DESTACO 301-, 311-serie vergrendelingsklemmen met trekkracht


FILTER
stijlModelCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisHook TypePrijs (ex BTW)
A
301
375 Lbs.NeeStalenFlensU-haak (horizontaal)€77.39
A
301-SS
450 Lbs.NeeRVSFlensU-haak (horizontaal)€176.95
A
311
1200 Lbs.NeeStalenFlensU-haak (horizontaal)€112.97

301-, 311-serie vergrendelingsklemmen met trekkracht

Destaco 301, 311-serie trekvergrendelingsklemmen zijn ontworpen voor het vastzetten en vormen van sluitingen voor deksels, deuren en deksels en ook voor assemblagetoepassingen in de automobiel-, ruimtevaart- en voedsel- en verpakkingsindustrie. Deze vergrendelingsklemmen met trekkracht bieden een stationair alternatief voor verwijderbare C-klemmen of veerklemmen, terwijl materiaal op het werkoppervlak wordt vastgezet en op zijn plaats wordt gehouden met behulp van een hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de klem wordt vastgezet en naar beneden wordt gedrukt om de vergrendelde positie, waardoor snelle en vermoeidheidsvrije klembewerkingen worden gegarandeerd. Deze trekvergrendelingsklemmen hebben een gepatenteerde duimbedieningshendel voor bediening met één hand. Deze klemmen uit de Destaco 301-, 311-serie hebben een vaste stop die automatisch de beweging van de handgreep bij verschillende klemposities beperkt, en zijn gemaakt van staal/roestvrij staal om corrosie op blootgestelde oppervlakken te weerstaan. Deze trekvergrendelingsklemmen hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten, waardoor de eenheid op een werktafel of een plat oppervlak kan worden gemonteerd. Ze zijn afhankelijk van 3 hoofdcomponenten: een basis om de klem aan het oppervlak te bevestigen, een klemarm voor het contactpunt tussen het werkstuk en de klem en een handgreep om het gereedschap te bedienen. Zodra het eenvoudige koppelingssysteem van de klem in de middenpositie is geplaatst, wordt de hendel horizontaal / verticaal getrokken om kracht parallel aan de basis te creëren en de items samen te knijpen.

u gebruikt

Destaco 301-, 311-serie trekgrendelklemmen worden gebruikt voor het vastzetten en vormen van sluitingen voor deuren, deksels en deksels en ook voor assemblagetoepassingen in de ruimtevaart-, automobiel- en voedsel- en verpakkingsindustrie.

FEATURES

  • Destaco 301, 311-serie trekgrendelklemmen hebben een vast ontwerp voor het vastzetten en losmaken van materiaal zonder de klem te verplaatsen.
  • Deze klemmen zijn geïntegreerd met een gepatenteerde verticale hendel voor duimbediening voor bediening met één hand.
  • Deze trekvergrendelingsklemmen zijn gemaakt van staal/roestvrij staal voor structurele stijfheid en weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken.
  • Deze grendelklemmen zijn uitgerust met een ergonomische handgreep om te zorgen voor minder vermoeidheid en snelle klembewerkingen.
  • Deze trekvergrendelingsklemmen hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten voor een veilige en snelle installatie op het oppervlak.
  • De maximale klemverhouding van uitgeoefende kracht (duwen) tot uitgeoefende kracht (trekken) is 31:1.
  • Destaco 301, 311-serie trekvergrendelingsklemmen zijn geschikt voor ladingen tot 1000 lb.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 301, 311-serie trekvergrendelingsklemmen voldoen aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 om milieugezondheid, maximale gebruikersveiligheid en efficiënte prestaties van de klemmen te garanderen.

Installatie

  • Destaco 301, 311-serie trekvergrendelingsklemmen hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten voor een veilige en snelle installatie op het oppervlak.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Hoe werken grendelklemmen?

Deze trekvergrendelingsklemmen zijn afhankelijk van 3 hoofdcomponenten: een handgreep voor het bedienen van het gereedschap, een klemarm voor het contactpunt tussen het werkstuk en de klem, en een basis om de klem aan het oppervlak te bevestigen. Zodra het eenvoudige koppelingssysteem van de klem in de over-center positie is geplaatst, wordt de hendel horizontaal getrokken om kracht parallel aan de basis te creëren en de werkitems vast te houden.

Wat betekent klemkracht?

Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de vermelde capaciteit. De daadwerkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (spanarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

De houdcapaciteit of de houdkracht geeft het vermogen van de klem weer om apparatuur of plaatwerk op assemblagelijnen of tijdens vergelijkbare fabricageprocessen vast te houden.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

De kleur van het handvat van de klem is niet zo belangrijk, omdat het slechts een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. Dit helpt operators bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

Welk vet is ideaal voor Destaco klemmen voor hun revisie?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met Destaco mechanische klemmen, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

Levert Destaco ook waterbestendige klemsensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regenval.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?