Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 2002-S verticale klem, flensbasis, massieve staaf, 600 lb bevestigingskap. | AJ8BDX

DESTACO 2002-S verticale neerhoudklem, massieve staaf, 600 lb houdvermogen

Beschikbaar
Item: AJ8BDX Model: 2002-S

Haal het door Mei 3, vrijdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€32.21 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemVerticale neerhoudklem
Breedte staaf (in.)0.5 "
Basis lengte1.36 "
Basis breedte1.52 "
Klemarmlengte:1.91 "
KlemarmstijlStevige balk
Klemstang openen75 graden.
HandleVerticaal
Handvat openen66 graden.
HandgreepstijlStraight
Hoogte onder klemarm0.95 "
Capaciteit vasthouden600 Lbs.
MateriaalStalen
MontagebasisFlens
Totale hoogte4.72 "
Totale lengte4.270 "
Wisselslot PlusNee

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.2205
Hoogte schip (cm)9.3
Scheepslengte (cm)6.71
Breedte schip (cm)2.84
Land van herkomstUS

Productdetails:

Destaco 2002-S verticale spanklem houdt werkstukken stevig in een stationaire positie met behulp van een hendel die de klemkop vastzet en loslaat terwijl deze naar de rechtopstaande positie wordt geduwd. Het oefent een neerwaartse klemkracht uit door de uitgeoefende belasting te vergroten door middel van tuimelmechanismen en wordt geleverd met nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen draaipennen en bussen voor een langere levensduur. Deze lasbare verticale spanklem biedt de flexibiliteit om de handgreep, basis en klemarm te positioneren en in de gewenste positie te lassen voor verschillende klemtoepassingen. Het biedt een stationair alternatief voor verwijderbare C-klemmen of veerklemmen terwijl materiaal op een werkoppervlak wordt vastgezet en is uitgerust met een lange handgreep die uitstekende handvrijheid biedt die kan worden verplaatst om de openingshoek tot 90 graden te beperken voor extra veiligheid. Deze klem heeft een vast ontwerp voor het vastzetten en losmaken van materialen zonder de klemmen te verplaatsen en heeft een geflensde of rechte basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie. Destaco 2002-S verticale spanner is ideaal voor toepassingen in de automobiel-, ruimtevaart-, consumentengoederen- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie voor het controleren van armaturen, licht verspanen, assembleren, testen, lassen, boren, frezen en houtbewerking. Het heeft een roestvrijstalen constructie om corrosie op blootgestelde oppervlakken te weerstaan ​​en is bestand tegen belastingen tot 600 lb. Deze verticale spanner heeft een solide staafklemarm voor eenvoudige bevestiging van armverlengingen.

Toepassingen:

Destaco 2002-S verticale spanner biedt een brede combinatie van functies, waardoor hij geschikt is voor toepassingen zoals het controleren van opspanningen, lichte bewerkingen, assembleren, testen, lassen, boren, frezen en houtbewerking in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken:

  • Destaco 2002-S verticale neerhoudklem is geïntegreerd met geharde bussen op belangrijke scharnierpunten voor duurzaamheid.
  • Deze neerhoudklem heeft een vast ontwerp en biedt de mogelijkheid om materiaal vast te zetten en los te maken zonder de klem te verplaatsen.
  • Het biedt een grote handvrijheid voor meer veiligheid.
  • De ergonomisch ontworpen handgreep wordt geleverd met een licht gedempte handgreep voor optimaal gebruikerscomfort.
  • Destaco 2002-S verticale neerhoudklem is voorzien van een neopreen spindel voor maximale houdkracht.

Compatibele accessoires:

  • Destaco 2002115-E: Deze Destaco bouthouders zijn ontworpen voor Destaco 2002-S verticale neerhoudklem voor eenvoudig gebruik en het toevoegen van functionaliteit aan de units.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 2002-S verticale neerhoudklem voldoet aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 voor het waarborgen van gezondheid en veiligheid voor het milieu en efficiënte prestaties van de klemmen.

Installatie:

  • Destaco 2002-S verticale neerhoudklem wordt geleverd met een geflensde basis met schroefdraadgaten voor snelle en veilige montage op vlakke oppervlakken / werkbanken door middel van eenvoudig schroeven.
  • Het kan worden verwijderd en op een andere locatie worden geïnstalleerd door eenvoudig met een schroevendraaier los te draaien.

Veelgestelde vragen:

V. Levert Destaco soortgelijke handmatige klemmen met een vergrendelingsmechanisme?

A. Ja, Destaco biedt aan 2002-SR verticale hendelklem met een geflensde basis, massieve staaf en Destaco Toggle Lock Plus-mechanisme om onbedoeld openen van klemmen te voorkomen.

V. Wat is een verticale neerhoudklem?

A. Destaco verticale neerdrukklemmen zijn speciaal ontworpen om het werkstuk stationair te houden tegen een vlakke ondergrond / werkbank voor diverse industriële toepassingen zoals houtbewerking en metaalbewerking.

V. Wat is het verschil tussen een verticale en horizontale spanklem?

A. Het verschil zit in de positionering van de klemhendel wanneer de klem in de vergrendelde positie staat. Een verticale klemhendel wordt verticaal gepositioneerd (loodrecht op de basis) in vergrendelde positie, terwijl in het geval van een horizontale spanklem deze horizontaal is geplaatst (parallel aan de basis).

V. Hoe werken verticale neerhoudklemmen?

A. Bepaalde klemmen in U-stijl, zoals Destaco 207-U, hebben een spindel van gelijmd neopreen met platte punt die handmatig wordt bediend met behulp van een hendel / hendel. Deze handgreepbeweging duwt de spil tegen het werkstuk en voorkomt dat het midden in bedrijf beweegt, waardoor een veilige klemming wordt gegarandeerd.

V. Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

A. De houdkracht of de houdcapaciteit geeft het vermogen van de klem aan om apparatuur of plaatstaal op de assemblagelijn of tijdens soortgelijke fabricageprocessen vast te houden.

V. Welk vet is ideaal voor Destaco-klemmen voor hun herbouw?

A. Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij mechanische klemmen van Destaco, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

V. Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

A. De kleur van het handvat van de klem is niet zo belangrijk, omdat het slechts een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. Dit helpt operators bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

V. Levert Destaco waterbestendige klemsensoren?

A. Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regen.

Productvarianten

ProductModelHoogte onder klemarmMontagebasisTotale hoogteWisselslot PlusPrijs
DESTACO 2002-SB Verticale vergrendelingsklem, massieve staaf, rechte basis | AJ8AVE 2002-SB1.28 "Straight5.28 "Nee€32.21
DESTACO 2002-SR verticale klem, flensbasis, massieve stang, met tuimelslot 600 Lb | AJ8AZH 2002-SR0.95 "Flens4.72 "Ja€69.91
DESTACO 2002-SBR verticale klem, rechte basis, massieve stang, met tuimelslot, 600 Lb | AJ8BMD 2002-SBR1.28 "Straight5.28 "Ja€63.57

Algemene inlichtingen

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 2002-S verticale neerhoudklem, massieve staaf, 600 lb houdvermogen
€32.21 /eenheid