstand mogelijk te maken.
 • Destaco 507107 & 507907: Deze Destaco flensringen zijn compatibel met klemmen uit de 225-serie, waardoor een eenvoudige montage en een veilige verbinding tegen trillingen mogelijk zijn. Ze hebben een roestvrijstalen constructie of zijn verzinkt om corrosie te weerstaan ​​en de levensduur te verlengen.

Normen en goedkeuringen

 • Deze Destaco 225 Series horizontale spanklemmen zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd.

Installatie

Deze Destaco 225-serie horizontale spanners worden geleverd met een geflensde of rechte basis met montagegaten met schroefdraad voor eenvoudige opbouwmontage.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Hoe worden horizontale spanklemmen gebruikt?

Horizontale tuimelklemmen gebruiken een vergrendelingsactie boven het midden om een ​​werkstuk of armatuur in de vergrendelde positie te houden.

Hoe stel je een spanner af?

Na het klemmen kan de uitgeoefende kracht worden aangepast door de spindelmoer los/vast te draaien (geleverd bij bepaalde eenheden ter bescherming tegen schuren, draaien of buigen).

Wat is het verschil tussen horizontale en verticale spanners?

Het belangrijkste verschil tussen de horizontale en verticale spanklemmen is de positie van de hendel terwijl de klem vergrendeld is. Bij een verticale spanner staat de handgreep loodrecht op de basis, dus verticaal, terwijl bij horizontale klemmen de handgreep evenwijdig aan de basis staat (horizontaal), wanneer de klem is vergrendeld.

Waar wordt een horizontale spanklem voor gebruikt?

Een tuimelklem wordt gebruikt om onderdelen of componenten veilig op hun plaats te houden en maakt meestal deel uit van het productieproces. Het overheersende kenmerk van deze klemmen zijn hun snelwerkende eigenschappen, omdat ze eenvoudig en snel kunnen worden in- en uitgeschakeld door de operator in de ruimtevaart-, auto- en voedsel- en verpakkingsindustrie.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?