Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 2027-UR horizontale klem, flensbasis, U-staaf met tuimelslot Plus, 840 Lb | AC8PGC 3CXD3

DESTACO 2027-UR horizontale klem, Toggle Lock Plus, staal, 840 lb

Beschikbaar
Item: AC8PGC Model: 2027-URKruis Ref: 3CXD3

Haal het door Mei 3, vrijdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€91.43 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemHorizontale neerhouder
Centra voor basismontage1.03 x 1.21 "
Klemarmlengte:2.86 "
KlemarmstijlU-balk
Klemstang openen68 graden.
Diameter0.270 "
HandleHorizontaal
Handvat openen70 graden.
Hoogte onder klemarm1.32 "
Capaciteit vasthouden840 Lbs.
MateriaalStalen
MontagebasisFlens
Totale hoogte2.25 "
Totale lengte9.880 "
SpindelPlat kussen neopreen
DraadgrootteM8
Wisselslot PlusJa
TypeHorizontale handgreep ingedrukt houden

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.62
Hoogte schip (cm)4.57
Scheepslengte (cm)25.4
Breedte schip (cm)12.7
HS-code7326908588
Land van herkomstUS

Productdetails:

Horizontale neerhoudklemmen hebben een recht handvat dat evenwijdig aan de basis is geplaatst om de klemarm en de bevestigde spindel tegen een werkstuk te duwen voor een veilige klemwerking. Deze klemmen zijn geschikt voor het herhaaldelijk vastklemmen / losmaken van het werkstuk tijdens de gehele bewerking. Destaco 2027-serie horizontale neerhoudklemmen zijn voorzien van een U-vormige klemstang voor het aanpassen en bevestigen van diverse spilconstructies om het werkstuk stationair te houden en tegelijkertijd te voorkomen dat het tijdens de bewerking losraakt of wegglijdt. Deze klemmen kunnen met een vaste handgreep worden gedraaid voor een soepele bediening en een grotere handruimte voor het minimaliseren van knelpunten. Destaco 2027-UR horizontale neerhoudklem wordt gebruikt om werkstukken tegen vlakke oppervlakken te houden bij het controleren van opspanningen, houtbewerking, lichte bewerkingen, lassen, montage, testen en sluiten. Deze handmatige klem heeft een stalen constructie voor structurele sterkte en het voorkomen van schade door buigen/breken onder zware belasting. Het beschikt over het Toggle Lock Plus-mechanisme om onbedoeld openen van de klem als gevolg van trillingen of beweging te voorkomen. Deze klem wordt ook aangeboden in varianten zonder Toggle Lock Plus-mechanisme om de bedrijfskosten te verlagen; met een zwarte niet-reflecterende afwerking (Blackout-serie). Raptor Supplies.

Toepassingen:

Deze Destaco 2027-UR horizontale aandrukklem wordt gebruikt voor houtbewerking, lichte bewerkingen, controle van opspanningen, lassen, assemblage en testen in de automobiel-, consumptiegoederen-, transport-, ruimtevaart- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Het is ook ideaal voor het sluiten van armaturen zoals vaten, deksels, deksels en kamer- en toegangsdeuren.

Kenmerken:

  • Destaco 2027-UR horizontale neerhouder is uitgerust met een U-balk voor het bevestigen van spindelassemblages voor het veilig vasthouden van werkstukken.
  • Het wordt geleverd met Toggle Lock Plus-functie om te voorkomen dat de klem per ongeluk losraakt.
  • Deze klem heeft een montagestijl met flensvoet voor installatie op horizontale oppervlakken, met een maximale draagkracht van 840 lb.
  • Het heeft een stalen constructie voor structurele integriteit, duurzaamheid en is bestand tegen slijtage.
  • Deze klem zorgt voor een klemstangopening van 68 graden door de handgreep tot 70 graden te verschuiven.
  • Het maakt gebruik van een spindel van gelijmd neopreen met platte punt om klemsporen op de afgewerkte werkoppervlakken te verminderen.
  • Deze spindel kan ook verticaal of horizontaal worden afgesteld met behulp van flenzen om de klem aan te passen aan de dikte van het werkstuk en de benodigde klemkracht.
  • Het heeft een gemakkelijk vast te houden handvat dat vermoeidheid van de gebruiker bij langdurig gebruik minimaliseert en zorgt voor meer handvrijheid om knelpunten te verminderen.
  • Deze klem heeft een hoogte van 1.32 inch en een klemarmlengte van 2.86 inch.

Compatibele accessoires:

  • Destaco biedt vervangende onderdelen en accessoires zoals flensring (507107) voor veilige klemming; lengte-, hoogte- en klemarmadapters voor flexibele aanpassing van de lengte en hoogte van de klem.
  • Raptor Supplies levert Destaco 2007208-M gelijmde neopreen spindel met platte punt voor het vasthouden van werkstukken door montage op Destaco 2027-UR klem.
  • Destaco L-227-4-01 armverlenging vergroot het bereik van deze handmatige klem door bevestiging aan de klemarm.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 2027-UR horizontale neerhoudklem is vervaardigd in overeenstemming met ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 normen om de veiligheid van de gebruiker, de gezondheid van het milieu en efficiënte prestaties van de klem te waarborgen.

Installatie:

  • Destaco 2027-UR neerhoudklem kan snel en veilig worden gemonteerd met behulp van twee paar draadgaten aan weerszijden van de flensvoet.
  • De klem kan indien nodig eenvoudig worden verwijderd door hem eenvoudig los te schroeven met een schroevendraaier.

Veelgestelde vragen:

V. Welke andere varianten van de Destaco 2027-UR handmatige klem zijn beschikbaar op? Raptor Supplies?

A. Destaco biedt vergelijkbare klemvarianten zonder Toggle Lock Plus-mechanisme (2027-U) om de operationele kosten te verlagen waar dit secundaire sluitsysteem niet vereist is. Raptor Supplies kan deze klem ook leveren in BLK (Blackout Series) modellen met een zwarte, niet-reflecterende afwerking.

V. Wat zijn de voordelen van het gebruik van het Toggle Lock Plus-mechanisme in handmatige klemmen van Destaco?

A. Destaco handmatige klemmen zijn voorzien van Toggle Lock Plus-mechanisme in geselecteerde modellen voor secundaire vergrendeling van de klem om ervoor te zorgen dat ze in de over-center toggle lock-toestand blijven. Deze functie is handig wanneer de klemmen van de klem in beweging zijn, in een trillende omgeving staan ​​of omgekeerd zijn. Het biedt een extra niveau van veiligheid voor de gebruiker en het werkstuk.

V. Hoe werkt een horizontale neerdrukklem?

A. Horizontale neerhoudklemmen in U-stijl worden handmatig bediend om de klemstang en spilconstructies tegen het werkstuk te duwen en te voorkomen dat ze tijdens het gebruik bewegen, waardoor een veilige klemming wordt gegarandeerd.

V. Wat is het verschil tussen een verticale en horizontale spanklem?

A. Het verschil tussen een verticale & horizontale spanner zit in de vergrendelingspositie van de klemhendel. Een verticale klemhendel staat loodrecht op de basis wanneer deze in een vergrendelde positie staat, terwijl de horizontale spanklem horizontaal of evenwijdig aan de basis is gericht.

V. Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

A. Houdcapaciteit of houdkracht geeft het ideale vermogen aan (gemeten tijdens het fabricageproces van de klem) van de klem om de apparatuur, het werkstuk of het plaatwerk op de assemblagelijn of tijdens andere industriële toepassingen vast te houden.

Productvarianten

ProductModelWisselslot PlusCapaciteit vasthoudenMateriaalMontagebasisKlemarmstijlHandleKlemarmlengte:Hoogte onder klemarmPrijs
DESTACO 2027-U horizontale spanklem, flensbasis, U-balk, 840 Lb bevestigingskap. | AC8PMH 3CXW1 2027-UNee840 Lbs.StalenFlensU-balkHorizontaal2.86 "1.32 "€51.91

Algemene inlichtingen

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 2027-UR horizontale klem, Toggle Lock Plus, staal, 840 lb
€91.43 /eenheid