Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 868 Serie Pneumatic Toggle Clamps


Filteren
stijlModelPoortgrootteCapaciteit vasthoudenClamp Arm stijlcylinder BoreClamp Arm lengteDuty CycleOperationele Temp.Prijs (ex BTW)
A
868-E
1/44000 Lbs.Stevige balk2.48 "4.69 "Uitstekend/Hoog-10 tot 90°C€ 1,675.37
B
868
1/4 NPV4000 Lbs.Stevige balk2.48 "4.69 "Uitstekend/Hoog-10 tot 90°C€ 1,477.04

868 Serie Pneumatic Toggle Clamps

Destaco 868 serie pneumatic schakelaar clamps, ook bekend als pneumatic ingedrukt houden clamps, zijn geschikt voor snelle en veiligelampin de automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. Ze zijn geïntegreerd met een luchtaangedreven cilinder met invoerpoort voor aansluiting op de persluchtbron. Ze gebruiken de perslucht voor het aanbrengen van clampdruk om het werkstuk op zijn plaats te houden. these pnumatic schakelaar clamps zijn geïntegreerd met geharde bussen en pennen op alle draaipunten voor een lange levensduur. Ze hebben een gesloten ontwerp voor punt- en MIG-lassen in vuile werkomgevingen, en worden geleverd met een niet-draaiende cilinder die gemakkelijk met harde buizen in armaturen kan worden gestoken. thesde draagbare telefoonumatic clamps hebben een ingebouwd stromingsbeperkingssysteem voor eliminatieinade behoefte aan externe stroomregelingen. thesDe units maken economisch gebruik mogelijk bij korte oplagen met tijdelijke bevestiging en zijn volledig op zichzelf staand en hebben slechts een enkele drukbron nodig voor extra veiligheid. these 868-serie Destaco clamps zijn sensorklaar voor zowel ronde als T-slot-stijl sensoren en hebben een U-staafhandgreepontwerp voor een soepele bevestiging van armverlengingen. these bijgevoegde schakelaar clamps zijn idealwordt gebruikt voor las- en bewerkingstoepassingen en kan horizontaal worden gemonteerd voor eenvoudige installatie. Destaco 868 serie pneumatic clamps zijn in staat om lasten tot 4000 lb. T . te dragenheseclamps zijn uitgerust met een magnetische zuigerveer voor nauwkeurige positiebepaling en kunnen worden gebruikt bij temperaturen tussen -14 en 194 gradenrees Fahrenheit, met cilinderdrukken tot 145 psi. these pnumatic schakelaar clamps zijn compatibel met 810169 ronde rietschakelaarhes met snelle discosluit kabels aan en 8EA-109-1 T-slot reed-schakelaarhes met snelle discokabels aansluiten.
Wij bieden ook Destaco 850 serie pneumatic clamps met laadvermogens tot 16000 lb.

u gebruikt

Destaco 868 serie pneumatic schakelaar clamps worden gebruikt voor verschillende toepassingen zoals lassen, controle van opspanningen en auto-onderdelen zoalssembling in de auto- en voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • Destaco 868 serie pneumatic schakelaar clamps zijn ontworpen voor toepassingen zoals lassen en auto-onderdelen zoalssemblingbling.
  • These pnumatic clamps zijn uitgerust met een magnetische zuigerveer voor nauwkeurige positiebepaling.
  • ThesDe units zijn sensorklaar voor zowel ronde als T-slot-achtige sensoren.
  • Destaco 858 serie pneumatic schakelaar clamps kan worden gebruikt bij temperaturen tussen -14 degrees Fahrenheit en 195 gradenrees Fahrenheit.
  • These pnumatic schakelaar clamps zijn bestand tegen belastingen tot 4000 lb.

Compatibele accessoires

  • Destaco 850450-63-1-00: Deze vervangende afdichtingsset is ontworpen voor gebruik met 850, 850-ME, 858, 858-E, 868 & 868-E clamp units.
  • Destaco 810169: Dit verlengsnoer en coupling nut is ontworpen om te worden geïnstalleerd op cilinders met ronde groeven van 4 mm. Deze ronde reed-schakelaar met quick disconnect-kabel wordt bediend via een magnetische ring die op de c . is bevestigdlamp's cilinder.
  • Destaco 8EA-109-1: Deze T-slot reed-schakelaar met quick disconnect-kabel is uitgerust met een LED voor eenvoudige installatie en kan worden gebruikt bij temperaturen tussen -10 en 60 gradenrees Celsius.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 868 serie pneumatic schakelaar clamps zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 goedgekeurd om hoge kwaliteit c . te leverenlampdiensten.

Installatie

  • Destaco 868 serie pneumatic schakelaar clamps hebben aflanged basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige en veilige installatie.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Wat is een pneumatic schakelaar clamp?

pneuumatic schakelaar clamps gebruiken perslucht in plaats van mechanische kracht voor het aanbrengen van clampkracht om werkstukken op hun plaats te houden. Ze worden bediend met een dubbelwerkende pneumatic cilinder.

Hoe doe je dat?umatic schakelaar clamps werk?

Wissel clamps wordt tegen het werkstuk gedrukt en de uitgeruste verbindingen worden uitgerekt of samengedrukt om de werkstukken in een stationaire positie te houden.

Welk vet is? ideal heeft gewacht Destaco clamps voor hun wederopbouw?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met: Destaco mechanische clamps, terwijl de Magnalube G-vet is geweldig voor gebruik met pneumatic cilinder afdichtingen.

wat doet de clamp's houdvermogen betekenen?

de clamp's houdcapaciteit of houdkracht vertegenwoordigt het vermogen van aclamp voor het vasthouden van mechanische apparatuur of plaatwerk terwijlsembling auto-onderdelen of tijdens soortgelijke productieprocessen.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van? Destaco clamps?

Er is niet zo'n betekenis van de kleur van de clamp's handvat, omdat het alleen een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. deze hijlps operators om de handgreep snel en gemakkelijk te vinden.

wat doet clampkracht betekent?

Clampingkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op het werkstuk wordt uitgeoefend door de c . te sluiten en te vergrendelenlamp. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. de werkelijke clampindringende krachtnds op verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spilpositie (clamparmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de clampingkracht is ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatic cilinder.

Doet Destaco eventuele waterresten leverenstant clamp sensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regen.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?