Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 3031, 3051 serie Trek-actie vergrendeling Clamps


Filteren
stijlModelCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisInstelbereik haak:Hook TypePrijs (ex BTW)
A
3051
1500 Lbs.NeeStalenFlange14mmJ-haak€ 115.04
B
3051-R
1500 Lbs.JaStalenFlange14mmJ-haak€ 158.72

3031, 3051 serie Trek-actie vergrendeling Clamps

Destaco 3031, 3051 Serie treksluiting clamps zijn zeer geschikt voor het vastzetten & gieten van sluitingen voor deksels, deuren & deksels en ook voor assembling-toepassingen in de auto-industrie, erospace en de voedings- en verpakkingsindustrie. these trek-actiegrendel clamps bieden een stationair alternatief voor verwijderbare C clamps of lente clamps terwijl u materiaal op het werkoppervlak bevestigt en op hun plaats houdt met behulp van een hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de clamp is ingeschakeld en ingedrukt om de vergrendelde positie te bereiken, waardoor vermoeidheid minder en snel wordt bereiktlampoperaties. these trek-actiegrendel clamps hebben een gepatenteerde duimbedieningshendel voor bediening met één hand. these Destaco 3031, 3051 Serie treksluiting clamps functie aflanged basis met schroefdraadgaten voor snelle en veilige installatie. these trek-actiegrendel clamps zijn gemaakt van staal voor structurele stijfheid en weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken. theseclamp units bieden verder innovatieve, gecontroleerde haakbeweging die snelle, veilige bediening met één hand mogelijk maakt. Destaco 3031, 3051 Serie treksluiting clamps zijn bestand tegen belastingen tot 1500 lb en bieden haakverstelling tot 14 mm. Destaco 3031, 3051 Serie treksluiting clamps worden geleverd met J-haakstijl latches, geïntegreerd met J-haken met schroefdraad voor eenvoudige aanpassingen.

u gebruikt

 • Destaco 3031, 3051 Serie treksluiting clamps zijn geschikt voor het vastzetten & gieten van sluitingen voor deksels, deuren & deksels en ook voor assembling-applicaties in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

 • Destaco 3031, 3051 Serie treksluiting clamps hebben een vast ontwerp voor het vastzetten en loosmateriaal invoeren zonder de c . te verplaatsenlamp.
 • These trek-actiegrendel clamps zijn gemaakt van staal voor structurele stijfheid en weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken.
 • Theseclamp units bieden verder innovatieve, gecontroleerde haakbeweging die snelle, veilige bediening met één hand mogelijk maakt.
 • These trek-actiegrendel clamps hebben aflanged basis met schroefdraadgaten voor veilige en snelle installatie op het oppervlak.
 • These vergrendeling clamps zijn uitgerust met een ergonomische handgreep om vermoeidheid minder en snelle clampoperaties.
 • Destaco 3031, 3051 Serie treksluiting clamps zijn uitgerust met een J-haakstijlvergrendeling met J-haken met schroefdraad om probleemloze aanpassingen te garanderen.
 • De maximehm clamp verhouding tussen kracht (duwen) en uitgeoefende kracht (trekken) is 12:1.
 • Ze zijn in staat om ladingen tot 1500 lb te dragen.
 • Geselecteerde modellen worden geleverd met de Toggle Lock Plus-veiligheidsfunctie om bescherming te bieden tegen onbedoeld openen van de units tijdens clampoperaties.

Compatibele accessoires

 • Destaco 3031, 3051 Serie treksluiting clamps zijn compatibel met Destaco 3051208 & 3051808 vervangende haak assemblies.

Normen en goedkeuringen

 • Destaco 3031, 3051 Serie treksluiting clamps voldoen aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 om de gezondheid van het milieu, de grootst mogelijke gebruikersveiligheid en efficiënte prestaties van de clamps.

Installatie

 • Destaco 3031, 3051 Serie treksluiting clamps hebben aflanged basis met schroefdraadgaten voor snelle en veilige installatie.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat is het belang van een grendel clamp?

Destaco grendel clamps werkstukken stevig naar beneden houden enem stair, zonder onderbroken te worden door terugkerende bewegingen van het project waaraan u werkt.

Doet Destaco aanbod latches apart voor clamps?

Ja, Destaco biedt grendelplaten om versleten of verouderde latc . gemakkelijk te vervangenhes, zodat projecten er niet onder lijden. thesDe dagschootplaten zijn verkrijgbaar in de varianten koolstofstaal en roestvast staal.

wat doet clampkracht betekent?

Clampingkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de c . te sluiten en te vergrendelenlamp. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. de werkelijke clampindringende krachtnds op verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spilpositie (clamparmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de clampingkracht is ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatic cilinder.

Welk vet is? ideal heeft gewacht Destaco clamps voor hun wederopbouw?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met: Destaco mechanische clamps, terwijl de Magnalube G-vet is geweldig voor gebruik met pneumatic cilinder afdichtingen.

Heeft het merk clamp handvat kleur iets betekenen?

Nee, Destaco clamp handvatkleuren bieden geen echte betekenis. De kleur eigenlijk helps de operators herkennen waar de bedieningshendel is, en wanneer of waar deze moet worden verwijderdabbed terwijl clampde werkstukken aan.

Kan Destaco's handvatten worden verwijderd uit hun clamps?

In general, Destaco Handgrepen kunnen worden losgemaakt door ze eraf te schuiven. However, sommige grepen zouden moeten worden afgesneden omdat ze in vinyl zijn gedompeld om in de contouren van het onderliggende handvatontwerp te passen.

Wat is een verticale handgreepschakelaar clamp?

Verticale handgreep knevel clamps, ook bekend als toggle clamps, zijn in staat een enorme hoeveelheid druk vast te houden en hebben een unieke nokwerking om werkstukken met een inconsistente hoogte vast te houden zonder de bevestigde vasthoudspindel aan te passen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?