Platte verzending

Vaste verzendprijs bie producten vanaf €7.99 + btw

voor verzendingen boven €99,00

DESTACO 2010-U verticale neerhoudklem, flensbasis, U-staaf, 1400 lb vasthoudkap. | AC8PMD 3CXV6

DESTACO 2010-U verticale neerhoudklem, voet met flens, M10 schroefdraadmaat

Beschikbaar
Item: AC8PMD Model: 2010-UKruis Ref: 3CXV6

Haal het door Mei 3, vrijdag

Bezorgopties:

Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Economie (6-10 dagen)
  • Int. Express (5-7 dagen)
  • Af fabriek ophalen

Product beschikbaar voor platte verzending. Vaste verzendkosten van € 7,99 bij transacties met een waarde van € 99,00 of meer en een totaalgewicht van minder dan 10 pond.

€71.04 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemVerticale neerhoudklem
Centra voor basismontage1.25 x 1.78 "
Klemarmlengte:3.55 "
KlemarmstijlU-balk
Klemstang openen78 graden.
Diameter0.340 "
HandleVerticaal
Handvat openen66 graden.
Hoogte onder klemarm1.7 "
Capaciteit vasthouden1400 Lbs.
MateriaalStalen
MontagebasisFlens
Totale hoogte9.080 "
Totale lengte6.090 "
SpindelPlat kussen neopreen
DraadgrootteM10
Wisselslot PlusNee
TypeVerticale handgreep ingedrukt houden

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 1.19
Hoogte schip (cm)6.86
Scheepslengte (cm)38.1
Breedte schip (cm)24.64
HS-code8205700090
Land van herkomstUS

Productdetails:

Destaco 2010-U verticale hendelklem wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en verpakkings-, lucht- en ruimtevaart- en auto-industrie voor houtbewerking, lichte bewerkingen en het controleren van opspanningen. Deze verticale neerhoudklem biedt een stationair alternatief voor verwijderbare veerklemmen of C-klemmen terwijl materialen op het werkoppervlak worden vastgezet. Deze tuimelklem met verticale handgreep heeft een vast ontwerp voor het vastzetten en losmaken van materialen zonder de klem te verplaatsen en heeft een geflensde voet met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie. Destaco 2010-U verticale vergrendelingsklem biedt een grote handvrijheid voor het minimaliseren van knelpunten en wordt geleverd met nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen draaipennen en bussen voor een langere levensduur. Deze verticale neerhoudklem zorgt voor een opening van de klemstang en handgreep tot respectievelijk 78 graden en 66 graden. Destaco 2010-U verticale neerhoudklem is gemaakt van staal voor structurele stijfheid en weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken. Deze verticale neerhoudklem is uitgerust met U-haken met schroefdraad voor eenvoudige aanpassing en is geschikt voor ladingen tot 1400 lb.

Toepassingen:

Destaco 2010-U verticale neerhoudklem wordt gebruikt voor diverse werkzaamheden aan lopende banden en het sluiten van kamerdeuren, matrijzen, deksels, toegangsdeksels, vaten, containers en vaten in de luchtvaart-, automobiel- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken:

  • Destaco 2010-U verticale neerhoudklem heeft een lange handgreep met uitstekende handvrijheid voor veiligheid.
  • Deze verticale neerhoudklem is gemaakt van staal voor structurele stijfheid en weerstand tegen corrosie op blootgestelde oppervlakken.
  • Deze verticale neerhoudklem heeft een spindel die verticaal op het werkstuk is gemonteerd.
  • Deze verticale neerhoudklem zorgt voor een opening van de klemstang en handgreep tot respectievelijk 78 graden en 66 graden.
  • Destaco 2010-U verticale neerhoudklem is geïntegreerd met nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen draaipennen en bussen voor een langere levensduur.
  • Destaco 2010-U verticale neerhoudklem is bestand tegen belastingen tot 1400 lb.

Compatibele accessoires:

  • Destaco 2010-U verticale neerhoudklem is compatibel met Destaco M10 of 3/8 spindel.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 2010-U verticale neerhoudklem is vervaardigd in overeenstemming met ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 normen om veiligheid voor de gebruiker, een goede gezondheid voor het milieu en verbeterde prestaties van de klem te bieden.

Installatie:

  • Destaco 2010-U verticale neerhoudklem heeft een geflensde basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie op oppervlakken.

Veelgestelde vragen:

V. Wat is een verticale neerhoudklem?

A. Destaco verticale neerdrukklemmen zijn speciaal ontworpen om het werkstuk stationair te houden tegen een vlakke ondergrond / werkbank voor diverse industriële toepassingen zoals houtbewerking en metaalbewerking.

V. Wat is het verschil tussen een verticale en horizontale spanklem?

A. Het verschil zit in de positionering van de klemhendel wanneer de klem in de vergrendelde positie staat. Een verticale klemhendel wordt verticaal gepositioneerd (loodrecht op de basis) in vergrendelde positie, terwijl in het geval van een horizontale spanklem deze horizontaal is geplaatst (parallel aan de basis).

V. Hoe worden spanners gemeten?

A. Snelspanklemmen zijn verkrijgbaar in meerdere varianten met verschillende houdcapaciteiten. De capaciteit van een bepaalde spanner kan worden gemeten door de afstand tussen de klemplaat (in de hoogste stand) en de werkbank te berekenen.

V. Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

A. De houdkracht of de houdcapaciteit geeft het vermogen van de klem aan om apparatuur of plaatstaal op de assemblagelijn of tijdens soortgelijke fabricageprocessen vast te houden.

V. Welk vet is ideaal voor Destaco-klemmen voor hun herbouw?

A. Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij mechanische klemmen van Destaco, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

V. Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

A. De kleur van het handvat van de klem is niet zo belangrijk, omdat het slechts een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. Dit helpt operators bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

V. Levert Destaco waterbestendige klemsensoren?

A. Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regen.

Q. doet Raptor Supplies vervangende spindels voor neerhoudklemmen aanbieden?

A. Ja, Raptor Supplies levert Destaco spindels voor houdklemmen, om versleten eenheden te vervangen en ze te beschermen tegen schade veroorzaakt door schuren / draaien / buigen.

Q. Welke varianten van Destaco snelspanners met verticale handgreep zijn beschikbaar? Raptor Supplies?

A. Destaco snelspanners met verticale handgreep zijn verkrijgbaar in de varianten staal, roestvast staal en gesmeed gelegeerd staal.

V. Biedt het merk vergelijkbare tuimelklemmen met verticale handgreep in andere staafstijlen?

A. Ja, Destaco biedt aan 2010-S verticale spanklem met stevige staafstijl om werkstukken veilig op hun plaats te houden.

Productvarianten

ProductModelDiameterHoogte onder klemarmMontagebasisTotale hoogteTotale lengteWisselslot PlusPrijs
DESTACO 2010-UR verticale klem, flensbasis, U-staaf met tuimelslot Plus, 1400 lb | AC8PMZ 3CXX8 2010-UR1.700 "1.7 "Flens9.080 "7.510 "Ja€129.63
DESTACO 2010-UBR Verticale neerdrukklem, rechte basis, U-staaf met tuimelslot, 1400 Lb | AJ8AVB 2010-UBR-2.2 "Straight10 "7.510 "Ja€159.51
DESTACO 2010-UB Verticale neerhoudklem, rechte basis, U-staaf, 1400 Lb vasthoudkap. | AJ8BEC 2010-UB-2.2 "Straight10 "7.510 "Nee€78.20

Algemene inlichtingen

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 2010-U verticale neerhoudklem, voet met flens, M10 schroefdraadmaat
€71.04 /eenheid