Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 2010-S verticale klem, flensbasis, massieve staaf, 1400 lb bevestigingskap. | AJ8BEB

DESTACO 2010-S Verticale neerhoudklem, massieve stang, verticaal handvat, staal

Beschikbaar
Item: AJ8BEB Model: 2010-S

Haal het door Mei 3, vrijdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€65.81 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemVerticale neerhoudklem
Breedte staaf (in.)1.13 "
Basis lengte2.53 "
Basis breedte2.62 "
Klemarmlengte:3.51 "
KlemarmstijlStevige balk
Klemstang openen78 graden.
HandleVerticaal
Handvat openen66 graden.
HandgreepstijlStraight
Hoogte onder klemarm1.7 "
Capaciteit vasthouden1400 Lbs.
MateriaalStalen
MontagebasisFlens
Totale hoogte9.08 "
Totale lengte7.510 "
Wisselslot PlusNee

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 1.152
Hoogte schip (cm)17.78
Scheepslengte (cm)12.4
Breedte schip (cm)5.18
Land van herkomstUS

Productdetails:

Destaco 2010-S verticale neerhoudklem biedt een stationair alternatief voor verwijderbare C-klemmen of veerklemmen bij het vastzetten van materialen op een werkoppervlak. Deze handmatige klem houdt werkstukken op hun plaats met behulp van een hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de klem is ingeschakeld. De hefboomhendel schakelt de klemkop in en laat los om een ​​werkstuk op een werktafel te houden. Het oefent een neerwaartse klemkracht uit door de toegepaste belasting te verhogen via tuimelmechanismen en is ideaal voor het controleren van opspanningen, assembleren/testen, houtbewerking en lichte bewerkingen in de luchtvaart-, automobiel- en voedsel- en verpakkingsindustrie. Deze spanklem heeft een onopvallend ontwerp voor krappe ruimtes en biedt de flexibiliteit om de basis, klemarm en handgreep te positioneren door ze in de gewenste positie te lassen. Het bestaat uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen draaipennen en bussen. Deze klem kan worden gebruikt met een neopreen spindel voor maximale houdkracht en ergonomische handgreep. Destaco 2010-S verticale neerhoudklem heeft een geflensde basis met schroefdraadgaten voor gemakkelijke installatie. Hij is gemaakt van staal/roestvrij staal om corrosie op blootgestelde oppervlakken te weerstaan ​​en is bestand tegen belastingen tot 1400 lb. Deze klem biedt een grote handvrijheid en kan een maximale openingshoek van 78 graden vertonen.

Toepassingen:

Destaco 2010-S verticale neerhoudklem wordt gebruikt voor assemblage, lichte klemming en houtbewerkingstoepassingen in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken:

  • Destaco 2010-S verticale neerhoudklem heeft een stalen constructie voor structurele stijfheid en corrosiebestendigheid.
  • Deze verticale neerhoudklem heeft een grote handspeling voor extra veiligheid.
  • Destaco 2010-S verticale neerhoudklem is uitgerust met een ergonomische handgreep voor bedieningscomfort.
  • Deze neerhoudklem is compatibel met M8 of 5/16 spindelaccessoires.
  • Het is in staat om ladingen tot 1400 lb te dragen.
  • Destaco 2010-S verticale neerhoudklem is uitgerust met een geflensde basis met schroefdraadgaten voor snelle en veilige montage.

Compatibele accessoires:

  • Destaco 240208-M: Deze spindels van gelijmd neopreen met platte punt worden gebruikt met de Destaco 2010-S verticale neerhoudklem om een ​​kussen te bieden tussen de klem en geklemde items, waardoor materiaal op werkoppervlakken wordt vastgezet bij frees-, boor- en lastoepassingen. Deze spindels van gelijmd neopreen met platte punt kunnen worden aangepast voor het opnemen van materialen van verschillende diktes en kunnen ook worden vervangen om de levensduur van spanners te verlengen door het risico op beschadiging te verminderen wanneer rubberen stoppen beginnen weg te slijten.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 2010-S verticale neerhoudklem voldoet aan internationale normen zoals ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 voor het waarborgen van gezondheid en veiligheid voor het milieu en superieure prestaties van de klem.

Installatie:

  • Destaco 2010-S verticale neerhoudklem heeft een geflensde basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige en veilige installatie.

Veelgestelde vragen:

V. Wat is een verticale neerhoudklem?

A. Destaco verticale neerhoudklemmen zijn ontworpen om een ​​werkstuk stationair tegen een vlak oppervlak / werkbank te houden voor diverse industriële toepassingen zoals houtbewerking en metaalbewerking.

V. Hoe werkt een verticale spanklem?

A. De spanklem werkt tegen het werkstuk en drukt of rekt de uitgeruste koppelingen samen om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

V. Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

A. De houdkracht of houdcapaciteit geeft het vermogen van de klem aan om apparatuur of plaatstaal op de assemblagelijn of tijdens fabricageprocessen vast te houden.

V. Welk vet is ideaal voor Destaco-klemmen voor hun herbouw?

A. Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij mechanische klemmen van Destaco, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

V. Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

A. De kleur van het handvat van de klem is niet zo belangrijk, omdat het slechts een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. Dit helpt operators bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

Q. doet Raptor Supplies vervangende spindels voor neerhoudklemmen aanbieden?

A. Ja, Raptor Supplies levert Destaco spindels voor neerhoudklemmen, om versleten eenheden te vervangen en te beschermen tegen schade veroorzaakt door schuren / draaien / buigen.

V. Wat betekent klemkracht?

A. Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op een werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. De werkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (klemarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

V. Wat is het verschil tussen een verticale en horizontale spanklem?

A. Het verschil zit hem in de positionering van de klemhendel wanneer de klem in de vergrendelde stand staat. Een verticale klemhendel wordt in vergrendelde positie verticaal (loodrecht op de basis) gepositioneerd, terwijl deze bij een horizontale spanner horizontaal (parallel aan de basis) wordt geplaatst.

Productvarianten

ProductModelHoogte onder klemarmMontagebasisTotale hoogteWisselslot PlusPrijs
DESTACO 2010-SR verticale klem, flensbasis, massieve staaf met tuimelslot, 1400 Lb | AJ8AVC 2010-SR1.7 "Flens10 "Ja€123.63
DESTACO 2010-SB verticale spanklem, rechte basis, massieve staaf, 1400 lb bevestigingskap. | AJ8AVG 2010-SB2.2 "Straight9.08 "Nee€78.98
DESTACO 2010-SBR verticale klem, rechte basis, stevige staaf met tuimelslot, 1400 Lb | AJ8AVH 2010-SBR2.2 "Straight9.08 "Ja€118.94

Algemene inlichtingen

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 2010-S Verticale neerhoudklem, massieve stang, verticaal handvat, staal
€65.81 /eenheid