Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 227 Serie Horizontale Aandrukker Clamps


Filteren
stijlModelClamp Arm lengteClamp Arm stijlCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisBehandelenHoogte onder Clamp ArmPrijs (ex BTW)
A
227-UB-L
2.39 "Open U-bar500 Lbs.NeeStalenStraightHorizontaal1.45 "€ 75.61
B
227-UL
2.39 "Open U-bar500 Lbs.NeeStalenFlangeHorizontaal1.25 "€ 66.25
C
227-U
2.65 "U-balk500 Lbs.NeeStalenFlangeHorizontaal1.25 "€ 48.24
D
227-UB
2.65 "U-balk500 Lbs.NeeStalenStraightHorizontaal1.45 "€ 66.67
E
227-USS
2.66 "U-balk600 Lbs.NeeRVSFlangeHorizontaal1.28 "€ 94.28

227 Serie Horizontale Aandrukker Clamps

Destaco 227 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps of horizontale handgreep toggle clamps zijn ontworpen om werkstukken op hun plaats te houden met behulp van een horizontale hendel die plat ligt wanneer de clamp is verloofd. Ze bieden een stationair alternatief voor verwijderbare clamps bij het uitvoeren van repetitieve taken in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. these-units hebben een onopvallend ontwerp voor lichte clamping toepassingen in strakke spaces, zoals alssembling, sluiting, armatuurcontrole en houtbewerkingstoepassingen. Destaco houd de toggle-vergrendeling ingedrukt clamps zijn gemaakt van staal of roestvrij staal om stijfheid en corrosieweerstand te bieden. Ze hebben open of U-vormige staven voor gemakkelijke bevestiging van armverlengingen, en flanged of rechte basis montagestijlen voor eenvoudige installatie. these units bieden grote handvrijheid in de open positie (tot 56 gradenrees) en zijn voorzien van neopreen of roestvrijstalen zeskantige spindels (sommige modellen) voor maximuhm houdkracht. Destaco 227 Series horizontale handgreep knevel clamps worden geleverd met een handgreep, een hefboomsysteem en een borgstang dierevent de beweging van de werkstukken. Het hefboomsysteem oefent voldoende druk uit op het object om het werkstuk stabiel te houden. theseclamps hebben ook een koppelingssysteem dat krachtige clampkracht met minimale inspanning om de c . te vergrendelen of te ontgrendelenlamp. Bovendien, these Destaco horizontaal clamps kunnen lasten tot 600 lb aan en zijn geschikt met flangonderlegringen (voor een veilige verbinding tegen trillingen), dwarsarmsets en M6- of 5/16 inch-spindels voor hoogwaardige oplossingen voor werkstukopspanning, automatisering en insluiting.
Wij bieden ook Destaco 227 Serie horizontaal ingedrukt houden clamps in Blackout-modellen met een niet-reflecterende zwarte afwerking. Als je t . wilt bestellenhese horizontale handgreep knevel clamps in Blackout Series, voeg eenvoudig het achtervoegsel -BLK toe na de Fabrikantnummer (bijvoorbeeld: 227-UB-LS-BLK) en vraag een offerte aan voor de same on Raptor Supplies.

u gebruikt

These 227 Serie horizontale tuimelschakelaar clamps bieden een brede kaminavan functies, waardoor ze ideal voor toepassingen zoals:sembling, sluiting, houtbewerking en bevestiging van de bevestiging. Ze worden gebruikt in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • These Destaco 227 Series horizontale handgreep knevel clamps zijn ontworpen voor lichte clamping toepassingen en hebben een onopvallend ontwerp om prevent obstructie tijdens clampIng.
  • Ze worden geleverd met spindels van neopreen of roestvrij staal voor: maximum en vermoeidheid minder clampin- en houdkracht.
  • These schakelen clamps hebben een stalen / roestvrijstalen constructie voor structurele stijfheid en duurzaamheid.
  • Ze zijn geschikt voor M6 of 5/16 inch spindelaccessoires voor snelle bevestiging.
  • Ze kunnen lasten tot 600 lb aan en bieden 91 graden clamp staafopening met minimale vrije hoogte boven het hoofd.
  • These schakelen clamps zijn geconfigureerd met een open of U-vormige clamparm om de werkstukken veilig op hun plaats te houden en voor een verstelbare spindellocatie.
  • These Destaco 227 serie clamps zijn verkrijgbaar in flanged en rechte basisvarianten voor eenvoudige installatie.

Compatibele accessoires

  • Destaco 225208-M & 207943-M: These Destaco platte punt gebonden neopreen (225208-M) en roestvrijstalen zeskantkop (207943-M) spindel assemblies zijn ontworpen voor de 227 Series c . van het merklamps voor snelle bevestiging. De neopreen constructie vertoont chemical stabiliteit & handhaaft flexibiliteit over een breed temperatuurbereik tijdens de clampproces. De roestvrijstalen spindels zorgen voor een hoge treksterkte bij extreem hoge en lage temperaturen. these spindel alssemblies bevatten jammoeren voor snelle en veilige clamping, evenals aanpassingen tussen clampafstand.
  • Destaco 507107, 507107-BLK & 507907: These Destaco flanged ringen zijn compatibel met 227 Series toggle clamps, waardoor een eenvoudige montage en een veilige verbinding tegen trillingen mogelijk is. Ze hebben een roestvrijstalen / stalen constructie met een verzinkte of zwarte oxide-afwerking om corrosie te weerstaan ​​en de levensduur te verlengen.

Normen en goedkeuringen

  • These Destaco 227 Serie horizontale tuimelschakelaar clamps zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certifie.

Installatie

These Destaco 227 Serie horizontale tuimelschakelaar clamps komen met aflanged of rechte basis met montagegaten met schroefdraad voor eenvoudige montage op het oppervlak.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Hoe zijn horizontale toggle clampwordt gebruikt?

Horizontale schakelaar clamps maken gebruik van een vergrendelingsactie over het midden om een ​​werkstuk of armatuur in de vergrendelde positie te houden.

Hoe pas je een toggle c . aanlamp?

na clamping, de uitgeoefende kracht kan worden aangepast door: loosaandraaien / vastdraaien van de spindelmoer (geleverd met geselecteerde stuk(s) voor bescherming tegen schuren, draaien of buigen).

Wat is het verschil tussen horizontale en verticale toggle clamps?

Het fundamentele verschil tussen horizontale en verticale toggle clamps is de positie van de hendel terwijl de clamp is gesloten. Een verticale schakelaar clamp heeft het handvat loodrecht op de basis gepositioneerd, terwijl in horizontale clamps, de handgreeppositie is evenwijdig aan de basis wanneer de clamp is gesloten.

Wat is een horizontale toggle clamp gebruikt voor?

Een horizontale schakelaar clamp wordt gebruikt om onderdelen of componenten stevig in de stationaire positie te houden en is typisch een onderdeel van het productieproces. Het snelwerkende karakterics schakel de c . eenvoudig en snel uitlamps.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?