DESTACO 868-serie pneumatische snelspanklemmen


FILTER
Opening klemstang: 91 graden.
Style ModelPoortgrootteCapaciteit vasthoudenKlemarmstijlcylinder BoreKlemarmlengte:Duty CycleOperationele Temp.Prijs (ex BTW)
A
868-E
1/44000 Lbs.Stevige balk2.48 "4.69 "Uitstekend/Hoog-10 tot 90°C€1,069.03
B
868
1/4 NPV4000 Lbs.Stevige balk2.48 "4.69 "Uitstekend/Hoog-10 tot 90°C€1,069.03

868-serie pneumatische snelspanklemmen

Destaco 868-serie pneumatische spanklemmen, ook wel pneumatische neerhoudklemmen genoemd, zijn geschikt voor snel en veilig klemmen in de automobiel- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Ze zijn geïntegreerd met een luchtaangedreven cilinder met invoerpoort voor aansluiting op de persluchtbron. Ze gebruiken de perslucht om klemdruk uit te oefenen om het werkstuk op zijn plaats te houden. Deze pneumatische spanklemmen zijn geïntegreerd met geharde bussen en pennen op alle scharnierpunten voor een lange levensduur. Ze hebben een gesloten ontwerp voor punt- en MIG-lassen in vuile werkomgevingen, en worden geleverd met een niet-scharnierende cilinder die gemakkelijk in armaturen kan worden aangesloten. Deze draagbare pneumatische klemmen hebben een ingebouwd debietbegrenzingssysteem waardoor er geen externe debietregelaars nodig zijn. Deze units maken economisch gebruik mogelijk bij kleine klussen met tijdelijke bevestiging en zijn volledig autonoom en hebben slechts één enkele drukbron nodig voor extra veiligheid. Deze Destaco-klemmen uit de 868-serie zijn sensorklaar voor zowel ronde als T-sleufvormige sensoren en hebben een U-handgreepontwerp voor een soepele bevestiging van armverlengingen. Deze gesloten spanners zijn ideaal voor las- en bewerkingstoepassingen en kunnen horizontaal worden gemonteerd voor eenvoudige installatie. Destaco 868-serie pneumatische klemmen zijn geschikt voor ladingen tot 4000 lb. Deze klemmen zijn uitgerust met een magnetische zuigerveer voor nauwkeurige positiedetectie en kunnen worden gebruikt bij temperaturen tussen -14 en 194 graden Fahrenheit, met cilinderdrukken tot 145 psi . Deze pneumatische spanklemmen zijn compatibel met 810169 ronde reedschakelaars met snel los te koppelen kabels en 8EA-109-1 T-sleuf reed-schakelaars met snel los te koppelen kabels.
Wij bieden ook Destaco aan 850 Serie pneumatische klemmen met laadvermogens tot 16000 lb.

u gebruikt

Destaco 868-serie pneumatische spanners worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals lassen, controle van opspanningen en assemblage van auto-onderdelen in de auto- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • Destaco 868-serie pneumatische spanners zijn ontworpen voor toepassingen zoals lassen en assemblage van auto-onderdelen.
  • Deze pneumatische klemmen zijn uitgerust met een magnetische zuigerveer voor nauwkeurige positiedetectie.
  • Deze units zijn geschikt voor zowel ronde als T-slot sensoren.
  • Destaco 858-serie pneumatische spanners kunnen worden gebruikt bij temperaturen tussen -14 graden Fahrenheit en 195 graden Fahrenheit.
  • Deze pneumatische spanners zijn bestand tegen belastingen tot 4000 lb.

Compatibele accessoires

  • Destaco 850450-63-1-00: Deze vervangende afdichtingsset is ontworpen voor gebruik met 850, 850-ME, 858, 858-E, 868 & 868-E klemeenheden.
  • Destaco 810169: Deze verlengkabelset en wartelmoer is ontworpen om te worden geïnstalleerd op cilinders met ronde groeven van 4 mm. Deze ronde reedschakelaar met snelkoppelingskabel wordt bediend via een magnetische ring die op de cilinder van de klem is bevestigd.
  • Destaco 8EA-109-1: Deze T-sleuf reed-schakelaar met snelkoppelingskabel is uitgerust met een LED voor eenvoudige installatie en kan worden gebruikt bij temperaturen tussen -10 en 60 graden Celsius.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 868-serie pneumatische spanklemmen zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 goedgekeurd om hoogwaardige klemdiensten te leveren.

Installatie

  • Destaco 868-serie pneumatische spanners hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige en veilige installatie.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Wat is een pneumatische spanner?

Pneumatische spanklemmen gebruiken perslucht in plaats van mechanische kracht om klemkracht uit te oefenen om werkstukken op hun plaats te houden. Ze worden aangedreven met een dubbelwerkende pneumatische cilinder.

Hoe werken pneumatische spanklemmen?

Tuimelklemmen werken tegen het werkstuk en rekken of comprimeren de uitgeruste verbindingen om werkstukken in een stationaire positie te houden.

Welk vet is ideaal voor Destaco klemmen voor hun revisie?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met Destaco mechanische klemmen, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

Wat betekent het houdvermogen van de klem?

Het houdvermogen of de houdkracht van de klem vertegenwoordigt het vermogen van een klem om mechanische apparatuur of plaatstaal vast te houden tijdens het assembleren van auto-onderdelen of tijdens soortgelijke fabricageprocessen.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

De kleur van het handvat van de klem is niet zo belangrijk, omdat het slechts een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. Dit helpt operators bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

Wat betekent klemkracht?

Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op het werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de vermelde capaciteit. De daadwerkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (spanarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

Levert Destaco ook waterbestendige klemsensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regenval.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?