DESTACO 6001-serie actieklemmen met rechte lijn


FILTER
Basis lengte: 1.54 " , Basisbreedte: 1.23 " , Totale hoogte: 1.27 " , Totale lengte: 2.63 "
Style ModelSchroefdraadmaat zuigerMateriaalCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMontagebasisHoogte plunjerPlunjerPrijs (ex BTW)
A
6001-SS
# 8-32RVS150 Lbs.NeeFlens0.5 "Round€101.81
B
6001
# 8-32Stalen150 Lbs.NeeFlens0.5 "Round€37.08
C
6001-M
M4Stalen150 Lbs.NeeFlens0.5 "Round€24.57
D
6001-MSS
M4RVS150 Lbs.NeeFlens0.5 "Round€50.67

6001-serie actieklemmen met rechte lijn

Deze Destaco 6001-serie klemmen met rechte actie zijn ideaal voor zware toepassingen in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Ze worden gebruikt voor het uitoefenen van klemkracht om werkstukken in beperkte ruimte vast te zetten en zijn ontworpen voor toepassingen die repetitieve bewegingen en openen/sluiten van klemmen vereisen, zoals opspannen en testen, assembleren, lijmen, solderen, CNC-bewerkingen en kunststof spuitgieten. Deze klemmen zijn gemaakt van staal/roestvrij staal om corrosie te weerstaan ​​en hebben een robuuste constructie voor duurzaamheid. Destaco 6001-serie gebruikt klemkracht vanaf de zijkant in plaats van de bovenkant om werkstukken vast te zetten in toepassingen met beperkte ruimte en hun montagepatroonaccessoires kunnen worden omgedraaid met de 601-serie van het merk. Ze hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie en zijn geïntegreerd met een hendel die de ronde plunjer aangrijpt om tegen een werkstuk te drukken en het op zijn plaats te houden. De ergonomische handgreep is naar voren gekanteld voor voldoende grip en een centrale vergrendeling in zowel ingetrokken als uitgestrekte positie. Deze Destaco 6001-serie klemmen met rechte actie kunnen 50% meer lasten vasthouden dan de 601-serie van het merk tot 150 lb en worden geleverd met een geflensde basis met schroefdraadgaten om de units eenvoudig en veilig op een werktafel of vlak te kunnen monteren oppervlak. Ze zijn geschikt voor Destaco roestvrijstalen spindels met zeskantige kop voor maximale houdkracht en om hoogwaardige werkstukopspan-, automatiserings- en insluitingsoplossingen te leveren.

u gebruikt

Deze Destaco 6001-serie klemmen met rechte actie bieden een brede combinatie van functies, waardoor ze kunnen worden aangepast aan toepassingen zoals opspannen en testen, assembleren, lijmen, solderen, CNC-bewerkingen en kunststof spuitgieten in de luchtvaart-, automobiel- en voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Voordelen

  • Deze Destaco 6001-serie klemmen met rechte actie hebben een constructie van staal/roestvrij staal voor structurele stijfheid en corrosiebestendigheid.
  • Ze zijn geïntegreerd met een hendel die de ronde plunjer aangrijpt om tegen een werkstuk te drukken en het op zijn plaats te houden.
  • Deze rechte actieklemmen hebben een geflensde basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie.
  • De uitgeruste ergonomische handgreep is naar voren gekanteld om voldoende grip te bieden en om te zorgen voor een centrale vergrendeling in zowel ingetrokken als uitgeschoven positie.
  • Destaco 6001-serie rechte actieklemmen zijn bestand tegen belastingen tot 100 lb.

Compatibele accessoires

  • Destaco 105203, 205208-M, 205943 & 205943-M: Deze spindels bieden hoogwaardige oplossingen voor het vasthouden van werkstukken, automatisering en insluiting, evenals maximale klemkracht tijdens opspannen en testen, assembleren, lijmen, solderen, CNC-bewerkingen en kunststof spuitgiettoepassingen.

Normen en goedkeuringen

  • Deze Destaco 6001 serie rechte actie klemmen zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd.

Installatie

Deze Destaco 6001-serie rechte actieklemmen worden geleverd met een geflensde basis met schroefdraadgaten voor snelle en veilige oppervlaktemontage.

Veelgestelde Vragen / FAQ

Doet Raptor Supplies ook klemmen met rechte actie aanbieden met de Toggle Lock Plus-functie?

Ja, Destaco snelspanners zijn ook verkrijgbaar in varianten met het Toggle Lock Plus veiligheidsmechanisme. U kunt uitchecken Destaco 6015-serie rechte lijn actie klemt op Raptor Supplies.

Hoe werkt een klem met rechte actie?

Een rechte lijnklem is voorzien van een glijdende plunjer voor een rechte lijnklemwerking. De plunjer kan in trek- of duwrichting worden vergrendeld om werkstukken vast te houden.

Welk vet is ideaal voor Destaco klemmen voor hun revisie?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met Destaco mechanische klemmen, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

Wat betekent het houdvermogen van de klem?

Het houdvermogen of de houdkracht van de klem vertegenwoordigt het vermogen van een klem om mechanische apparatuur of plaatwerk vast te houden tijdens het monteren van auto-onderdelen of tijdens een productieproces.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

De kleur van het handvat van de klem is niet zo belangrijk, omdat het slechts een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. Dit helpt operators bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

Kunnen de rode handgrepen van Destaco uit hun klemmen worden gehaald?

Destaco handvatten zijn over het algemeen los te maken door ze eraf te schuiven. Sommige grepen zouden echter moeten worden afgesneden omdat ze in vinyl zijn gedompeld om te passen in de contouren van het onderliggende ontwerp van de handgreep.

Wat betekent klemkracht?

Klemkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op het werkstuk wordt uitgeoefend door de klem te sluiten en te vergrendelen. Het is normaal gesproken minder dan de vermelde capaciteit. De daadwerkelijke klemkracht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder; cilinderboring, cilinderoppervlak, spindelpositie (spanarmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de klemkracht ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatische cilinder.

Levert Destaco ook waterbestendige klemsensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regenval.

Welke accessoires zijn compatibel met Destaco 6001-serie lineaire actieklemmen?

Destaco 6001-serie klemmen met rechte actie kunnen worden gebruikt met de 105203-, 205208-M-, 205943- en 205943-M-spindels van het merk.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?