Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 460/480 serie knijptang Clamps


Filteren
stijlModelCapaciteit vasthoudenMateriaalMax. Hoogte Clamping DiknessKaak diepteKaakbreedtePrijs (ex BTW)
A
462
700 Lbs.Stalen29.5mm2.72 "1.75 "€ 73.88
B
462-2
700 Lbs.Stalen30.5mm2.72 "1.75 "€ 90.68
C
463
700 Lbs.Stalen54.2mm2.72 "3"€ 81.68
D
486
1000 Lbs.Stalen138.4mm2.56 "6"€ 145.40
E
484
1200 Lbs.Stalen76.5mm2.56 "3.83 "€ 132.75
F
482
1200 Lbs.Stalen29.5mm2.56 "1.7 "€ 121.96

460/480 serie knijptang Clamps

Destaco 460 & 480-serie knijptang clamps zijn draagbare machine clamps ontworpen voor werkvasthoudtoepassingen waar bevestigingsmiddelen of permanent gemonteerde clamps zijn overbodig. theseclamps zijn voorzien van een ergonomische handgreep die de kaken opent en sluit en een spindel met schroefdraad die de c . afsteltlamphoogte die bij het werkstuk past. Ze komen met een tweerichtingsverkeer trigger release die zorgt voor een snellere en gemakkelijkere opening van de clamp. Ze zijn geschikt voor bevestiging door de voorkant of de bovenkant van de basis aan een container of een deksel te lassen. theseclamps hebben een ergonomische grip en kunnen een belasting tot 1200 lb aan. Ze zijn ontworpen voor de zwarehest omgevingen en geschikt voor scheidingslijn clampvan roterende mallen. these trek-actiegrendel clamps komen met corrosiebestendigestant roestvrijstalen klinknagels en gegoten grepen om maximale veiligheid te garanderen. Destaco 460, 480 Serie knijptang clamps worden geleverd met een M10 draaibare voetspindel om trillingsdemping en stabiliteit te garanderen. theseclamps zijn machinaal bewerkt met nauwe toleranties voor toepassingen die: demaen hoog precision clampvoor werkstukproductie en reparatietaken.

u gebruikt

Destaco 460, 480 Serie knijptang clamps zijn ontworpen voor kunststof spuitgieten, lassen & assembly operaties in de auto, erospace en de voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • Destaco 460, 480 Serie knijptang clamps hebben een constructie van gesmeed gelegeerd staal om structurele stijfheid en slijtvastheid tegen zware industriële omstandigheden te garanderen.
  • These knijp actietang clamps zijn voorzien van een tweerichtingsverkeer trigger ontgrendelingsmechanisme dat eenvoudige bediening met één hand mogelijk maakt.
  • Ze bieden een maximum kaakdiepte van 2.72 inches.
  • Destaco 460, 480 Serie knijptang clamps hebben een verstelbare spindel die gemakkelijk kan worden aangepast voor clampwerkstukken van verschillende afmetingen.
  • These knijp actietang clamps zijn machinaal bewerkt met nauwe toleranties voor toepassingen die: demaen hoog precision clampvoor werkstukproductie en reparatietaken.

Compatibele accessoires

  • Destaco 468206-M & 210203-M: ThesDe spindels met draaikrans zijn ontworpen voor gebruik met: Destaco 460 & 480-serie knijptang clamps om een ​​kussen te bieden tussen clamps & clamped items, waardoor materiaal wordt vastgezet op werkoppervlakken in frees-, boor- en lastoepassingen. Het biedt een uitstekende oliebestendigheid en is LABS (siliconen) vrij. Deze spindel kan worden gebruikt bij temperaturen van -22 tot 212 gradenrees Fahrenheit.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 460, 480 Serie knijptang clamps voldoen aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 om de gezondheid van het milieu, de grootst mogelijke gebruikersveiligheid en kwaliteitsprestaties van de clamps.

Installatie

  • Destaco 460, 480 Serie knijptang clamps kan eenvoudig worden geïnstalleerd door de c . te openenlamp's kaak met behulp van het handvat. De handgrepen worden vervolgens stevig samengeknepen tegen de centrale positie voor het vergrendelen van de clamp in plaats.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat is een knijptang clamp?

Destaco knijp actietang clamps zijn handmatig bediende knijpstijl clamps die worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder kunststof spuitgieten, lassen & assembly. Zij zijn ideal voor de auto, erospace en de voedings- en verpakkingsindustrie.

wat doet clampkracht betekent?

Clampingkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de c . te sluiten en te vergrendelenlamp. het is in ordeinaminder dan de aangegeven houdcapaciteit. de werkelijke clampindringende krachtnds op verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spilpositie (clamparmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de clampingkracht is ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatic cilinder.

Wat is handmatig clamping?

in tegenstelling tot pneumatic rechte lijn actie clamps, gewone handleiding clamps van Destaco voorzien van aparte handgrepen voor het aangrijpen van de plunger om het werkstuk op zijn plaats te houden.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van clamps?

De houdcapaciteit of de houdkracht geeft de c . weerlamp's vermogen om apparatuur of plaatwerk op zo'n manier vast te houdensembly lines of tijdens soortgelijke fabricageprocessen.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van? Destaco clamps?

Er is niet zo'n betekenis van de kleur van de clamp's handvat, omdat het uitsluitend een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. deze hijlps operators om de handgreep snel en gemakkelijk te vinden.

Welk vet is? ideal heeft gewacht Destaco clamps voor hun wederopbouw?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met: Destaco mechanische clamps, terwijl de Magnalube G-vet is geweldig voor gebruik met pneumatic cilinder afdichtingen.

Doet Destaco eventuele waterresten leverenstant clamp sensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?