Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 847 Serie Pneumatic Toggle Clamps


Filteren
stijlModelClamp Arm stijlCapaciteit vasthoudencylinder BoreClamp Arm lengtePoortgroottePrijs (ex BTW)
A
847-S
Stevige balk1000 Lbs.1.97 "4.87 "1/4 NPV€ 1,016.27
B
847-U
U-balk1000 Lbs.1.97 "4.87 "1/4 NPV€ 1,015.80

847 Serie Pneumatic Toggle Clamps

Destaco 847 serie pneumatic schakelaar clamps zijn geïntegreerd met een over-center tuimelmechanisme gecombineerd met een pneumatic cilinder om een ​​apparaat te verschaffen dat gemakkelijk tedaptafel voor een breed scala aan toepassingen. these pnumatic clamps zijn ideal voor snelle clamping toepassingen in de automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. Ze zijn volledig op zichzelf staand en hebben alleen een drukbron nodig voor de veiligheid van de gebruiker. these pnumatic schakelaar clamps zijn klaar voor sensoren voor zowel ronde als T-slot-stijl sensoren, en hebben ingebouwde stroombeperking om te eliminereninade behoefte aan externe stroomregelingen. theseclamps zijn verkrijgbaar in massief & U bar clampingarmvarianten voor het veilig op hun plaats houden van werkstukken en het hanteren van lasten tot 1000 lb. Destaco 847 serie pneumatic schakelaar clamps opnemen aclamparm die een grotere speling biedt voor gemakkelijk laden met behulp van een stevig spiraalvormig nokkenmechanisme dat wordt bediend door een dubbelwerkende luchtcilinder. thesDe units hebben een grote openingshoek die zorgt voor een gemakkelijke verwijdering van componenten en kan een maximum druk van 145 psig. these horizontale schakelaar clamps oefen de houdkracht uit in de same neerwaartse richting, maar de handgreep bevindt zich in zijn gesloten stand in een horizontale positie. Hierdoor kan de unit worden gebruikt in gevallen waar de operator meer ruimte boven de c . nodig heeftlamp, of waar u de hand van de operator nodig heeft om weg te zijn van de clamp tijdens gebruik.

u gebruikt

Destaco 847 serie pneumatic schakelaar clamps zijn ideal voor alssembling, controle & lasinrichtingen in de consumptiegoederen, erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

 • Destaco 847 serie pneumatic schakelaar clamps zijn geïntegreerd met een ingebouwd stroombeperkingsmechanisme dat elimineertinatest de noodzaak van externe stroomregelingen.
 • These pnumatic schakelaar clamps zijn uitgerust met een ergonomische handgreep die bestuurderscomfort biedt.
 • Ze komen helemaal alssemontlucht en klaar voor gebruik.
 • Geselecteerde modellen worden geleverd met flanged ringen (247109) voor een veilige verbinding tegen trillingen.
 • Destaco 847 serie pneumatic schakelaar clampZe zijn klaar voor sensoren voor T-slot (8EA-109-1) of ronde (810169) sensoren.
 • ThesDe modellen zijn schakelklaar voor 4 mm of 6.5 x 5 mm sensoren.
 • These pnumatic schakelaar clamps hebben magnetische zuigerveren die nauwkeurige positiebepaling mogelijk maken.
 • Ze hebben een grote openingshoek die zorgt voor een gemakkelijke verwijdering van componenten.

Compatibele accessoires

 • Destaco 247109: Deze flanged ring wordt gebruikt met: Destaco 847 serie pneumatic schakelaar clamps voor het handhaven van voldoende belasting om pakkingen en bouten van aflange tijdens clamping. Deze flanged ring is gemaakt van staal om structurele stijfheid te bieden en om corrosie op blootgestelde oppervlakken te weerstaan.

Normen en goedkeuringen

 • These Destaco 847 serie pneumatic schakelaar clamps zijn geconstrueerd in overeenstemming met internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 om de veiligheid en gezondheid van het milieu en de kwaliteitsprestaties van de clamps.

Installatie

 • These Destaco 847 serie pneumatic schakelaar clamps worden geleverd met doorlopende montagegaten op de basis waardoor het apparaat gemakkelijk op oppervlakken kan worden geïnstalleerd.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Hoe zijn horizontale pneumatic schakelaar clampwordt gebruikt?

Horizontale schakelaar clamps gebruik een vergrendelingsactie over het midden om een ​​werkstuk of opspanning in de vergrendelde positie te houden.

Wat is het voordeel van het gebruik van een toggle clamp over andere soorten clamps?

Het belangrijkste voordeel van een toggle clamp is dat het snel werkt. theseclamps kan een hoge houdkracht genereren door de beperkte hoeveelheid kracht die u in de c . zetlamp.

Wat is het verschil tussen een horizontale en verticale vasthoudschakelaar clamp?

een schakelaar clamp is erg flexibel. Het enige verschil tussen een horizontale en verticale vasthoudschakelaar clamp is het handvat en de bar. Beide bewegen in verschillende richtingen. een horizontale clamp heeft de handgreep horizontaal gepositioneerd (parallel met de basis) wanneer de clamp is vergrendeld, terwijl een verticale clamp heeft het handvat verticaal gepositioneerd (loodrecht op de basis) wanneer clamped..

Hoeveel druk is een toggle clamp in staat tot?

Destaco horizontale schakelaar clamps naar beneden toepassen clampkracht door de uitgeoefende belasting te verhogen via tuimelmechanismen. U kunt de c . zienlampkracht op de verpakking zelf, wat speceventueel gemeten in Newton. Gebruik de informatie met de grootte van de schakelaar clamp om de mate van druk te berekenen die het gereedschap op een stuk hout zal moeten uitoefenen. Hoe groter het hout, hoe groter de benodigde druk. Dus, we zouden willen voorstellen, of aclamp niet sterk of groot is om voldoende druk uit te oefenen, is het een must om verschillende gereedschappen te gebruiken. deze gives een boost in de druk.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?