DESTACO 424, 441 Serie Knijptang Clamps


Filteren
stijlModelMax. Hoogte Clamping DiknessCapaciteit vasthoudenMateriaalKaak diepteKaakbreedtePrijs (ex BTW)
A
424-2
7.4mm200 Lbs.Stalen1.08 "1"€ 49.06
B
424
16mm200 Lbs.Stalen1.08 "1"€ 49.76
B
441
23.3mm275 Lbs.Stalen1.77 "1.25 "€ 62.90

424, 441 Serie Knijptang Clamps

Destaco 424 & 441-serie knijptang clamps, ook bekend als tang clamps of draagbare clamps, zijn ontworpen om enkele / meerdere werkstukken bij elkaar te houden in auto's, erospace en voedsel- en verpakkingsfaciliteiten. Knijptang clamps zijn zeer geschikt voor het leveren van snelle en flexibele clampin omgevingen met een hoge werkdruk. these middelzware, knijpactie clamps hebben een constructie van gesmeed gelegeerd staal voor structurele stijfheid en weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken. theseclamps zijn machinaal bewerkt met nauwe toleranties voor toepassingen die: demaen hoog precision clampvoor werkstukproductie en reparatietaken. Destaco 424 & 441-serie knijptang clamps komen met een tweerichtingsverkeer trigger ontgrendelingsmechanisme dat eenvoudige bediening met één hand mogelijk maakt. theseclamp units zijn verder geïntegreerd met zeskantige spindels voor maximehm clamping en zijn bestand tegen belastingen tot 275 lb. Destaco 424 & 441-serie knijptang clamps worden geleverd met een automatisch vergrendelingsmechanisme dat wordt ingeschakeld wanneer zowel de clamp handvatten worden stevig tegen de centrale positie gedrukt.

u gebruikt

Destaco 424 & 441-serie knijptang clamps zijn ontworpen voor kunststof spuitgieten, lassen & assembly operaties in de auto, erospace en de voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • Destaco 424 & 441-serie knijptang clamps hebben een constructie van gesmeed gelegeerd staal om structurele stijfheid en slijtvastheid tegen zware industriële omstandigheden te garanderen.
  • These knijp actietang clamps zijn voorzien van een tweerichtingsverkeer trigger ontgrendelingsmechanisme dat eenvoudige bediening met één hand mogelijk maakt.
  • These knijp actietang clamps bieden een maximum kaakdiepte van 1.77 inches.
  • These knijp actietang clamp units hebben een verstelbare spindel die gemakkelijk kan worden aangepast voor clampwerkstukken van verschillende afmetingen.

Compatibele accessoires

  • Destaco 424208-M: De platte punt gebonden neopreen spindel van het merk wordt gebruikt met: Destaco 424 & 441-serie knijptang clamps om een ​​kussen te bieden tussen clamps & clamped items, waardoor materiaal wordt vastgezet op werkoppervlakken in frees-, boor- en lastoepassingen. Het biedt een uitstekende oliebestendigheid en is LABS (siliconen) vrij. Deze spindel kan worden gebruikt bij temperaturen van -22 tot 212 gradenrees Fahrenheit.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 424 & 441 serie treksluiting clamps voldoen aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 om de gezondheid van het milieu, de grootst mogelijke gebruikersveiligheid en kwaliteitsprestaties van de clamps.

Installatie

  • Destaco 424, 441 Serie knijptang clamps kan eenvoudig worden geïnstalleerd door de c . te openenlamp's kaak met behulp van het handvat. De handgrepen worden vervolgens stevig samengeknepen tegen de centrale positie voor het vergrendelen van de clamp in plaats.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat is een knijptang clamp?

Destaco knijp actietang clamps zijn handmatig bediende knijpstijl clamps die worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder kunststof spuitgieten, lassen & assembly. Zij zijn ideal voor de auto, erospace en de voedings- en verpakkingsindustrie.

wat doet clampkracht betekent?

Clampingkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de c . te sluiten en te vergrendelenlamp. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. de werkelijke clampindringende krachtnds op verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spilpositie (clamparmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de clampingkracht is ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatic cilinder.

Wat is handmatig clamping?

in tegenstelling tot pneumatic rechte lijn actie clamps, gewone handleiding clamps van Destaco voorzien van aparte handgrepen voor het aangrijpen van de plunger om het werkstuk op zijn plaats te houden.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van clamps?

De houdcapaciteit of de houdkracht geeft de c . weerlamp's vermogen om apparatuur of plaatwerk op zo'n manier vast te houdensembly lines of tijdens soortgelijke fabricageprocessen.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van? Destaco clamps?

Er is niet zo'n betekenis van de kleur van de clamp's handvat, omdat het alleen een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. deze hijlps operators om de handgreep snel en gemakkelijk te vinden.

Welk vet is? ideal For Destaco clamps voor hun wederopbouw?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met: Destaco mechanische clamps, terwijl de Magnalube G-vet is geweldig voor gebruik met pneumatic cilinder afdichtingen.

Doet Destaco eventuele waterresten leverenstant clamp sensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?