FUNNEL KING

Funnel King, een merk van WirthCo, biedt een breed scala aan hoogwaardige kunststof trechters en trechteraccessoires om succesvolle vloeistofoverdrachten van een container naar een object uit te voeren. Lees meer

FILTER

Wagenpark- en voertuigonderhoud

Fietspompen

Veiligheid

Het smeren

Wagenpark- en voertuigonderhoud FILTER

Onderhoudsgereedschap voor auto'sBekijk alles

  • Automotive gespecialiseerde gereedschappen

    Vloeistofvullers die zijn ontworpen om autovloeistoffen veilig in het voertuig of het benodigde gereedschap over te brengen. Voorzien van een constructie uit één stuk die lekken elimineert en bestand is tegen de meeste zuren. Verkrijgbaar in bol- en potvarianten voor allerlei industriële toepassingen

  • Giet- en lekbakken

    Ontworpen om het weglopen of druppelen van industriële vloeistoffen te voorkomen die de vloer kunnen beschadigen of de vloer glad kunnen maken. Voorzien van een zware gegalvaniseerde stalen constructie die bestand is tegen zwaar industrieel misbruik en corrosie voorkomt. Verkrijgbaar in de varianten pan, wasbak en emmer

  • Trechteraccessoires

    Voeg extra componenten toe die worden gebruikt met trechters om het gieten van vloeistoffen en andere materialen gemakkelijker en efficiënter te maken. Ze sturen de stroom, voorkomen morsen en vergroten het bereik.

  • Trechters

    Ontworpen om industriële vloeistoffen of fijnkorrelige deeltjes over te brengen in een container met een kleine opening zonder te morsen. Vervaardigd uit polypropyleen en polyethyleen voor maximale prestaties; hebben een groot mondgebied dat de overdracht van een breed scala aan vloeistoffen mogelijk maakt

  • Maatbekers

    Doorschijnende maatbakken ontworpen om gemakkelijk industriële vloeistoffen te gieten en af ​​te meten. Voorzien van een grote, verlengde tuit die kan worden vastgeschroefd en flexibel is om gemakkelijk te kunnen schenken; schroefdop houdt het vuil buiten. Heavy-duty polyethyleen constructie

Automotive mechanischBekijk alles

  • Oliefiltersleutels

    Oliefiltersleutels zijn gereedschappen die helpen bij het verwijderen van oliefilters van voertuigen, machines en andere soorten motoren. Er zijn ook varianten met draaibare handgrepen verkrijgbaar.

Over FUNNEL KONING

De productlijn van het bedrijf omvat trechters, maatbekers, gegalvaniseerde trechters en maatregelen, opvangbakken, oliefiltersleutels, olieverversingssets, recycling- en aftapsystemen, trechters en pompen met dubbele dop, vetspuiten, schenktuiten, scheppen en trechteraccessoires. Trechter Koning zware trechters zorgen voor een veilige en efficiënte overdracht van vloeistoffen van container naar container of van container naar tank, waardoor spatten en morsen worden voorkomen. Deze trechters zijn gemaakt van polyethyleen en polypropyleen materialen voor hoge sterkte, duurzaamheid en onverzettelijke prestaties. Ze hebben een brede bovenradius in combinatie met een smalle basis voor een probleemloze transfer en zijn voorzien van een geavanceerde kwaliteit kunststof voor extreme chemische weerstand. Van het merk afvoer pannen zijn er in verschillende maten om aan elke toepassingsbehoefte te voldoen. Ze zijn verkrijgbaar in capaciteiten variërend van 9 liter tot 4 liter.

Dingen om te overwegen

Alternatieven voor kruisverwijzingen

Funnel King MPN's kruisen individuele verwijzingen naar de equivalente Vestil-modelnummers voor pompen en trechters. Dus als u op zoek bent naar een item van een concurrent dat niet op voorraad is of verouderd is, is de kans groot Raptor Supplies heeft de equivalente Funnel King-producten beschikbaar.

Verzending

Deze Funnel King-producten variëren van kleine tot grote maten. Ze kunnen een zorgvuldige verpakking vereisen, omdat sommige items tijdens de verzending beschadigd kunnen raken. Daarom worden de artikelen van het merk geleverd per koerier en per luchtvracht voor minimale uitvaltijd.

Belangrijke handelsnamen

FUNNEL KING Concurrentievoordelen

Flex-O-Spout Flexibele schenktuit

Deze tuiten hebben een lang smal ontwerp voor gemakkelijke toepassing op moeilijk bereikbare plaatsen. Ze zijn compatibel met de meeste gallon- en quart-containers en kunnen gemakkelijk in elke hoek worden gebogen voor probleemloos gieten, waardoor morsen en spatten worden voorkomen. Deze schenktuiten zijn gemaakt van geavanceerd plastic en zijn bestand tegen chemicaliën en zeer flexibel.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Waar worden vetspuiten voor gebruikt?

Deze compacte pistolen hebben een zuigerachtige constructie voor eenvoudig smeren in krappe ruimtes. Voor het aanbrengen houdt u gewoon de loop vast en drukt u deze naar beneden om vet af te geven. Ze zijn compatibel met smeervetten van NLGI2-klasse of lager.

Wat is de functie van veiligheidstrechters?

Er zijn veiligheidstrechters ingebouwd met een automatische stop-duw- en stopfunctionaliteit, zodat de binnenste plunjer onmiddellijk kan voorkomen dat extra vloeistof de container of tank binnendringt. Ze voorkomen ongewenst morsen en spatten en zijn ideaal voor diverse toepassingen in industriële en productie-eenheden.

Waar worden roterende DEF-pompen voor gebruikt?

Deze met glas gevulde pompen zijn compatibel voor gebruik met ureum, benzeen, antivries, reinigingsmiddelen, petroleum en andere agressieve chemicaliën. Hun roterende mechanisme kan 1.3 gallon per 20 omwentelingen pompen en elimineert gietijzeren of stalen vatpompen voor gebruik in bepaalde toepassingen.

Merkexclusieve producten