Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

ALLEGRO VEILIGHEID Axiale explosieveilige blazers, 3/4 pk koppel


Industrieën die te maken hebben met chemicals, granen, verf, brandstof, stof, explosiesives, vezels, doordringende materialen en fijne deeltjes zouden ongetwijfeld een explosieveilige blower willen installeren. these ventilatoren hebben een beschermende behuizing en prevent explosies en vonken die kunnen optreden in vluchtige omgevingen, naast het bieden van ventilatie...ilatie en de veiligheid van werknemers. Sinds 1987, Allegro Industries biedt al veiligheidsuitrusting aan, waaronder ademhalingstoestellen, ventilatoren en blazers, pompen, luchtbronnen en SAR-lassystemen. Raptor Supplies is een vertrouwde leverancier van de Allegro product catalogus.Lees verder

Filteren
stijlModelVoltagePrijs (ex BTW)
A
9503
115 V€ 3,024.00
B
9503-E
220 V€ 3,451.50

Axiale explosieveilige blazers, 3/4 pk koppel

Allegro explosieveilige blowers zijn geschikt voor krappe ruimtespaces in statisch geleidende omgevingen. thesDe apparaten worden gebruikt om gevaarlijke locaties te ventileren waar brandbare of ontvlambare materialen aanwezig zijn. Ze zijn voorzien van enkelfasige motoren met een UL-genoteerde en NEMA-geclassificeerde spanningsstekker voor gebruik met een explosieveilige contactdoos (apart verkrijgbaar), en een handvat voor draagbaarheid. De ABS-behuizing en het compacte ontwerp van these centrifugale modellen zorgen voor vonkvrije en veilige opslag van blazers zonder de luchtstroom op te offeren, respectief. Allegro explosieveilige blazers kunnen een koppel van 3/4 pk leveren en zijn voorzien van een ijzeren montagedoos met een drievoudig gecoate afwerking om corrosie te weerstaan. Ze zijn voorzien van een veerbelaste deur om stof en vuil weg te houden van de recepals de stekker niet in gebruik is. However, wanneer de plug in gebruik is, is er een neopreen pakking in de recepTastafdichtingen om water, vuil en andere vreemde materialen buiten te houden. Kies uit een breed scala van these Allegro centrifugaal zware explosieveilige blowers, verkrijgbaar in 115V en 220V stekker uitptions aan Raptor Supplies.
Raptor Supplies is een vertrouwde leverancier van Allegro explosieveilige blazers die helpen de atmosferische omstandigheden en het zuurstofniveau in gevaarlijke gebieden te handhaven, met behulp van goede ventilatie om ontvlambare, ontvlambare of brandbare deeltjes te verwijderen.

u gebruikt

Allegro explosieveilige blazers bieden een brede kaminavan functies, waardoor ze bruikbaar zijn voor zware werkzaamheden zoals in fabrieken, krachtcentrales, magazijnen, tanks, spuitcabines, besloten ruimtenpaces of andere gebieden waar ontvlambaar stof, dampen, doordringende materialen of gassen aanwezig kunnen zijn.

Werkingsmechanisme

Allegro explosieveilige blazers hebben een beschermende behuizing die is ontworpen ominate vonken, terwijl ze aan en uit gaan. Voor extra bescherming zijn de bladen gemaakt van polyethyleen en accumuleren ze geen statische elektriciteit, waardoor gevaarlijke lucht wordt afgevoerd. Allegro Ventilatieblowers maken gebruik van een clipsysteem waarmee personeel snel bussen kan bevestigen aan de uitvoerzijde voor ventilatie of invoerzijde voor afzuiging, zonder dat er gereedschap nodig is. However, het is aan te raden geen ondermaatse draden te gebruiken op elektrische stroomkabels of verlengsnoeren, aangezien dit de ventilatormotoren nadelig zal weerhouden van de nominale belasting en starcapaciteiten.

Kenmerken

 • Allegro explosieveilige blowers hebben een polyethyleen constructie voor corrosie & impact weerstand, evenals een gemakkelijk schoon te maken voordeel.
 • Ze zijn geconfigureerd met een ABS-behuizing uit één stuk om vonkvrije veiligheid te garanderen en een ergonomische handgreep voor draagbaarheid.
 • These-modellen hebben een compact ontwerp voor eenvoudig gebruik en opslag zonder de luchtstroom op te offeren.
 • Ze hebben enkelfasige motoren met een UL-genoteerde en NEMA-geclassificeerde spanningsstekker voor gebruik met een explosieveilige contactdoos (afzonderlijk verkrijgbaar), terwijl ze een koppel leveren tot 3/4 pk.
 • ThesDe blowers hebben aluminium wielen en naven om thermische en elektrische geleidbaarheid te garanderen.
 • De geïntegreerde ijzeren montagedoos heeft een drievoudig gecoate afwerking om oxidatiereacties op blootgestelde oppervlakken te weerstaan.
 • ThesDe units worden geleverd met een veerbelaste deur om stof en vuil weg te houden van de recepals de stekker niet in gebruik is.
 • These Allegro centrifugale, zware, explosieveilige blazers zijn verkrijgbaar in: 115V en 220V varianten op Raptor Supplies.

Compatibele accessoires

Installatie

 • via visuele inspeczorg ervoor dat de blazer in de originele staat isinal, fabrieksconfiguratie en is niet gewijzigd. Wijzigingen kunnen resulteren in mogelijk gevaarlijke configuraties die kunnen leiden tot materiële schade en/of persoonlijk letsel.
 • Bevestig een snelkoppelingssysteem voor je canister voor het afzuigen of ventileren van lucht, zonder gereedschap.
 • Controleer of de blazer geschikte NEMA-stekkers en elektrische snoeren gebruikt. Alle elektrische bedradingsinstallaties en aansluitingen moeten voldoen aan alle toepasselijke lokale codes en NEC-wetten.
 • Een goede en veilige aarding van de ventilatormotor is vereist om prevent persoonlijk letsel of elektrische schokken. Gebruik een aardlekschakelaar (GFCI) om kleine onevenwichtigheden in het circuit waar te nemen die kunnen worden veroorzaakt door stroomlekkage of door het afsluiten van elektriciteit.
 • Zorg ervoor dat de ventilator in een horizontale positie wordt gebruikt om te voldoen aan de definitie van de behuizing.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen