DESTACO 301, 311 serie Trek-actie vergrendeling Clamps


Filteren
stijlModelCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisHook TypePrijs (ex BTW)
A
301
375 Lbs.NeeStalenFlangeU-haak (horizontaal)€ 70.94
A
301-SS
450 Lbs.NeeRVSFlangeU-haak (horizontaal)€ 162.20
A
311
1200 Lbs.NeeStalenFlangeU-haak (horizontaal)€ 103.56

301, 311 serie Trek-actie vergrendeling Clamps

Destaco 301, 311 Serie treksluiting clamps zijn ontworpen voor het vastzetten en gieten van sluitingen voor deksels, deuren en deksels en ook voor assembling-toepassingen in de auto-industrie, erospace en de voedings- en verpakkingsindustrie. these trek-actiegrendel clamps bieden een stationair alternatief voor verwijderbare C clamps of lente clamps terwijl u materiaal op het werkoppervlak bevestigt en op hun plaats houdt met behulp van een hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de clamp is ingeschakeld en ingedrukt om de vergrendelde positie te bereiken, wat zorgt voor snel en minder vermoeidheid clampoperaties. these trek-actiegrendel clamps hebben een gepatenteerde duimbedieningshendel voor bediening met één hand. these Destaco 301, 311 Serie clamps zijn voorzien van een vaste aanslag die automatisch de beweging van de handgreep op verschillendelampingposities en zijn gemaakt van staal/roestvrij staal om corrosie op blootgestelde oppervlakken te weerstaan. these trek-actiegrendel clamps hebben aflanged basis met schroefdraadgaten, waardoor de unit op een werktafel of een plat oppervlak kan worden gemonteerd. Ze zijn afhankelijk van 3 hoofdcomponenten - een basis voor het bevestigen van de clamp naar de oppervlakte, aclampingarm voor contactpunt tussen het werkitem & clamp en een handvat voor het bedienen van het gereedschap. Zodra het eenvoudige koppelingssysteem van de clamp wordt in de middenpositie geplaatst, de hendel wordt horizontaal/verticaal getrokken om kracht parallel aan de basis te creëren en samen te knijpen om de items vast te houden.

u gebruikt

Destaco 301, 311 Serie treksluiting clamps worden gebruikt voor het vastzetten en gieten van sluitingen voor deuren, deksels en deksels en ook voor assembling-applicaties in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • Destaco 301, 311 Serie treksluiting clamps hebben een vast ontwerp voor het vastzetten en loosmateriaal invoeren zonder de c . te verplaatsenlamp.
  • Theseclamps zijn geïntegreerd met een gepatenteerde verticale hendel voor duimbediening voor bediening met één hand.
  • These trek-actiegrendel clamps zijn gemaakt van staal/roestvrij staal voor structurele stijfheid en weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken.
  • These vergrendeling clamps zijn uitgerust met een ergonomische handgreep om vermoeidheid minder en snelle clampoperaties.
  • These trek-actiegrendel clamps hebben aflanged basis met schroefdraadgaten voor veilige en snelle installatie op het oppervlak.
  • De maximehm clamp verhouding tussen kracht (duwen) en uitgeoefende kracht (trekken) is 31:1.
  • Destaco 301, 311 Serie treksluiting clamps zijn in staat om lasten tot 1000 lb te dragen.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 301, 311 Serie treksluiting clamps voldoen aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 om de gezondheid van het milieu, de grootst mogelijke gebruikersveiligheid en efficiënte prestaties van de clamps.

Installatie

  • Destaco 301, 311 Serie treksluiting clamps hebben aflanged basis met schroefdraadgaten voor veilige en snelle installatie op het oppervlak.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Hoe sluit clamps werk?

These trek-actiegrendel clamps zijn afhankelijk van 3 hoofdcomponenten - een handgreep voor het bedienen van het gereedschap, aclampingarm voor contactpunt tussen het werkitem & clamp, en een basis voor het bevestigen van de clamp naar het oppervlak. Zodra het eenvoudige koppelingssysteem van de clamp wordt in de over-middenpositie geplaatst, wordt de hendel horizontaal getrokken om kracht evenwijdig aan de basis te creëren en te knijpen om de werkitems vast te houden.

wat doet clampkracht betekent?

Clampingkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de c . te sluiten en te vergrendelenlamp. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. de werkelijke clampindringende krachtnds op verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spilpositie (clamparmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de clampingkracht is ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatic cilinder.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van clamps?

De houdcapaciteit of de houdkracht geeft de c . weerlamp's vermogen om apparatuur of plaatwerk op zo'n manier vast te houdensembly lines of tijdens soortgelijke fabricageprocessen.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van? Destaco clamps?

Er is niet zo'n betekenis van de kleur van de clamp's handvat, omdat het alleen een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. deze hijlps operators om de handgreep snel en gemakkelijk te vinden.

Welk vet is? ideal For Destaco clamps voor hun wederopbouw?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met: Destaco mechanische clamps, terwijl de Magnalube G-vet is geweldig voor gebruik met pneumatic cilinder afdichtingen.

Doet Destaco eventuele waterresten leverenstant clamp sensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?