Bron elk onderdeel Vraag nu aan

Meerdere Purchase Options Offerte

NET30-voorwaarden Een handelsaccount aanvragen

INGERSOLL-RAND 2475 Luchtcompressorpomp 2-traps | 5LA58

INGERSOLL-RAND 2475 Luchtcompressorpomp 2 trappen

Beschikbaar
Artikel: AD9DYC Fabrikant: 2475Kruisreferentie: 4R800

Verwachte leverdatum: Aug 26, vrijdag

€ 2,970.74 /per stuk
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betaling uitptibeschikbaar

Levering uitptibeschikbaar

Product Specificaties:

itemLuchtcompressorpomp
Droeg Dia.4 ", 2-1 / 2"
BouwGietijzer
Vrije lucht CFM @ Max. Druk16.8/24.0
HP5, 7-1 / 2
SmeringstypeSplash gesmeerd
Max. Druk175 psi
NPT-uitlaat1 / 2 "
Aantal cilinders2
Aantal fasen2
Olie capaciteit43 oz.
Totale diepte21.5 "
Totale hoogte17.187 "
Totale breedte19 11 / 16 "
Pomp RPM1040, 1500
RotatieCW
Schijfmaat @ 1725 RPM8-15/16", 5-15/16"
Slaglengte2-3 / 4 "
Valve MateriaalRVS
Type klepVinger

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 95.25
Hoogte schip (cm)64.77
Scheepslengte (cm)83.31
Breedte schip (cm)77.47
HS-code8414801625
Land van herkomstUS

Beschrijving:

Ingersoll Rand 2475 luchtcompressorpomp is ontworpen om lucht te comprimeren en af ​​te geven aan een luchttank voor het aandrijven van pneumatic gereedschap en apparatuur. Deze luchtcompressorpomp wordt gebruikt in combinatie met een luchtcompressorper stuk voor verschillende toepassingen, waaronder autoservice, wagenparkonderhoud, carrosserie- en machinewerkplaatsen; houtbewerking, productie & fabricage lines, stomerij, landbouw en general onderhoudstaken. Het heeft een gietijzeren constructie die een hoge duurzaamheid biedt en zorgt voor meer dan 15000 uur probleemloos gebruik. In tegenstelling tot smeermiddelen op petroleumbasis, bevat deze pomp een synthetisch smeermiddel om de efficiëntie van de pomp te verhogen en de schade tegen hoge temperaturen te minimaliseren. Deze luchtgekoelde compressorpomp heeft een overhangende krukas, individueel gegoten cilinders en een drijfstang uit één stuk om het onderhoud te minimaliseren en te vereenvoudigen.

De Ingersoll Rand 2475-luchtcompressorpomp heeft zeer efficiënte vingerkleppen die tijdens de hele operatie zorgen voor een hoge druk en een consistente luchttoevoer. Deze luchtcompressorpomp is voorzien van een magnetische starter die een veilige manier biedt voor starde motor onder belasting draaien. De overmaatse lagers van industriële kwaliteit minimaliseren de wrijving, waardoor de levensduur van de pomp wordt verlengd. Het V-vormige ontwerp van de Ingersoll Rand-luchtcompressorpomp heeft cilinders met vinnen voor meer koeling van de pomp in afgesloten omgevingen. Het is voorzien van een geribde koperen intercooler die de efficiëntie van de pomp verhoogt en de bedrijfstemperatuur verlaagt.

Toepassingen:

De Ingersoll Rand 2475 luchtcompressorpomp is geschikt voor het aandrijven van een zuigercompressor. Dit luchtcompressorsysteem wordt gebruikt om pneumatic gereedschappen en apparatuur voor een verscheidenheid aan toepassingen. Diverse werkzaamheden in carrosserie- en machinewerkplaatsen, autoservice, wagenparkonderhoud, houtbewerking, productie & fabricage lines, stomerij, landbouw en general onderhoudswerkzaamheden worden ondersteund door deze compressorpomp. Ingersoll Rand luchtcompressorpomp is ook geschikt voor het aandrijven van geautomatiseerde machines en snijapparatuur.

Kenmerken:

 • V-vormig ontwerp: de geribde cilinders en het V-vormige ontwerp van deze luchtcompressorpomp zorgen ervoor dat de warmte die door de pompwerking wordt gegenereerd, gemakkelijk en efficiënt door straling in de lucht wordt verspreid. De Ingersoll Rand 2475 luchtcompressorpomp heeft ook een geribde koperen intercooler die de bedrijfstemperatuur van de pomp verder verlaagt en handhaaft, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd.
 • Duurzaam gietijzeren ontwerp: Ingersoll Rand 2475 luchtcompressorpomp heeft een gietijzeren constructie waardoor hij geschikt is voor continu gebruik. De robuuste constructie van deze pomp maakt hem geschikt voor meer dan 15000 uur probleemloos gebruik.
 • Spatsmering: deze luchtcompressorpomp wordt geleverd met eenvoudige spatsmering voor eliminatieinaenige vereiste voor extra uitrusting zoals een oliepomp. Dit zorgt er ook voor dat de pomp gemakkelijk te onderhouden is en minimaal onderhoud vereist.
 • Overhangende krukas en individueel gegoten cilinders: Ingersoll Rand 2475 luchtcompressorpomp heeft individueel gegoten cilinders en vrijhangende krukas voor duurzaamheid. Het beschikt ook over een drijfstang uit één stuk om gemakkelijk onderhoud te garanderen.
 • Roestvrijstalen membraankleppen: Ingersoll Rand 2475 luchtcompressorpomp is voorzien van roestvrijstalen membraankleppen om een ​​grotere volumetrische efficiëntie te garanderen. Deze functie verbetert de efficiëntie en het vermogen van de pomp.
 • Zeer efficiënte vingerkleppen: deze luchtcompressorpomp heeft zeer efficiënte vingerkleppen voor een consistente luchttoevoer tijdens de hele operatie.

Compatibele accessoires:

 • Compressor luchtfilters: Ingersoll Rand compressor luchtfilters zijn ontworpen om de inlaatlucht te filteren die door de luchtcompressor gaat. Uitgefilterde lucht prevents kans op stof/vuilophoping in de compressortank.
 • Luchtcompressorcontroller: Ingersoll Rand luchtcompressor besturingssysteem: is geschikt voor het aansturen van de Ingersoll Rand 2475 luchtcompressorpomp. dit programmaramHet besturingssysteem verbetert de efficiëntie van het luchtcompressorsysteem door de pomp aan te sturen.
 • Compressorolie: Ingersoll Rand compressorolie is geschikt voor het handhaven van topprestaties voor luchtcompressorunits bij verschillende temperaturen. Deze compressorolie biedt een hoge thermische geleidbaarheid en efficiëntie van de compressor, terwijl frequent onderhoud en uitvaltijd worden geminimaliseerd. Ingersoll Rand-compressorolie biedt tot 8000 uur probleemloze looptijd.

Normen en goedkeuringen:

De Ingersoll Rand 2475 luchtcompressorpomp is vervaardigd in overeenstemming met de ASME-normen.

Installatie:

Ingersoll Rand 2475 luchtcompressorpomp is op de compressortank geïnstalleerd. Deze compressorpomp is vastgeschroefd op de vlakke plaat, gelast op de compressortank, de uitgangsluchtleiding is verbonden met de compressorcilinder. De compressorpomp is met riemen verbonden met de motor.

Veelgestelde vragen:

V. Kan de Ingersoll Rand-luchtcompressor onder druk blijven staan?

A. Ja, de opslagtank van de luchtcompressor kan gedurende lange tijd onder druk blijven staan ​​voor regelmatig gebruik, anders leeg laten als deze voor een langere periode niet wordt gebruikt.

V. Hoe werkt? Ingersoll-Rand 2475 luchtcompressor werken?

A. Ingersoll-Rand 2475 luchtcompressor werkt door gebruik te maken van de beweging die wordt gegenereerd door de aangesloten elektromotor. Het creëert perslucht die wordt opgeslagen en gebruikt als stroomvoorziening voor verschillende toepassingen.

V. Hoe vaak moet ik de olie in de Ingersoll Rand-luchtcompressor verversen?

A. De gebruiker moet de smeerolie van tijd tot tijd verversen om de compressor in de best possible werkende staat. Het wordt aanbevolen om de olie elke 4000 tot 8000 uur te verversen.

V. Wat is de oliecapaciteit van de Ingersoll Rand 2475-luchtcompressor?

A. De oliecapaciteit van de Ingersoll rand 2475 luchtcompressor is 2.6 lb.

V. Welke veiligheidsmaatregelen moeten worden genomen bij het hanteren van de Ingersoll Rand 2545-luchtcompressorpomp?

A. Er zijn weinig veiligheidsmaatregelen vereist bij het gebruik van de Ingersoll Rand 2545 luchtcompressorpomp:

 • De compressor moet voor gebruik worden aangesloten op een correct geaard circuit ominakans op elektrische gevaren.
 • Verwijder, omzeil of wijzig de veiligheids-/ontlastkleppen en machinebeveiligingen niet.
 • De gebruiker moet controleren op luchtlekken voordat hij de luchtcompressorpomp gebruikt.
 • De drukschakelaar mag niet worden afgesteld om de maximuhm afvoerdruk.
 • Gebruiker moet discosluit de ingangsstroom aan voordat u onderhoudswerkzaamheden aan de unit uitvoert.
 • Inspect de aandrijfriemen voor starde pomp aanzetten. De gebruiker moet de spanning van de riemen indien nodig aanpassen.
 • Controleer op ongebruikelijke trillingen en geluid voor preventing om het even welke machineschade & schade aan gebruiker.

V. Kan een luchtcompressortank worden gelast?

A. Ja, de tank van de luchtcompressor kan worden gelast voor onderhouds- en reparatiedoeleinden.

V. Waarom wordt de Ingersoll rand 2475 luchtcompressor heet?

A. Tijdens luchtcompressiaan, wordt de lucht heet door de warmte van het compressiAan. Als de luchtcompressor niet is uitgerust met een nakoeler, wordt de opslagtank heet tijdens de luchtcompressiessiop.

V. Biedt het merk luchtcompressoren in andere varianten aan?

A. Ingersoll Rand luchtcompressoren zijn verkrijgbaar in diverse andere varianten, zoals roterende schroef, draagbare gasmotor en stationaire gasmotor luchtcompressoren op Raptor Supplies.

V. Wat is het verschil tussen Ingersoll Rand 2-traps en de compressor met variabele snelheid?

A. Ingersoll Rand 2-traps compressorper stuk comprimeert de lucht incremvolledig, in fasen, terwijl voor compressoren met variabele snelheid de lucht compressiop snelheidsveranderingen als de snelheid van de motor varieert.

Productvarianten

ProductModelRotatieAantal fasenMax. DrukNPT-uitlaatTotale hoogteDroeg Dia.Olie capaciteitTotale diepte Prijs
INGERSOLL-RAND SS3 kale luchtcompressorpomp 1 trap | AB3ZNN 1WF72 SS3 KaalCCW1135 psi3 / 8 "15 "2.75 "16.9 oz.12 "€ 1,035.02
INGERSOLL-RAND SS5 kale luchtcompressorpomp 1 trap | AB3ZNP 1WF74 SS5 KaalCCW1135 psi1 / 2 "20 "-33.8 oz.14 "€ 1,248.16
INGERSOLL-RAND TS5 kale luchtcompressorpomp 2-traps | AB3ZNQ1WF86 TS5 KaalCCW2175 psi1 / 2 "24 "-33.8 oz.14 "€ 3,115.06
INGERSOLL-RAND 2340 Luchtcompressorpomp 2-traps | 36P627 2340CCW2175 psi1 / 2 "16 "3 ", 1-3 / 4"28 oz.19.5 "€ 2,015.23
INGERSOLL-RAND 2545 Luchtcompressorpomp 2-traps | 41P675 2545CW2175 psi3 / 4 "20 13 / 16 "5 ", 2-3 / 4"74 oz.25-13 / 16 "€ 5,449.70
INGERSOLL-RAND 7100 Luchtcompressorpomp 2-traps | 40G350 7100CCW2175 psi1"25 13 / 16 "5-1 / 2 ", 3"2-1 / 2 qt.29-13 / 16 "€ 7,927.30

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

INGERSOLL-RAND 2475 Luchtcompressorpomp 2 trappen
€ 2,970.74 /per stuk