Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

SPEEDAIRE 5F564 Stationaire luchtcompressor 13 pk Kohler | AE3RHB

SPEEDAIRE 5F564 Stationaire luchtcompressor, gepoedercoate afwerking, horizontale tank

Beschikbaar
Artikel: AE3RHB Fabrikant: 5F564

Verwachte leverdatum: Feb 10, vrijdag

€ 3,337.50 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemStationaire luchtcompressor
(F) NPT-uitlaat1 / 2 "
Motor AlternatorJa
MotormerkKohler
Motor HP13
FinishGepoedercoat
Vrije lucht CFM @ Max. Druk25.1
Brandstof tank capaciteit1.25 gal.
BrandstoftypeBenzine
Max. Druk175 psi
Aantal fasen2
Totale hoogte48 "
Totale lengte44 "
Totale breedte17 "
Pompoliecapaciteit64 oz.
Pomp RPM1020
tank Size30 gal.
Type tankHorizontaal

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 226.8
Hoogte schip (cm)138.43
Scheepslengte (cm)125.22
Breedte schip (cm)63.5
HS-code8414801685
Land van herkomstUS

Beschrijving:

Speedaire 5F564 stationaire luchtcompressor is een pneumatisch apparaat dat wordt gebruikt om perslucht te genereren en op te slaan in een opslagtank. Deze lucht comprossing-per stuk is geschikt voor het aandrijven van verschillende opblaasapparaten, bandenwisselaars, spijkermachines; pneumatic tools & controls en spuitapparatuur. Speedaire luchtcompressor werkt op benzine en is daarom ideal voor locaties waar geen elektriciteit beschikbaar is. Het beschikt over een regelsysteem voor stationair draaien dat de efficiëntie van de compressor verhoogt door het brandstofverbruik te verlagenptiAan. Deze door een motor aangedreven stationaire luchtcompressor is voorzien van een heavy-duty tweetraps pomp die de tijd die nodig is om de tank met perslucht te vullen tot een minimum beperkt. Deze functie vermindert de brandstofbehoefte en verhoogt tegelijkertijd de efficiëntie van het comprssing per stuk. De opslagcilinder wordt geleverd met een geïntegreerde manometer voor het in realtime bewaken van het persluchtniveau. Deze meter prevents de kans dat de tank te vol raakt, waardoorinaeventuele gevaren op te sporen. Speedaire Het stationair-omlaagregelsysteem van de luchtcompressor verlaagt en laat het toerental van de motor stationair draaien om het brandstofverbruik verder te minimaliserenptiingeschakeld, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd.

Toepassingen:

Speedaire 5F564 stationaire luchtcompressor is: ideal voor afgelegen en verre locaties waar geen elektriciteit beschikbaar is. Deze luchtcompressor kan perslucht leveren om verschillende opblaasapparaten, garagemachines, bandenwisselaars, spijkermachines van stroom te voorzien; pneumatic tools & controls en spuitapparatuur.

Kenmerken:

 • Speedaire 5F564 stationaire luchtcompressor is voorzien van een heavy-duty tweetraps pomp om ervoor te zorgen dat de pomp de perslucht genereert en opslaat in minimale possiblee tijd. Deze functie vermindert de brandstofbehoefte en verhoogt tegelijkertijd de efficiëntie van het comprssing per stuk.
 • De motor van deze luchtcompressor is elektrisch start voor het minimaliseren van de inspanning die nodig is om start de motor.
 • Het heeft een lage olie-uitschakelfunctie voor preventervoor zorgen dat de motor niet meer werkt als de brandstof tot het vooraf ingestelde aanbevolen niveau daalt.
 • Speedaire Het stationair-omlaagregelsysteem van de luchtcompressor verlaagt en laat het toerental van de motor stationair draaien om het brandstofverbruik verder te minimaliserenptiingeschakeld, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd.
 • De opslagcilinder wordt geleverd met een geïntegreerde manometer voor het in realtime bewaken van het persluchtniveau. Deze meter prevents de kans dat de tank te vol raakt, waardoorinamogelijke gevaren aan te duiden

Compatibele accessoires:

 • Compressorolie: Speedaire compressor olie is geschikt voor het handhaven van topprestaties van luchtcompressorunits bij verschillende temperaturen. Deze compressorolie biedt een hoge thermische geleidbaarheid en efficiëntie van de compressor, terwijl frequent onderhoud en uitvaltijd worden geminimaliseerd.

Normen en goedkeuringen:

Speedaire 5F564 stationaire luchtcompressor is ontworpen in overeenstemming met de EPA / CARB-normen.

Installatie:

Speedaire 5F564 stationaire luchtcompressor is snel in te stellen omdat er geen extra gereedschap en apparatuur voor installatie nodig is. Het kan op elke locatie worden geplaatst en heeft geen stroom nodig. Voor kritische toepassingen kan de luchtcompressorunit voor p . op de vloer worden vastgeschroefdreventervoor dat het apparaat niet gaat bewegen als gevolg van hoge trillingen. Bovendien, trillingen isolaDe pads kunnen ook worden gebruikt om de overdracht van trillingen naar omringende apparatuur te minimaliseren.

Veelgestelde vragen:

V. Hoe lang kan? Speedaire 5F564 stationaire luchtcompressor continu draaien?

A. Speedaire De 5F564-luchtcompressor kan blijven draaien totdat de compressoropslagtank volledig is gevuld met perslucht. Bovendien kan dit luchtcompressorsysteem maar liefst 24 uur in één keer worden gebruikt.

Q. doet Speedaire 5F564 stationaire luchtcompressor onderhoud nodig?

A. Speedaire luchtcompressor vereist een paar basisonderhoudsbeurten, zoals olieverversing en af ​​en toe een filterreiniging. Gebruikers moeten controleren op: loose verbindingen met regelmatige tussenpozen.

V. Welke veiligheidsmaatregelen moeten worden genomen tijdens het hanteren? Speedaire 5F564 stationaire luchtcompressor?

A. Er zijn weinig veiligheidsmaatregelen vereist bij het gebruik van de Ingersoll Rand 2545 luchtcompressorpomp:

 • Verwijder, omzeil of wijzig de veiligheids-/ontlastkleppen en machinebeveiligingen niet.
 • De gebruiker moet controleren op luchtlekken voordat hij de luchtcompressorpomp gebruikt.
 • De drukschakelaar mag niet worden afgesteld om de maximuhm afvoerdruk.
 • Inspect de aandrijfriemen voor starde pomp aanzetten. De gebruiker moet de spanning van de riemen indien nodig aanpassen.
 • Controleer op ongebruikelijke trillingen en geluid voor preventing om het even welke machineschade & schade aan gebruiker.

V. Hoe werkt? Speedaire 5F564 stationaire luchtcompressor werken?

A. Speedaire 5F564 stationaire luchtcompressor werkt door gebruik te maken van de beweging die wordt gegenereerd door de aangesloten gasaangedreven motor. Het creëert perslucht die wordt opgeslagen en gebruikt als stroomvoorziening voor verschillende toepassingen.

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

SPEEDAIRE 5F564 Stationaire luchtcompressor, gepoedercoate afwerking, horizontale tank
€ 3,337.50 /per stuk