Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

Luchtaangedreven Besloten Space Ventilatoren en blazers

Filteren


Tijdens het werken in beperkte en beperkte spaces, is er kans op gevaarlijke en toxische omstandigheden evowonen door slechte ventilatie. Daarom is het plaatsen van een luchtaangedreven besloten space ventilator en blazer in or aroen een kleine / ingesloten space kan een veilige werkomgeving voor werknemers creëren door te verwijderen...g vluchtige dampen en verbetering van de luchtkwaliteit en stroming.Lees verder

ALLEGRO VEILIGHEID -

Straalventilatoren, met aan de zijkant gemonteerde inlaatconnectoren, OSHA-normen

Allegro straalventilatoren circuleren lucht en eliminereninate vluchtige dampen van kleine tanks, vaten of spaces door dagelijkse ventilatie te garanderen. Ze hebben een aluminium constructie voor corrosiebestendigheid en hebben permanent afgedichte en gesmeerde, zware kogellagers voor een langere levensduur. these OSHA-standaard, veiligheid screen ventilatoren duwen perslucht door een geïntegreerd mondstuk (aan de ends van elk blad) waardoor de ventilatoren kunnen voortstuwen met snelheden tot 11000 cfm bij 80 psig. Verder zijn ze uitgerust met aan de zijkant gemonteerde inlaatconnectoren voor voedingsaansluitingen en een vonkbestendigstant ventilator voor luchtcirculatie. Varianten zijn verkrijgbaar met verzonken handgrepen, preventrolt af en zorgt voor gemakkelijke draagbaarheid.

stijlModelLuchtverbruikptionMaatBinnen Dia.Prijs (ex BTW)
A9518-20210 SCFM20 "20.12 "€5,329.50
B9518-24400 SCFM24 "24.25 "€8,724.00
TEXAS PNEUMATIC TOOLS -

Straalventilatoren

stijlModelLuchtstroomLuchtverbruikptionRPMPrijs (ex BTW)
ATX-JF122866 CFM130 CFM5805€3,460.80
BTX-JF164216 CFM128 CFM3792€4,037.60
CTX-JF2010420 CFM292 CFM3670€4,470.20
DTX-JF2416136 CFM338 CFM3138€8,003.10
AIR SYSTEMS INTERNATIONAL -

Ronde Pneumatic Jet-fans

stijlModelLuchtverbruikptionDiameteritemPrijs (ex BTW)
AASI-JF12-12 "Straalventilator€4,632.00
RFQ
AASI-JF16-16 "Straalventilator€5,432.00
RFQ
BASI-JF2460 tot 290 cfm24 "Ventilator€10,191.50
CASI-JF2076 tot 338 cfm20 "Begrensde Space Ventilator€6,111.50
AMERIC -

Begrensde Space Blower/uitlaat Luchtaangedreven 12 Inch

ModelitemPrijs (ex BTW)
GVAF3000PAB6MFC€ 2,727.00

Luchtaangedreven Besloten Space Ventilatoren en blazers

Perslucht aangedreven, gesloten space ventilatoren en blazers zijn ontworpen om frisse lucht te laten circuleren of opgehoopte dampen te verwijderen tijdens het werken in een afgesloten ruimtepaces.
UL & cUL vermeld Americ beperkt space blowers hebben een schokbestendig ontwerp om prevent elektrische branden als gevolg van reactie met gassen. Ze beschikken over een krachtige en energiezuinige motor die in staat is om een maximum luchtstroom van 2063 CFM bij 3000 RPM. De robuuste dubbelwandige constructie maakt stapelen van stuk(s) mogelijk voor gemakkelijke opslag.
Allegro centrifugaalblowers zijn luchtgedreven gesloten space blowers ideal voor zowel positief als negatieve ventilatie. these Allegro blowers zijn voorzien van 8 inch kanaalinlaten en worden aangedreven door 1/4 HP-motoren die lucht kunnen leveren bij een maximum tarief van 1800 CFM. Ze zijn uitgerust met een paar handvatten voor een betere draagbaarheid. these pnumatic-ventilatoren hebben bladen van aluminium of polyethyleen voor optimum luchtstroom en explosieveilige motoren tot prevent mogelijk gevaarlijke vonken.
Kies uit een breed scala aan door perslucht aangedreven ventilatoren en blowers, in hoogtes variërend tussen 9.875 & 48 inches. Raptor Supplies is een vertrouwde distributeur van beperkte space ventilatoren van brands als Air Systems International, Texas Pneumatic Tools, Allegro en Americ die helpen bij het handhaven van atmosferische omstandigheden en zuurstofniveaus in gebieden waar ontvlambare, ontvlambare of brandbare deeltjes aanwezig zijn.

u gebruikt

These persluchtaangedreven ventilatoren bieden een brede kaminavan functies, waardoor ze bruikbaar zijn voor zware operaties in tanks, rails, graanschuren, ondergrondse nutsvoorzieningen, molens en soortgelijke gesloten systemenpaces die geen goede ventilatie hebben.

Kenmerken

Allegro Straalventilatoren:

 • Allegro luchtstraalventilatoren hebben permanent afgedichte en gesmeerde, heavy-duty kogellagers voor een langere levensduur.
 • Ze zijn geconfigureerd met sproeiers die de capaciteit hebben om ventilatoraandrijving mogelijk te maken bij snelheden tot 11000 cfm, bij een druk van 80 psig.
 • These beperkt space ventilatoren zorgen voor corrosiebestendigheid in ruwe omgevingen, dankzij hun aluminium constructie.
 • ThesDe door perslucht aangedreven ventilatoren zijn uitgerust met aan de zijkant gemonteerde inlaatconnectoren voor aansluiting op de ingangsstroom.
 • These vonkweerstandstant ventilatoren zijn ontworpen voor een krachtige luchtcirculatie.

Air Systems International Begrensde Space Ventilatieventilatoren en karren:

 • These Air Systems International zadelopeningen worden geleverd met een 90 graden elleboog voor het toevoeren van lucht.
 • ASI beperkt space ventilatoren worden geleverd met gegalvaniseerde stalen constructie, afgesloten space instapkarren om te voorzien mobilen opslag voor ventilatieapparatuur of cilinders. Ze beschikken over een maximum laadvermogen van 1200 lb.
 • These beperkt space ventilatorkarren zijn geconfigureerd met opbergruimte in de kast spaces en nylon flessenrekaps met stalen veiligheidskettingen voor cilinderbeveiliging. Ze zijn ook uitgerust met standaard of semik pneumatic wielen.

Americ pneuumatic Ventilatieventilatoren:

 • Het ontwerp van these Americ pnumatic ventilatoren prevents gevaarlijke vonken tijdens het leveren van een continu circulerende luchtstroom in een beperkte space.
 • Ze zijn geconfigureerd met robuuste dubbele wandschalen die zijn gemaakt om stapelbaar te zijn om opslag te besparenpace.
 • ThesDe uit polyethyleen vervaardigde, luchtaangedreven ventilatoren bestaan ​​uit energiezuinige, krachtige pneumatic-motoren om oude perslucht weg te leiden van de hoofdluchtstroom.

Texas Pneumatic Toolstic Tools luchtstraalventilatoren:

 • ThesDe vierbladige luchtstraalventilatoren stoten een hoge snelheid van samengeperste lucht uit de achterrand van het ventilatorblad en werken bij een druk tot 110 psi.
 • De lagers van thesDe ventilatoren zijn voldoende gesmeerd om een ​​langere levensduur te garanderen.
 • De elektro-gepolijste roestvrijstalen ventilatorkappen garanderen de hoogste sterkte en corrosiebestendigheid.
 • Ze komen met gids vanes om turbulentie te minimaliseren en de efficiëntie te verhogen door de luchtstroom af te vlakken.

Werkingsmechanisme

 • Allegro veiligheid screen ventilatoren duwen perslucht door een geïntegreerd mondstuk (aan de ends van elk blad), waardoor de ventilatoren lucht kunnen voortstuwen met snelheden tot 11000 cfm bij een druk van 80 psig.
 • Texas Pneumatic Toolstic Tools luchtstraalventilatoren stoten een straal perslucht met hoge snelheid uit vanaf de achterrand van de ventilatorbladen. Het resultaat van dit fenomeen is dat de voorwaartse rotatie van het ventilatorblad net is als een straalvliegtuig dat vooruit wordt geduwd door de hogesnelheidslucht emivanaf de achterkant van de straalmotor.
 • Americ beperkt space ventilatoren hebben hoge prestaties, energiezuinige pneumatic-motoren om te helpen bij het omleiden van oude perslucht uit de hoofdluchtstroom.
 • Air Systems International pneumatic circulaire jet fans gebruiken een pneumatic luchtslang om lucht naar binnen te duwen of lucht uit tanks te ventileren.

Normen en goedkeuringen

Allegro, Texas Pneumatic Toolstic Gereedschap, Americ en Air Systems International bieden beperkt space blowers of ventilatoren die voldoen aan de OSHA-, ANSI/API-, UL & cUL- en AMCA 210-industrienormen voor milieugezondheid, gebruikersveiligheid en efficiënte prestaties van de blowers.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Kan een blazer verticaal boven een mangat worden geplaatst?

Ja, beperkt space blazers kunnen boven een mangat worden geplaatst als het veilig wordt ondersteund, met de juiste in- en uittreding, beweging, trillingen en gewichtsvermindering.

Wat maakt beperkt space fans uniek?

Raptor Supplies biedt beperkte space ventilatoren met -
 • Motoren die zijn gebouwd om lang mee te gaan: These motoren zijn ontworpen om te werken in de hardehest van omgevingen. Sommige ventilatormodellen hebben volledig gesloten motoren die de possimogelijkheid van vuilophoping, daardoor: maximlevensverwachting is.
 • Dubbelwandig ontwerp - Grote deuken kunnen niet alleen roestvlekken veroorzaken, ze kunnen ook de ventilatorblad r . belemmerenevooplossing ook, wat leidt tot dure reparaties. Daarom helpen dubbele wandschalen en aluminium / polyethyleen constructie prevent verstoringen in de luchtstroom of interne mechanismen.
 • Veiligheid - These beperkt space ventilatoren zijn gemaakt in overeenstemming met OSHA, ANSI / API, UL & cUL, en AMCA 210 industrienormen om veiligheid en superior prestaties.

Is het beter om positief te ventileren of om lucht te evacueren?

elke beperkte space moet positief worden geventileerd en moet worden geëvacueerd wanneer rook wordt gegenereerd in een speclocatie (bijvoorbeeld tijdens slijp- of laswerkzaamheden).

Wat is het belangrijkste verschil tussen axiale en centrifugaalblowers?

Axiale blazers zijn voorzien van intern gehuisveste motoren, waardoor ze draagbaarder en compacter zijn, en ook goedkoper dan centrifugaalmodellen. Ze bieden hogere luchtstroomwaarden in vrije luchtconfiguratie dan centrifugaalventilatoren. Bij centrifugale varianten daarentegen bevindt de motor zich buiten de behuizing. Het ontwerp van thesDankzij de ventilatoren kunnen ze tegen hogere statische druk (grotere dynamische tegendruk) duwen met grotere lengtes van kanalen, in vergelijking met axiale ventilatoren.

Waar moet de ventilatie worden gericht in een afgesloten ruimtepace?

De beademingsapparatuur moet naar de nearest ingang binnen de beperkte space, om dampen en rook af te voeren.

Wat moet het minimale zuurstofgehalte zijn in een afgesloten ruimte?pace?

de minimale acceptafelzuurstofniveau in een afgesloten ruimtepace kan 15 tot 19% zijn, maar dat resulteert meestal in verminderd vermogen om te werken en verminderde coördinatieinaen daarmee de gezondheid van de werknemers in gevaar brengen. Vandaar een beperkte space ventilator en blazer spelen een cruciale rol bij het creëren van een veilige en gevaarbestendige werkomgeving voor iedereen die in een kleine en afgesloten ruimte werkt.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?