Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 225 Serie Horizontale Aandrukker Clamps


Filteren
stijlModelHoogte onder Clamp ArmCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisClamp Arm stijlBehandelenClamp Arm lengtePrijs (ex BTW)
A
225-UBSS
1.8 "600 Lbs.NeeRVSStraightU-balkHorizontaal2.72 "€ 175.31
B
225-UR
1.29 "500 Lbs.JaStalenFlangeU-balkHorizontaal2.69 "€ 82.12
C
225-USS
1.31 "600 Lbs.NeeRVSFlangeU-balkHorizontaal2.69 "€ 85.06
D
225-U
1.31 "500 Lbs.NeeStalenFlangeU-balkHorizontaal2.69 "€ 42.50
E
225-UB
1.56 "500 Lbs.NeeStalenStraightU-balkHorizontaal2.69 "€ 64.99

225 Serie Horizontale Aandrukker Clamps

These Destaco 225 Serie horizontale tuimelschakelaar clamps of horizontale handgreep toggle clamps zijn ontworpen om werkstukken op hun plaats te houden met behulp van een horizontale hendel die plat ligt wanneer de clamp is verloofd. Ze bieden een stationair alternatief voor verwijderbare clamps bij het uitvoeren van repetitieve taken in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. these-units hebben een onopvallend ontwerp voor lichte clamping toepassingen zoals sluitingen, zoalssembling, controle van armaturen en houtbewerking in strakke spaces. Destaco houd de toggle-vergrendeling ingedrukt clamps zijn gemaakt van roestvrij staal voor stijfheid en corrosiebestendigheid en hebben een horizontale handgreep evenwijdig aan de clampstaaf die in de tegenovergestelde richting kan bewegen. theseclamps vereisen een minimale vrije hoogte boven het hoofd met een 90 gradenrees clamp staafopening en hebben een veer in de kaak om de c . vast te houdenlamps op zijn plaats na een paar aanpassingen. Ze hebben U-vormige clamparmen met flanged of rechte basis montage optivoor eenvoudige installatie op het oppervlak. Destaco horizontaal ingedrukt houden clamps worden geleverd met een handvat, een hefboomsysteem en een borgstang die ervoor zorgt dat de objecten wonniet bewegen. Het uitgeruste hefboomsysteem oefent voldoende druk uit op het object om het werkstuk stabiel te houden voor het werk en theseclamps bevatten ook een koppelingssysteem dat een krachtige clampkracht met minimale inspanning om te vergrendelen of ontgrendelen. Geselecteerde modellen zijn geïntegreerd met de Toggle Lock Plus-veiligheidsfunctie om ervoor te zorgen dat de over-center vergrendelingsconditie behouden blijft en de clamp blijft beschermd tegen onbedoeld openen. Bovendien, these Destaco horizontaal clamps kunnen ladingen tot 600 lb aan en zijn geschikt voor flanged ringen, traverses en gelijmde neopreen spindels met platte punt voor hoogwaardige oplossingen voor het vasthouden, automatiseren en insluiten van werkstukken.

u gebruikt

These 225 Serie horizontale tuimelschakelaar clamps bieden een brede kaminavan functies, waardoor ze eendaptabel naar toepassingen zoals:sembling, sluitingen, houtbewerking en bevestiging van toepassingen in de erospace, automobiel-, voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

 • These Destaco 225 Serie horizontale tuimelschakelaar clamps hebben een onopvallend ontwerp, lichte belasting clamping toepassingen evenals om prevent obstructie tijdens clampIng.
 • Ze worden geleverd met neopreen spindels voor: maximum en vermoeidheid minder clampin- en houdkracht.
 • These schakelen clamps hebben een roestvrijstalen constructie voor structurele stijfheid en duurzaamheid.
 • Ze zijn geschikt voor M8 of 5/16 inch spindelaccessoires voor snelle bevestiging.
 • Geselecteerde modellen worden geleverd met Toggle Lock Plus-veiligheidsfunctie om ervoor te zorgen dat de centrale vergrendelingstoestand behouden blijft en de clamp blijft beschermd tegen onbedoeld openen.
 • Ze kunnen lasten tot 600 lb aan en bieden 90 gradenrees clamp baropeningsmogelijkheid met minimale vrije hoogte boven het hoofd.
 • These schakelen clamps zijn geconfigureerd met een U-vormige clamparm om de werkstukken stevig op hun plaats te houden en om een ​​verstelbare spindellocatie te bieden.
 • These Destaco 225 serie clamps zijn verkrijgbaar in flanged en rechte basis voor eenvoudige installatie.

Compatibele accessoires

 • Destaco 225208-M & 207943-M: These Destaco platgelijmd neopreen (225208-M) (ook verkrijgbaar in roestvrijstalen versie) en roestvrijstalen zeskantkop (207943-M) spindel alssemblies zijn ontworpen voor de 225 Series c . van het merklamps voor snelle bevestiging. De neopreen constructie vertoont chemical stabiliteit & behoud flexibiliteit over een breed temperatuurbereik tijdens de clampingsproces en de roestvrijstalen spindels zorgen voor een hoge treksterkte bij extreem hoge en lage temperaturen. these spindel alssemblies bevatten jammoeren voor snelle en veilige clampen om aanpassingen toe te staan ​​tussen clampafstand.
 • Destaco 507107 & 507907: These Destaco flanged wasmachines zijn compatibel met 225 Series clamps maakt een eenvoudige montage mogelijk en zorgt voor een veilige verbinding tegen trillingen. Ze hebben een roestvrijstalen constructie of worden geleverd met verzinkt om corrosie te weerstaan ​​en de levensduur te verlengen.

Normen en goedkeuringen

 • These Destaco 225 Serie horizontale tuimelschakelaar clamps zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certifie.

Installatie

These Destaco 225 Serie horizontale tuimelschakelaar clamps komen met aflanged of rechte basis met montagegaten met schroefdraad voor eenvoudige montage op het oppervlak.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Hoe zijn horizontale toggle clampwordt gebruikt?

Horizontale schakelaar clamps gebruik een vergrendelingsactie over het midden om een ​​werkstuk of opspanning in de vergrendelde positie te houden.

Hoe pas je een toggle c . aanlamp?

na clamping, de uitgeoefende kracht kan worden aangepast door: loosaandraaien / vastdraaien van de spindelmoer (geleverd met geselecteerde stuk(s) voor bescherming tegen schuren, draaien of buigen).

Wat is het verschil tussen horizontale en verticale toggle clamps?

Het belangrijkste verschil tussen de horizontale en verticale schakelaar clamps zijn van de positie van het handvat terwijl de clamp is gesloten. Een verticale schakelaar clamp heeft de handgreep loodrecht op de basis geplaatst, dwz verticaal, terwijl in horizontale clamps, de handgreeppositie is evenwijdig aan de basis (horizontaal), wanneer de clamp is gesloten.

Wat is een horizontale toggle clamp gebruikt voor?

een schakelaar clamp wordt gebruikt om onderdelen of componenten veilig op hun plaats te plaatsen en is typisch een onderdeel van het productieproces. het overwichtinant kenmerk van theseclamps zijn hun snelwerkende karakterics, omdat ze gemakkelijk en snel kunnen worden in- en uitgeschakeld door de operator in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?