Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 2013-U horizontale spanklem, flensbasis, U-balk, 295 lb bevestigingskap. | AC8PME 3CXV7

DESTACO 2013-U neerhoudklem, U-balk, staal, horizontaal handvat

Beschikbaar
Item: AC8PME Model: 2013-UKruis Ref: 3CXV7

Haal het door Mei 3, vrijdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€34.15 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemHorizontale neerhouder
Centra voor basismontage0.53 x 0.70 "
Klemarmlengte:1.65 "
KlemarmstijlU-balk
Klemstang openen71 graden.
Diameter0.170 "
HandleHorizontaal
Handvat openen58 graden.
Hoogte onder klemarm0.75 "
Capaciteit vasthouden295 Lbs.
MateriaalStalen
MontagebasisFlens
Totale hoogte1.300 "
Totale lengte5.870 "
SpindelPlat kussen neopreen
DraadgrootteM5
Wisselslot PlusNee
TypeHorizontale handgreep ingedrukt houden

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.17
Hoogte schip (cm)3.23
Scheepslengte (cm)3.23
Breedte schip (cm)0.94
HS-code8205700090
Land van herkomstUS

Productdetails:

Destaco 2013-U horizontale neerhoudklem wordt gebruikt om werkstukken op hun plaats te houden met behulp van een horizontale hendel die plat ligt wanneer de klem is ingeschakeld. Dit apparaat heeft massieve of U-vormige neerhoudstangen en een geflensde basis. Het biedt een stationair alternatief voor verwijderbare klemmen bij het uitvoeren van repetitieve taken. Deze neerhoudspanner is gemaakt van staal/RVS en heeft een horizontaal handvat evenwijdig aan de klembalk. Destaco 2013-U horizontale aandrukklem wordt geleverd inclusief handgreep, hefboomsysteem en borgstang. De borgstang zorgt ervoor dat de objecten niet gaan bewegen en het hefboomsysteem oefent voldoende druk uit op het object om het werkstuk stabiel te houden. Deze klem heeft een vast ontwerp om werkstukken vast te zetten en los te maken zonder de klem zelf te verplaatsen. Destaco 2013-U horizontale neerhoudklem bevat een koppelingssysteem dat krachtige klemkracht uitoefent met weinig moeite om te vergrendelen of zelfs te ontgrendelen. Het is uitgerust met een veer in de bek om het na enkele aanpassingen op zijn plaats te houden. Deze spanner wordt gebruikt om werkstukken op hun plaats te houden met behulp van een horizontale hendel die plat ligt wanneer de klem is ingeschakeld. Deze Destaco spanklem is voorzien van een automatisch drukaanpassingssysteem dat de druk van de klem automatisch aanpast om het klemmen van werkstukken van verschillende afmetingen mogelijk te maken.

Toepassingen:

Destaco 2013-U horizontale neerhoudklem wordt gebruikt voor montage, lichte klemming en houtbewerkingstoepassingen in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken:

  • Destaco 2013-U horizontale neerhoudklem heeft een compact ontwerp om verstopping te voorkomen en is ideaal voor licht klemmen in krappe ruimtes.
  • Deze spanklem heeft een constructie van staal/roestvrij staal voor structurele stijfheid en duurzaamheid.
  • Het wordt geleverd met een vaste handgreep die is uitgerust met een draaimogelijkheid om een ​​soepele klemming te garanderen.
  • Deze horizontale neerhoudklem heeft een geflensde voet met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie.
  • Het wordt geleverd met een spindel die verticaal contact maakt met het werkstuk.
  • Destaco 2013-U horizontale neerhoudklem biedt uitstekende handvrijheid voor het verminderen van knelpunten.
  • Deze horizontale neerhoudklem is geschikt voor lasten tot 295 lb.

Compatibele accessoires:

  • Destaco 2013208-M: Deze spindels van gelijmd neopreen met platte punt worden gebruikt met de Destaco 2013-U horizontale neerhoudklem om een ​​kussen te bieden tussen klemmen en geklemde items, waardoor materiaal op werkoppervlakken wordt vastgezet bij frees-, boor- en lastoepassingen. Ze bieden uitstekende oliebestendigheid en zijn LABS (siliconen) vrij. Deze spindels kunnen worden gebruikt bij temperaturen van -22 tot 212 graden Fahrenheit.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 2013-U horizontale neerhoudklem is gebouwd volgens internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 voor het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van het milieu en efficiënte prestaties van de klem.

Installatie:

  • Destaco 2013-U horizontale neerhoudklem wordt geleverd met een rechte of geflensde basis met montagegaten met schroefdraad waardoor de unit eenvoudig op oppervlakken kan worden geïnstalleerd.

Veelgestelde vragen:

V. Hoe worden horizontale spanklemmen gebruikt?

A. Spanklemmen met horizontale handgreep gebruiken een over-center vergrendeling om een ​​werkstuk of armatuur in de vergrendelde positie te houden.

V. Wat is het verschil tussen een horizontale en verticale spanklem?

A. Een spanner is zeer flexibel. Het enige verschil tussen een horizontale en verticale spanklem is het handvat en de stang, die beide in verschillende richtingen bewegen. Bij een horizontale klem is de handgreep horizontaal gepositioneerd (parallel aan de basis) wanneer de klem is vergrendeld, terwijl bij een verticale klem de handgreep verticaal is gepositioneerd (loodrecht op de basis).

V. Wat betekent ingedrukt houden?

A. Destaco neerhoudklemmen oefenen kracht uit in neerwaartse richting, loodrecht op de gereedschappen die het oppervlak monteren. Ze komen in verticale en horizontale stijlen.

V. Is het juist om de specificaties te controleren?

A. Door de specificaties te controleren, kunt u de tuimelklemcapaciteit bepalen. De productspecificaties van de fabrikant bestaan ​​uit informatie over de keeldiepte en bekopening. U kunt ons toegewijde inkoopteam ook om een ​​nauwkeurige handleiding vragen.

V. Hoe werken Destaco handmatige klemmen met en profiteren ze van opspantoepassingen?

A. Destaco handmatige spanners houden een onderdeel op een veilige en ergonomische manier stevig vast in een armatuur. Deze snelwerkende klemmen verbeteren de productiviteit en cyclustijden.

V. Hoe worden spanners gemeten?

A. Snelspanklemmen zijn verkrijgbaar in meerdere varianten met verschillende houdcapaciteiten. De capaciteit van een bepaalde spanner kan worden gemeten door de afstand tussen de klemplaat (in de hoogste stand) en de werkbank te berekenen.

V. Welk vet wordt aanbevolen voor gebruik met Destaco-klemmen bij het ombouwen?

A. Bij het omgaan met de mechanische klemmen van het merk raden we aan een koppelingsvet zoals Mobil XTC te gebruiken. Voor pneumatische cilinderafdichtingen is het Magnalube G-vet vereist. Ze hebben slechts een paar druppels smeerolie nodig om ze in uitstekende staat te houden.

Productvarianten

ProductModelWisselslot PlusCapaciteit vasthoudenMateriaalMontagebasisKlemarmstijlHandleKlemarmlengte:Hoogte onder klemarmPrijs
DESTACO 2013-UR horizontale klem, flensbasis, U-staaf met tuimelslot Plus, 295 Lb | AC8PGA 3CXD1 2013-URJa295 Lbs.StalenFlensU-balkHorizontaal1.65 "0.75 "€59.95

Algemene inlichtingen

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 2013-U neerhoudklem, U-balk, staal, horizontaal handvat
€34.15 /eenheid