DESTACO 424, 441-serie Knijptangklemmen


FILTER
Sluitmechanisme: Schroef , typen: Knijpactie
Style ModelMaximaal Klemdikte:Capaciteit vasthoudenMateriaalKaak diepteKaakbreedtePrijs (ex BTW)
A
424-2
7.4mm200 Lbs.Stalen1.08 "1"€46.83
B
424
16mm200 Lbs.Stalen1.08 "1"€47.50
B
441
23.3mm275 Lbs.Stalen1.77 "1.25 "€60.04

424, 441-serie Knijptangklemmen

Destaco 424 & 441-serie knijptangklemmen, ook wel bekend als tangklemmen of draagbare klemmen, zijn ontworpen om enkele/meerdere werkstukken bij elkaar te houden in auto-, ruimtevaart- en voedsel- en verpakkingsfaciliteiten. Knijptangklemmen zijn zeer geschikt voor snel en flexibel klemmen in omgevingen met hoge werkdruk. Deze middelzware, knijpbare klemmen hebben een constructie van gesmeed gelegeerd staal voor structurele stijfheid en weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken. Deze klemmen zijn machinaal bewerkt met nauwe toleranties voor toepassingen die zeer nauwkeurig klemmen vereisen voor werkstukproductie en reparatietaken. Destaco 424 & 441-serie knijptangklemmen worden geleverd met een tweeweg ontgrendelingsmechanisme dat eenvoudige bediening met één hand mogelijk maakt. Deze klemunits zijn verder geïntegreerd met zeskantige spindels voor maximale klemming en zijn bestand tegen belastingen tot 275 lb. Destaco 424 & 441-serie knijptangklemmen worden geleverd met een automatisch vergrendelingsmechanisme dat in werking treedt wanneer beide klemhendels stevig worden samengedrukt tegen de centrale positie.

u gebruikt

Destaco 424- en 441-serie knijptangklemmen zijn ontworpen voor kunststof spuitgieten, lassen en assemblagewerkzaamheden in de auto-, ruimtevaart- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • Destaco 424- en 441-serie knijptangklemmen hebben een constructie van gesmeed gelegeerd staal om structurele stijfheid en slijtvastheid te garanderen tegen zware industriële omstandigheden.
  • Deze tangklemmen met knijpactie hebben een tweeweg ontgrendelingsmechanisme dat eenvoudige bediening met één hand mogelijk maakt.
  • Deze knijptangklemmen bieden een maximale bekdiepte van 1.77 inch.
  • Deze knijptangklemunits hebben een verstelbare spindel die eenvoudig kan worden aangepast voor het klemmen van werkstukken van verschillende afmetingen.

Compatibele accessoires

  • Destaco 424208-M: De spindel van gelijmd neopreen met platte punt van het merk wordt gebruikt met Destaco 424 & 441-serie knijptangklemmen om een ​​kussen te bieden tussen klemmen en geklemde items, waardoor materiaal op werkoppervlakken wordt vastgezet bij frees-, boor- en lastoepassingen. Het biedt uitstekende oliebestendigheid en is LABS (siliconen) vrij. Deze spil kan worden gebruikt bij temperaturen van -22 tot 212 graden Fahrenheit.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 424 & 441-serie trekgrendelklemmen voldoen aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 om de gezondheid van het milieu, de grootst mogelijke gebruikersveiligheid en kwaliteitsprestaties van de klemmen te garanderen.

Installatie

  • Destaco 424, 441-serie knijptangklemmen kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd door de bek van de klem te openen met behulp van het handvat. De handvatten worden dan stevig samengedrukt tegen de centrale positie om de klem op zijn plaats te vergrendelen.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat is een knijptangklem?

Destaco knijptangklemmen zijn handbediende knijptangen die voor verschillende toepassingen worden gebruikt, waaronder kunststof spuitgieten, lassen en assemblage. Ze zijn ideaal voor de automobiel-, ruimtevaart- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Wat betekent klemkracht?

Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de vermelde capaciteit. De daadwerkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (spanarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

Wat is handmatig klemmen?

In tegenstelling tot pneumatische klemmen met rechte actie, hebben reguliere handmatige klemmen van Destaco afzonderlijke handgrepen voor het inschakelen van de plunjer om het werkstuk op zijn plaats te houden.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

De houdcapaciteit of de houdkracht geeft het vermogen van de klem weer om apparatuur of plaatwerk op assemblagelijnen of tijdens vergelijkbare fabricageprocessen vast te houden.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

De kleur van het handvat van de klem is niet zo belangrijk, omdat het slechts een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. Dit helpt operators bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

Welk vet is ideaal voor Destaco klemmen voor hun revisie?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met Destaco mechanische klemmen, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

Levert Destaco ook waterbestendige klemsensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regenval.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?