Platte verzending

Platte verzending bij € 19.99 + btw

SALISBURY 20817 Stick voor statische ontlading | AC9JZB 3GY63

SALISBURY 20817 Statische ontladingsstaaf

Beschikbaar
Item: AC9JZB Model: 20817Kruis Ref: 3GY63

Haal het door Mei 9, donderdag

Platte verzending voor 19.99 + BTW € 19.99 vaste verzendkosten zijn van toepassing op bestellingen met een totaalgewicht van minder dan 10 kg. Voor bestellingen van meer dan 10 kg worden de standaard verzendkosten in rekening gebracht.

€915.52 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemStatische ontladingsstick
KleurGeel
Lengte4ft.
MateriaalGlasvezel met U-haak van messinglegering

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 3.6
Hoogte schip (cm)12.7
Scheepslengte (cm)154.94
Breedte schip (cm)13.97
HS-code8205595560
Land van herkomstUS

Productdetails:

De Salisbury 20817 stick voor statische ontlading stelt werknemers in staat om resterende statische ladingen op apparatuur en oppervlakken veilig te ontladen en te aarden. Het beschikt over een koperen aardingskabel van 6 meter die is aangesloten op een bronzen gekartelde klem van klasse 3 met platte bek en trekontlasting. Deze ontladingsset wordt gebruikt tijdens onderhouds-, test- of reparatiewerkzaamheden, waardoor het risico op elektrische schokken of schade aan gevoelige elektronische apparaten wordt voorkomen.

Kenmerken:

  • De Salisbury 20817 statische ontladingsstick is ontworpen om de statische lading veilig af te voeren na het uitschakelen.
  • Deze stick is uitgerust met een U-haak van messinglegering en is gemaakt van met schuim gevulde buisvormige glasvezel met gesloten cellen.
  • Deze ontladingsstick is geen aardingsapparaat zoals beschreven door OSHA 1910.269 en heeft geen storingsclassificatie.

Normen en goedkeuringen:

  • ASTM F711

Veelgestelde vragen:

V. Hoe aard je een statische ontlading?

A. Om een ​​object te aarden, moeten we het met de aarde verbinden via een elektrode of aardingsstaaf die in de grond zit. Aarding neemt de statische ladingen weg wanneer ze worden gegenereerd, en neemt de extra lading weg door elektronen tussen het object en de aarde te verzenden.

V. Kan statische elektriciteit gevaarlijk zijn voor mensen?

A. Hoewel statische elektriciteit het menselijk leven niet direct in gevaar brengt, kan het ons toch schokken en als we ons op een verhoogd oppervlak zouden bevinden, zou de schok ernstig letsel kunnen veroorzaken door de inslag.

V. Welke materialen wekken het meest statische elektriciteit op?

A. Materialen die gemakkelijk elektronen winnen of verliezen, zoals wol, zijde, nylon, tissuepapier, mensenhaar, droge huid, plasticfolie en polyester.

V. Hoe moet ik de Salisbury 20817 statische ontladingsstick schoonmaken?

A. Maak de reddingshaak schoon met een mild reinigingsmiddel en water, en vermijd schurende schoonmaakmiddelen. Regelmatig schoonmaken garandeert de levensduur van het gereedschap en houdt het vrij van verontreinigingen.

V. Op welke beschermende uitrusting is beschikbaar? Raptor Supplies te gebruiken met Salisbury 20817 statische ontladingsstick?

A. Salisbury 4169 opbergdoos voor schakelstok wordt gebruikt met deze statische ontladingsstok bestaande uit slagvast oranje polyethyleen om isolatiedekens te beschermen tijdens opslag.

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

SALISBURY 20817 Statische ontladingsstaaf
€915.52 /eenheid