DESTACO 847-serie pneumatische snelspanklemmen


FILTER
Opening klemstang: 94 graden.
Style ModelKlemarmstijlCapaciteit vasthoudencylinder BoreKlemarmlengte:PoortgroottePrijs (ex BTW)
A
847-S
Stevige balk1000 Lbs.1.97 "4.87 "1/4 NPV€585.00
B
847-U
U-balk1000 Lbs.1.97 "4.87 "1/4 NPV€623.24

847-serie pneumatische snelspanklemmen

Destaco 847-serie pneumatische tuimelklemmen zijn geïntegreerd met een over-center tuimelmechanisme in combinatie met een pneumatische cilinder om een ​​apparaat te bieden dat gemakkelijk kan worden aangepast voor een breed scala aan toepassingen. Deze pneumatische klemmen zijn ideaal voor snelle klemtoepassingen in de automobiel- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Ze zijn volledig autonoom en hebben alleen een drukbron nodig voor de veiligheid van de gebruiker. Deze pneumatische tuimelklemmen zijn geschikt voor zowel ronde als T-vormige sensoren en zijn voorzien van een ingebouwde stroombeperking om de noodzaak voor externe stroomregelingen te elimineren. Deze klemmen zijn verkrijgbaar in massieve en U-vormige klemarmvarianten om werkstukken veilig op hun plaats te houden en lasten tot 1000 lb te hanteren. Destaco 847-serie pneumatische snelspanklemmen hebben een klemarm die een grotere speling biedt voor eenvoudig laden met behulp van een stevig spiraalvormig nokmechanisme bediend door een dubbelwerkende luchtcilinder. Deze units hebben een grote openingshoek waardoor componenten eenvoudig kunnen worden verwijderd en kunnen een maximale druk van 145 psig aan. Deze horizontale spanners oefenen de houdkracht in dezelfde neerwaartse richting uit, maar de handgreep bevindt zich in gesloten stand in een horizontale positie. Hierdoor kan de unit worden gebruikt in gevallen waarin de operator meer vrije ruimte boven de klem nodig heeft, of waar de hand van de operator tijdens het gebruik weg moet zijn van de klem.

u gebruikt

Destaco 847-serie pneumatische spanners zijn ideaal voor het assembleren, controleren en lassen van armaturen in de consumentengoederen-, lucht- en ruimtevaart-, automobiel- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Voordelen

 • Destaco 847-serie pneumatische spanners zijn geïntegreerd met een ingebouwd stroombeperkingsmechanisme waardoor externe stroomregelingen niet meer nodig zijn.
 • Deze pneumatische spanners zijn uitgerust met een ergonomische handgreep die het bedieningscomfort biedt.
 • Ze komen volledig gemonteerd en klaar voor gebruik.
 • Geselecteerde modellen worden geleverd met flensringen (247109) voor een veilige verbinding tegen trillingen.
 • Destaco 847-serie pneumatische spanklemmen zijn sensorklaar voor T-gleuf (8EA-109-1) of ronde (810169) sensoren.
 • Deze modellen zijn switch-ready voor sensoren van 4 mm of 6.5 x 5 mm.
 • Deze pneumatische spanners hebben magnetische zuigerveren die nauwkeurige positiedetectie mogelijk maken.
 • Ze hebben een grote openingshoek die zorgt voor een gemakkelijke verwijdering van componenten.

Compatibele accessoires

 • Destaco 247109: Deze flensring wordt gebruikt met Destaco 847-serie pneumatische spanklemmen om voldoende belasting te behouden om pakkingen en bouten van een flens tijdens het klemmen aan te spannen. Deze geflensde ring is gemaakt van staal om structurele stijfheid te bieden en corrosie op blootgestelde oppervlakken te weerstaan.

Normen en goedkeuringen

 • Deze pneumatische spanklemmen uit de Destaco 847-serie zijn gebouwd in overeenstemming met internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 om de gezondheid en veiligheid van het milieu en de kwaliteitsprestaties van de klemmen te waarborgen.

Installatie

 • Deze pneumatische spanklemmen uit de Destaco 847-serie worden geleverd met doorlopende montagegaten in de basis waardoor de unit eenvoudig op oppervlakken kan worden geïnstalleerd.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Hoe worden horizontale pneumatische spanklemmen gebruikt?

Horizontale tuimelklemmen gebruiken een over-center vergrendeling om een ​​werkstuk of armatuur in de vergrendelde positie te houden.

Wat is het voordeel van het gebruik van een spanklem ten opzichte van andere soorten klemmen?

Het grote voordeel van een spanner is dat deze snel werkt. Deze klemmen kunnen een hoge houdkracht genereren door de beperkte hoeveelheid kracht die u in de klem uitoefent.

Wat is het verschil tussen een horizontale en verticale spanklem?

Een spanner is zeer flexibel. Het enige verschil tussen een horizontale en verticale spanklem is het handvat en de stang. Beide bewegen in verschillende richtingen. Bij een horizontale klem is de handgreep horizontaal gepositioneerd (parallel met de basis) wanneer de klem is vergrendeld, terwijl bij een verticale klem de handgreep verticaal is gepositioneerd (loodrecht op de basis) wanneer deze is vastgeklemd.

Tot hoeveel druk kan een spanklem?

Destaco horizontale spanners oefenen een neerwaartse klemkracht uit door de uitgeoefende belasting te vergroten via tuimelmechanismen. Op de verpakking zelf zie je de klemkracht, die specifiek wordt gemeten in Newton. Gebruik de informatie bij de maat van de spanner om de mate van druk uit te rekenen die het gereedschap op een stuk hout moet uitoefenen. Hoe groter het hout, hoe groter de benodigde druk. Dus, of een klem nu niet sterk of groot is om voldoende druk uit te oefenen, het is een must om verschillende gereedschappen te gebruiken. Dit geeft een boost in de druk.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?