Concessie-apparatuur voor foodservice

FILTER

Filter

FILTER

Merk

Categorieën

Alle Producten

Charbroiler, 36 inch breedte, 14500 Btu / uur per brander
Item: CE7KHK
Model: VCRB36
Zie de details
Charbroiler, 46 7/8 inch breedte, 8 branders, 17000 Btu / uur per brander
Item: CE7KJB
Model: ACB47
Zie de details
Charbroiler, zwaar gebruik, 46 7/8 inch breedte, 17000 Btu / uur per brander
Item: CE7KHJ
Model: VACB47
Zie de details

Concessie-apparatuur voor foodservice

Concessieapparatuur voor horeca is een reeks gespecialiseerde apparatuur die in de concessie-industrie wordt gebruikt om eten en drinken te bereiden en te serveren. Deze uitrustingsstukken voldoen aan de unieke behoeften van concessiestands, foodtrucks, stadions en soortgelijke omgevingen. Deze concessieapparatuur voor de voedselvoorziening omvat vleeskuikens, hotdogrollers en salamandervleeskuikens. Deze machines zijn gebouwd voor efficiëntie, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor operators snel en efficiënt een verscheidenheid aan heerlijke en populaire etenswaren kunnen aanbieden aan klanten in verschillende evenementen- en amusementslocaties.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?