DESTACO 3031-, 3051-serie vergrendelingsklemmen met trekkracht


FILTER
Basis lengte: 2.03 " , Basisbreedte: 1.93 " , Totale hoogte: 1.77 " , Totale lengte: 8.98 "
Style ModelCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisInstelbereik haak:Hook TypePrijs (ex BTW)
A
3051
1500 Lbs.NeeStalenFlens14mmJ-haak€181.88
B
3051-R
1500 Lbs.JaStalenFlens14mmJ-haak€226.61

3031-, 3051-serie vergrendelingsklemmen met trekkracht

Destaco 3031, 3051-serie trekgrendelklemmen zijn zeer geschikt voor het vastzetten en vormen van sluitingen voor deksels, deuren en deksels en ook voor assemblagetoepassingen in de automobiel-, ruimtevaart- en voedsel- en verpakkingsindustrie. Deze vergrendelingsklemmen met trekkracht bieden een stationair alternatief voor verwijderbare C-klemmen of veerklemmen, terwijl materiaal op het werkoppervlak wordt vastgezet en op zijn plaats wordt gehouden met behulp van een hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de klem wordt vastgezet en naar beneden wordt gedrukt om de vergrendelde positie, wat zorgt voor minder vermoeidheid en snelle klembewerkingen. Deze trekvergrendelingsklemmen hebben een gepatenteerde duimbedieningshendel voor bediening met één hand. Deze Destaco 3031, 3051-serie trekvergrendelingsklemmen hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten voor een snelle en veilige installatie. Deze trekvergrendelingsklemmen zijn gemaakt van staal voor structurele stijfheid en weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken. Deze klemeenheden bieden verder een innovatieve, gecontroleerde haakbeweging die een snelle, veilige bediening met één hand mogelijk maakt. Destaco 3031, 3051-serie trekgrendelklemmen zijn bestand tegen belastingen tot 1500 lb en bieden een haakverstelling tot 14 mm. Destaco 3031, 3051-serie trekgrendelklemmen worden geleverd met J-haakachtige vergrendelingen, geïntegreerd met J-haken met schroefdraad voor eenvoudige aanpassingen.

u gebruikt

 • Destaco 3031-, 3051-serie trekgrendelklemmen zijn geschikt voor het vastzetten en vormen van sluitingen voor deksels, deuren en deksels en ook voor assemblagetoepassingen in de ruimtevaart-, automobiel- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

 • Destaco 3031, 3051-serie trekgrendelklemmen hebben een vast ontwerp voor het vastzetten en losmaken van materiaal zonder de klem te verplaatsen.
 • Deze trekvergrendelingsklemmen zijn gemaakt van staal voor structurele stijfheid en weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken.
 • Deze klemeenheden bieden verder een innovatieve, gecontroleerde haakbeweging die een snelle, veilige bediening met één hand mogelijk maakt.
 • Deze trekvergrendelingsklemmen hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten voor een veilige en snelle installatie op het oppervlak.
 • Deze grendelklemmen zijn uitgerust met een ergonomische handgreep om te zorgen voor minder vermoeidheid en snelle klembewerkingen.
 • Destaco 3031, 3051-serie trekvergrendelingsklemmen zijn uitgerust met een J-haakachtige vergrendeling met J-haken met schroefdraad om probleemloze aanpassingen te garanderen.
 • De maximale klemverhouding van uitgeoefende kracht (duwen) tot uitgeoefende kracht (trekken) is 12:1.
 • Ze zijn in staat om ladingen tot 1500 lb te dragen.
 • Geselecteerde modellen worden geleverd met de Toggle Lock Plus-veiligheidsfunctie om bescherming te bieden tegen onbedoeld openen van de eenheden tijdens klembewerkingen.

Compatibele accessoires

 • Destaco 3031, 3051-serie trekgrendelklemmen zijn compatibel met Destaco 3051208 & 3051808 vervangende haakconstructies.

Normen en goedkeuringen

 • Destaco 3031, 3051-serie trekvergrendelingsklemmen voldoen aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 om milieugezondheid, maximale gebruikersveiligheid en efficiënte prestaties van de klemmen te garanderen.

Installatie

 • Destaco 3031, 3051-serie trekvergrendelingsklemmen hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten voor een snelle en veilige installatie.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat is het belang van een klinkklem?

Destaco spanklemmen houden werkstukken stevig vast en houden ze stil, zonder te worden onderbroken door terugkerende bewegingen van het project waaraan u werkt.

Biedt Destaco grendels apart aan voor klemmen?

Ja, Destaco biedt grendelplaten om versleten of verouderde grendels eenvoudig te vervangen, zodat projecten er niet onder lijden. Deze grendelplaten zijn verkrijgbaar in koolstofstaal en RVS varianten.

Wat betekent klemkracht?

Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de vermelde capaciteit. De daadwerkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (spanarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

Welk vet is ideaal voor Destaco klemmen voor hun revisie?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met Destaco mechanische klemmen, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

Betekent de kleur van het klemhandvat van het merk iets?

Nee, kleuren van Destaco klemgrepen hebben geen echte betekenis. De kleur helpt de operators in feite te herkennen waar de bedieningshendel is en wanneer of waar deze moet worden vastgepakt tijdens het klemmen van de werkstukken.

Kunnen de handgrepen van Destaco uit hun klemmen worden gehaald?

Destaco handvatten zijn over het algemeen los te maken door ze eraf te schuiven. Sommige grepen zouden echter moeten worden afgesneden omdat ze in vinyl zijn gedompeld om te passen in de contouren van het onderliggende ontwerp van de handgreep.

Wat is een tuimelklem met verticale handgreep?

Verticale handgreep tuimelklemmen, ook wel tuimelklemmen genoemd, zijn in staat om een ​​enorme hoeveelheid druk vast te houden en hebben een unieke nokactie om werkstukken van ongelijke hoogte vast te houden zonder de bevestigde neerhoudspindel aan te passen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?