DESTACO Horizontale neerhoudklemmen uit de 227-serie


FILTER
Basis lengte: 1.57 " , Klemstangopening: 91 graden. , Diameter: 0.260 " , Handvatopening: 56 graden.
Style ModelKlemarmlengte:KlemarmstijlCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisHandleHoogte onder klemarmPrijs (ex BTW)
A
227-UB-L
2.39 "Open U-bar500 Lbs.NeeStalenStraightHorizontaal1.45 "€48.26
B
227-UL
2.39 "Open U-bar500 Lbs.NeeStalenFlensHorizontaal1.25 "€48.26
C
227-U
2.65 "U-balk500 Lbs.NeeStalenFlensHorizontaal1.25 "€39.86
D
227-UB
2.65 "U-balk500 Lbs.NeeStalenStraightHorizontaal1.45 "€39.86
E
227-USS
2.66 "U-balk600 Lbs.NeeRVSFlensHorizontaal1.28 "€75.89

Horizontale neerhoudklemmen uit de 227-serie

Destaco 227-serie horizontale neerhoudklemmen of spanklemmen met horizontale handgreep zijn ontworpen om werkstukken op hun plaats te houden met behulp van een horizontale hefboomhendel die plat ligt wanneer de klem is ingeschakeld. Ze bieden een stationair alternatief voor verwijderbare klemmen bij het uitvoeren van repetitieve taken in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Deze units hebben een onopvallend ontwerp voor lichte klemtoepassingen in krappe ruimtes, zoals montage, sluiting, controle van bevestigingen en houtbewerkingstoepassingen. Destaco klemklemmen zijn gemaakt van staal of roestvrij staal om stijfheid en corrosiebestendigheid te bieden. Ze hebben open of U-vormige staven voor eenvoudige bevestiging van armverlengingen en montagestijlen met flens of rechte basis voor eenvoudige installatie. Deze units bieden een grote handvrijheid in de open positie (tot 56 graden) en zijn voorzien van neopreen of roestvrijstalen zeskantige spindels (sommige modellen) voor maximale houdkracht. Destaco 227-serie spanners met horizontale handgreep worden geleverd met een handgreep, een hefboomsysteem en een borgstang die beweging van de werkstukken voorkomen. Het hefboomsysteem oefent voldoende druk uit op het object om het werkstuk stabiel te houden. Deze klemmen hebben ook een koppelingssysteem dat krachtige klemkracht uitoefent met minimale inspanning om de klem te vergrendelen of ontgrendelen. Bovendien zijn deze Destaco horizontale klemmen geschikt voor het hanteren van lasten tot 600 lb en zijn ze geschikt met geflensde ringen (voor een veilige verbinding tegen trillingen), dwarsarmsets en M6 of 5/16 inch spindels voor hoogwaardige werkopspan-, automatiserings- en insluitingsoplossingen .
We bieden ook Destaco 227-serie horizontale neerhoudklemmen aan in Blackout-modellen met een niet-reflecterende zwarte afwerking. Als u deze spanners met horizontale handgreep in de Blackout-serie wilt bestellen, voegt u gewoon het achtervoegsel -BLK toe na het MPN (bijvoorbeeld: 227-UB-LS-BLK) en vraagt ​​u hiervoor een offerte aan op Raptor Supplies.

u gebruikt

Deze horizontale spanners uit de 227-serie bieden een brede combinatie van functies, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen zoals montage, sluiting, houtbewerking en controle van spanmiddelen. Ze worden gebruikt in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • Deze Destaco 227-serie spanners met horizontale handgreep zijn ontworpen voor lichte klemtoepassingen en hebben een laag profiel om verstopping tijdens het klemmen te voorkomen.
  • Ze worden geleverd met zeskantige spindels van neopreen of roestvrij staal voor maximale en vermoeidheidsvrije klem- en houdkracht.
  • Deze spanklemmen hebben een constructie van staal/roestvrij staal voor structurele stijfheid en duurzaamheid.
  • Ze zijn geschikt voor M6 of 5/16 inch spindelaccessoires voor snelle bevestiging.
  • Ze kunnen lasten tot 600 lb aan en bieden een opening van 91 graden met een minimale vrije ruimte boven het hoofd.
  • Deze spanners zijn geconfigureerd met een open of U-vormige klemarm om werkstukken stevig op hun plaats te houden en voor een verstelbare spindellocatie.
  • Deze klemmen uit de Destaco 227-serie zijn verkrijgbaar in varianten met flens en rechte basis voor eenvoudige installatie.

Compatibele accessoires

  • Destaco 225208-M & 207943-M: Deze Destaco spindelconstructies van gelijmd neopreen (225208-M) en roestvrij staal met zeskantige kop (207943-M) zijn ontworpen voor de 227-serie klemmen van het merk voor snelle bevestiging. De neopreen constructie vertoont chemische stabiliteit en behoudt flexibiliteit over een breed temperatuurbereik tijdens het klemproces. De RVS spindels zorgen voor een hoge treksterkte bij extreem hoge en lage temperaturen. Deze spilconstructies bevatten borgmoeren voor snel en veilig klemmen, en maken aanpassingen tussen de klemafstand mogelijk.
  • Destaco 507107, 507107-BLK & 507907: Deze Destaco flensringen zijn compatibel met spanners uit de 227-serie, waardoor een eenvoudige montage mogelijk is en een veilige verbinding tegen trillingen wordt geboden. Ze hebben een roestvrijstalen / stalen constructie met verzinkte of zwarte oxideafwerking om corrosie te weerstaan ​​en de levensduur te verlengen.

Normen en goedkeuringen

  • Deze Destaco 227 Series horizontale spanklemmen zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd.

Installatie

Deze Destaco 227-serie horizontale spanners worden geleverd met een geflensde of rechte basis met montagegaten met schroefdraad voor eenvoudige opbouwmontage.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Hoe worden horizontale spanklemmen gebruikt?

Horizontale tuimelklemmen maken gebruik van een vergrendelingsactie boven het midden om een ​​werkstuk of armatuur in de vergrendelde positie te houden.

Hoe stel je een spanner af?

Na het klemmen kan de uitgeoefende kracht worden aangepast door de spindelmoer los/vast te draaien (geleverd bij bepaalde eenheden ter bescherming tegen schuren, draaien of buigen).

Wat is het verschil tussen horizontale en verticale spanners?

Het fundamentele verschil tussen horizontale en verticale spanklemmen is de positie van de hendel terwijl de klem vergrendeld is. Bij een verticale spanner staat de hendel loodrecht op de basis, terwijl bij horizontale klemmen de hendel evenwijdig aan de basis staat wanneer de klem is vergrendeld.

Waar wordt een horizontale spanklem voor gebruikt?

Een horizontale spanklem wordt gebruikt om onderdelen of componenten stevig in de stationaire positie te houden en is typisch een onderdeel van het productieproces. De snelwerkende eigenschappen maken het gemakkelijk en snel losdraaien van de klemmen mogelijk.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?