DESTACO 385, 385-R, 385-L-serie Trek-actie vergrendelingsklemmen


FILTER
Basis lengte: 3.39 " , Basisbreedte: 3.15 " , Diameter: 0.410 "
Style ModelInstelbereik haak:Wisselslot PlusCapaciteit vasthoudenmateriaalhaak typemontageplaatPrijs (ex BTW)
A
385-V2A
26.9mmNee7500 Lbs.StalenU-haak (horizontaal)Flens€515.49
B
385
36.1mmNee7500 Lbs.StalenU-haak (horizontaal)Flens€108.20

385, 385-R, 385-L-serie Trek-actie vergrendelingsklemmen

Deze Destaco 385, 385-R, 385-L-serie trekgrendelklemmen of handmatige grendelklemmen bieden krachtige sluitkracht en afdichting, gemakkelijke bediening en positieve bevestiging, terwijl ze kamerdeuren, toegangsdeuren en vormsluitingen afdichten. Ze kunnen ladingen tot 7500 lb aan en zijn ideaal voor herhaaldelijk sluiten en openen tijdens vergrendelings-, vorm- en assemblagewerkzaamheden in de metaalbewerkings-, lucht- en ruimtevaart-, transport- en voedselverwerkings- en verpakkingsindustrieën. Deze Destaco grendelklemmen hebben een ergonomisch vergrendelingsontwerp dat kan worden verplaatst om de haak (dwz de klemtrekstang) rond de tegenoverliggende grendel te plaatsen en naar beneden te drukken om de vergrendelde positie te bereiken om vermoeidheidsvrije en snelle klembewerkingen te garanderen. De gepatenteerde duimbedieningshendels maken eenvoudige bediening met één hand mogelijk, en U-haken met schroefdraad zorgen voor eenvoudige aanpassingen. Ze kunnen eenvoudig op werkoppervlakken worden gemonteerd om werkstukken in een stationaire positie te houden. De roestvrijstalen grendelplaten en geflensde voetstukken met montagegaten zijn ontworpen voor eenvoudige installatie op oppervlakken. Geselecteerde modellen worden geleverd met Toggle Lock Plus-veiligheidsfuncties om onbedoeld openen van klemmen te voorkomen. Deze 385-R, 385-L, 385 trekgrendelklemmen zijn verkrijgbaar in roestvrijstalen en stalen varianten om corrosie te weerstaan.
Als u klemmen wilt bestellen met langere haken dan de standaardhaken, voegt u gewoon -M-25 (25 mm), -M-50 (50 mm) of -M-100 (100 mm) achter het MPN toe (bijvoorbeeld 385-M-100) en vraag hiervoor een offerte aan Raptor Supplies.

u gebruikt

Deze Destaco 385, 385-R, 385-L-serie trekvergrendelingsklemmen bieden een brede combinatie van functies, waardoor ze kunnen worden aangepast voor toepassingen zoals het vastzetten, monteren, vasthouden en gieten van deuren, deksels, toegangsdeksels, vaten, containers en vaten in de lucht- en ruimtevaart, de automobiel- en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Voordelen

 • Deze Destaco 385, 385-R, 385-L-serie trekvergrendelingsklemmen hebben een zware stalen of roestvrijstalen constructie om oxidatiereacties op blootgestelde oppervlakken te verminderen.
 • Ze zijn uitgerust met een vergrendeling in U-haakstijl met U-haken met schroefdraad om probleemloze aanpassingen te garanderen.
 • Deze klemmen zijn uitgerust met een gepatenteerde duimbediening, horizontale hendel voor bediening met één hand.
 • Ze zijn in staat om ladingen tot 7500 lb te dragen.
 • Deze grendelklemmen zijn voorzien van een ergonomische handgreep om te zorgen voor minder vermoeidheid en snelle klembewerkingen bij het vastzetten, vasthouden en vormgeven van deuren, deksels, toegangsdeksels, vaten, containers en vaten in de luchtvaart-, automobiel- en voedsel- en verpakkingsindustrie.
 • Ze hebben een gelaste montagestijl, een geflensde basis met vergrendelingsplaten voor een veilige en snelle installatie.
 • Modellen met Toggle Lock Plus-veiligheidsfunctie zorgen ervoor dat eenheden tijdens het klemmen niet per ongeluk worden geopend.
 • Deze klemmen uit de 385-, 385-R- en 385-L-serie zijn geschikt voor optionele haken met een lengte van 25, 50 en 100 mm en vergrendelingsplaten om voorwerpen op één plaats vast te zetten.

Compatibele accessoires

 • Destaco 385102 & 385902: Deze Destaco-vergrendelingsplaten hebben een klem bovenop (375509) en zijn ontworpen voor gebruiksgemak en om functionaliteit toe te voegen aan de 385-serie vergrendelingsklemmen van het merk. Ze hebben een roestvrijstalen constructie om corrosie te weerstaan.
 • Destaco 385215 & 385915: Deze vervangende haakconstructies hebben langere haken dan de standaardhaken. Voeg gewoon de achtervoegsels -M-25 (25 mm), -M-50 (50 mm) of -M-100 (100 mm) toe aan het MPN. Contramoeren en borgmoeren zijn inbegrepen voor een snelle en veilige bevestiging, terwijl de roestvrijstalen constructie bestand is tegen corrosie.
 • Destaco 385-ZBI: vervangende duimbedieningshendel wordt gebruikt om hoogwaardige werkopspan-, automatiserings- en inperkingsoplossingen te garanderen.

Normen en goedkeuringen

 • Deze Destaco 385, 385-R, 385-L serie trekgrendelklemmen zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd.

Installatie

 • Deze 385, 385-R, 385-L-serie Destaco trekvergrendelingsklemmen worden geleverd met montagevergrendelingsplaten en geflensde basissen met U-haakmontagegaten met schroefdraad voor eenvoudige installatie van de eenheid op oppervlakken.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Doet Raptor Supplies grendelklemmen voorzien van Toggle Lock Plus-functie?

Ja, Raptor Supplies biedt ook Destaco aan 385-R trekvergrendelingsklem met Toggle Lock Plus-functie om onbedoeld openen van klemmen te voorkomen.

Zijn deze Destaco klemmen verkrijgbaar met langere haken?

Ja, Destaco maakt klemmen met lange haken in de lengtes 25, 50 of 100 mm (Destaco 385-M-100 trekgrendelklem).

Welk vet is ideaal voor Destaco klemmen voor hun revisie?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met Destaco mechanische klemmen, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

De houdkracht vertegenwoordigt het vermogen van de klem om plaatwerk of apparatuur op assemblagelijnen of tijdens fabricageprocessen vast te houden.

Wat is het belang van een klinkklem?

Destaco spanklemmen houden werkstukken stevig vast en houden ze stil, zonder te worden onderbroken door terugkerende bewegingen van het project waaraan u werkt.

Biedt Destaco grendels apart aan voor klemmen?

Ja, Destaco biedt grendelplaten om versleten of verouderde grendels eenvoudig te vervangen, zodat projecten er niet onder lijden. Deze grendelplaten zijn verkrijgbaar in koolstofstaal en RVS varianten. Handmatige klemmen uit de 385-serie zijn geschikt voor koolstofstalen grendelplaten.

Doet Raptor Supplies ook Destaco horizontale hendelspanners aanbieden?

Ja, Raptor Supplies biedt ook horizontale handgreep spanklemmen die worden gebruikt om werkstukken op hun plaats te houden met behulp van een horizontale hendel die plat ligt wanneer de klem is ingeschakeld.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?