ALLEGRO 9600-500 500 Ft platliggend kanaal (geschikt voor 16 en 20 inch blowers) | AG8FVV 40JK47

ALLEGRO SAFETY 9600-500 Layflat-kanalen, geschikt voor 16 en 20 inch blowers, 500 meter lengte

Beschikbaar
Item: AG8FVV Model: 9600-500Kruis Ref: 40JK47

Haal het door Mei 3, vrijdag

Komt niet in aanmerking voor platte verzending. Vaste verzending is beschikbaar bij een bestelwaarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€594.30 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemLeg plat kanaal
KleurClear
Compatibel metRuimte voor voedselbereiding
Diameter20 "
VoordelenMaximale elasticiteit, flexibiliteit, taaiheid
Voor gebruik met16", 20" blazers
Lengte500 ft.
MateriaalPolyethyleen
Materiaal van constructieHelder polyethyleen
Bestand tegenSplitsen en scheuren
Temp. reeks41 graden Tot 150 gr. F
Dikte4 duizend

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 50
Hoogte schip (cm)81.28
Scheepslengte (cm)25.4
Breedte schip (cm)25.4
HS-code3901105020
Land van herkomstUS

Toepassingen:

Allegro 9600-500 platliggende kanalen zijn ideaal voor het toevoeren van verse lucht aan een besloten ruimte of het verwijderen van dampen, rook of vuile lucht van een bepaalde locatie. Deze leidingen worden gebruikt in tijdelijke installaties, waarbij permanente montage van leidingen niet nodig is, zoals bij waterherstelprojecten en renovaties van gebouwen.
Deze platliggende kanalen blijven onaangetast bij blootstelling aan vocht en de meeste chemicaliën. Ze zijn ook bestand tegen de groei van bacteriën en schimmels en kunnen daarom worden gebruikt in ruimtes waar voedsel wordt bereid.

Compatibele accessoires:

  • Allegro 9600-500 platliggende kanalen worden bevestigd aan een ventilator/blazer voor besloten ruimtes 16 or 20-inch diameter.
  • Er kan ook een ventilatorfilter of filterbox aan het kanaal worden toegevoegd om de toegevoerde lucht te reinigen en verontreinigingen zoals stof en andere deeltjes te verwijderen.
  • Y-kanaalconnectoren worden op de kanalen gemonteerd om de luchtstroom in meerdere richtingen te verdelen.

Normen en goedkeuringen:

Allegro 9500-500 platliggende kanalen worden gemonteerd op ventilatoren en blazers voor besloten ruimten die OSHA- en ANSI-gecertificeerd en UL- en cUL-gecertificeerd zijn voor milieuhygiëne, gebruikersveiligheid en efficiënte prestaties van de ventilatoren en blazers. De explosieveilige blazers voldoen verder aan de eisen voor gevaarlijke locaties en zijn gecertificeerd volgens CSA-normen om maximale veiligheid en kwaliteit van de blazers te garanderen.

Installatie:

  • Allegro 9600-500 platliggend kanaal is bevestigd aan ventilatoren voor besloten ruimtes / blowers met behulp van een klemaccessoire voor tijdelijke installatie.
  • Vervolgens wordt de ventilator ingeschakeld en begint het kanaal lucht toe te voeren / af te voeren naar de gewenste locatie.
  • De luchtkanalen kunnen worden ingeklapt zonder luchttoevoer en kunnen gemakkelijk worden verwijderd om ze ergens anders of indien nodig te gebruiken.

Veelgestelde vragen:

V. Op welke andere varianten van Allegro 9600-500 kanalen zijn beschikbaar Raptor Supplies?

A. Wij leveren ook: Allegro 9500-500 platliggende kanalen voor montage met ventilatoren voor besloten ruimtes en ventilatoren met een diameter van 14 inch. Raptor Supplies verzorgt ook uw permanente installatiewensen door Allegro's luchtkanalen te leveren niet opvouwbaar ontwerp.

V. Wat betekent de CFM-classificatie van een blazer/ventilator?

A. Kubieke voet per minuut of CFM vertegenwoordigt de hoeveelheid lucht die door een kamer kan worden verplaatst wanneer een blazer/ventilator op de hoogste snelheid draait. Om een ​​kamer efficiënt te koelen, moet de ventilator CFM worden gekozen rekening houdend met de ruimte / grootte van de kamer. CFM voor ventilatoren is een cruciale meting om te bepalen of lucht snel in de ruimte kan circuleren.

V. Waar moet de ventilatie op gericht zijn in een besloten ruimte?

A. Luchtinlaat- en uitlaatapparatuur (geforceerde lucht en/of uitlaat) moet worden gericht op de onmiddellijke nabijheid van elke ingang in de besloten ruimte.

V. Wat is het effect van luchtkanalen op het vermogen van de ventilator voor besloten ruimten?

A. Verschillende factoren die het totale vermogen van een ventilator kunnen beïnvloeden. Over het algemeen hebben het aantal bochten en de lengte van de leidingen die aan een ventilator zijn bevestigd, een negatieve invloed op de output. De grootste vermindering van het rendement treedt op na de eerste toevoeging van kanalen of bochten, daarna is de daling veel kleiner.

V. Is het beter om lucht te ventileren of af te voeren met Allegro 9600-500 platliggende kanalen?

A. Platliggende kanalen moeten worden gebruikt voor positieve ventilatie in besloten ruimtes. Ze zijn ook geschikt voor het afzuigen van dampen of giftige lucht.

V. Wat zijn statisch geleidende kanalen?

A. Statisch geleidende kanalen zijn uitgerust met sterke aarddraden om statische elektriciteit te ontladen en onopzettelijke vonken op gevaarlijke locaties te voorkomen. Ze hebben ook een speciale coating voor een hogere temperatuurbestendigheid. Ze worden over het algemeen gebruikt op locaties waar giftige of explosieve gassen ontstaan.

V. Wat is het verschil tussen Allegro platliggend en standaard kanalen?

A. Een platliggend kanaal heeft een inklapbaar ontwerp dat plat ligt wanneer de luchtstroom van een blazer/ventilator stopt. Het wordt over het algemeen gebruikt in tijdelijke toepassingen die geen permanente bevestiging aan de blazer vereisen. Aan de andere kant hebben standaardkanalen een intrekbaar, niet-inklapbaar ontwerp dat zijn vorm behoudt, zelfs wanneer de luchtstroom stopt.

V. Hoe kunnen gebruikers de juiste variant voor hun behoeften selecteren?

A. Gebruikers kunnen een kanaal kiezen op basis van de diameter van de gewenste ventilator voor besloten ruimten. Dit kan worden bepaald door de grafiek van het luchtverbruik bij verschillende inlaatdrukken te controleren. De gegevens 'luchtverbruik' geven de hoeveelheid gevaarlijke lucht/dampen aan die een ventilator kan verbruiken voor het ontgassen van industriële besloten ruimtes. Een ander punt waarop gelet moet worden bij het kiezen van een luchtkanaal is het totale volume van de te ventileren ruimte.

V. Waarom heeft het Allegro 9600-500 kanaal een diameter van 22 inch terwijl het past op blazers met een diameter van 16 of 20 inch?

A. Allegro 9600-500 platliggende kanalen hebben een diameter van 22 inch wanneer ze plat zijn, maar ze passen eigenlijk op 16/20 inch ventilatoren. De diameter neemt toe in afgeplatte toestand naarmate de luchtstroom de vorm van het kanaal verandert.

V. Hoe werkt het Allegro-ventilatorkanaal?

A. Allegro 9500-500 platliggende kanalen worden aangesloten op ventilatoren voor besloten ruimten met behulp van kanaalklemmen of andere accessoires. Het verandert in een cilindrisch gevormde ventilatieslang, zodra de ventilator lucht begint aan te voeren. Het keert terug naar zijn oorspronkelijke vorm wanneer de ventilator wordt uitgeschakeld. Dit kanaal kan indien nodig eenvoudig van de ene plaats naar de andere worden verplaatst.

V. Hoe installeer ik deze platliggende luchtslang?

A.

  • Dit kanaal wordt bevestigd aan ventilatoren/blazers voor besloten ruimtes met behulp van een klemaccessoire voor tijdelijke installatie.
  • Vervolgens wordt de ventilator ingeschakeld en begint het kanaal lucht toe te voeren / af te voeren naar de gewenste locatie.
  • De luchtkanalen kunnen worden ingeklapt zonder luchttoevoer en kunnen eenvoudig worden verwijderd om ze ergens anders of indien nodig te gebruiken.

V. Hoe onderhoud ik Allegro 9600-500 platliggende kanalen?

A.

  • Voer regelmatig visuele inspecties uit om te controleren op tekenen van schade, slijtage of verslechtering.
  • Reinig de kanalen met een mild reinigingsmiddel of een reinigingsoplossing met water om vuil, stof of vuil te verwijderen.
  • Spoel de kanalen grondig met schoon water om eventuele resten van de reinigingsoplossing te verwijderen.
  • Laat de kanalen volledig aan de lucht drogen voordat u ze opbergt of opnieuw gebruikt om de groei van schimmel of meeldauw te voorkomen.
  • Bewaar de luchtkanalen op een schone, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht en extreme temperaturen wanneer ze niet worden gebruikt.
  • Houd het kanaal uit de buurt van scherpe voorwerpen of oppervlakken die het kunnen doorboren of beschadigen.
  • Inspecteer de aansluitingen en bevestigingen van de leidingen om er zeker van te zijn dat ze veilig en intact zijn.
  • Vervang alle beschadigde of overmatig versleten delen van de leidingen door nieuwe voor optimale prestaties en veiligheid.
  • Volg altijd de specifieke onderhoudsaanbevelingen en procedures van de fabrikant voor de Allegro 9600-500 platliggende kanalen.

V. Met welke punten moet rekening worden gehouden bij het kiezen van een platliggende kabelgoot?

A.

  • Evalueer de compatibiliteit van het leidingmateriaal met de beoogde omgeving en vervoerde stoffen.
  • Bepaal de vereiste grootte en diameter op basis van luchtstroomvolume en ruimtebeperkingen.
  • Beoordeel de flexibiliteit van de kanalen om door bochten en bochten te navigeren zonder luchtstroombeperkingen.
  • Overweeg het vermogen van het kanaalmateriaal om het gewenste temperatuurbereik te weerstaan ​​en bestand te zijn tegen chemicaliën of bijtende stoffen.
  • Bepaal of brandwerende eigenschappen nodig zijn voor extra veiligheid.
  • Zorg ervoor dat de kanalen de beoogde luchtstroomdruk kunnen weerstaan ​​zonder lekken of defecten.
  • Houd rekening met de vereiste lengte en het transportgemak als de kanalen vaak moeten worden verplaatst.
  • Kies een materiaal dat bestand is tegen buitenomstandigheden en UV-straling zonder degradatie.
  • Controleer op relevante branchecertificeringen en naleving van toepasselijke normen.
  • Houd rekening met de kosten van de luchtkanalen en zorg ervoor dat deze voldoen aan de prestatie- en duurzaamheidseisen.

Productvarianten

ProductModelDiameterDiktePrijs
ALLEGRO 9500/500 | 500 Ft. Vlakke leidingen (geschikt voor 8 en 12 inch ventilatoren) | AG8FJT 40JK48 9500-50014 "2 duizend€205.04

Algemene inlichtingen

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

ALLEGRO SAFETY 9600-500 Layflat-kanalen, geschikt voor 16 en 20 inch blowers, 500 meter lengte
€594.30 /eenheid