Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 6001 serie rechte lijn actie Clamps


Filteren
stijlModelPlunger DraadgrootteMateriaalCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMontagebasisPlunger LengtePlungerPrijs (ex BTW)
A
6001
# 8-32Stalen150 Lbs.NeeFlange0.5 "Round€ 63.30
B
6001-SS
# 8-32RVS150 Lbs.NeeFlange0.5 "Round€ 106.66
C
6001-MSS
M4RVS150 Lbs.NeeFlange0.5 "Round€ 107.13
D
6001-M
M4Stalen150 Lbs.NeeFlange0.5 "Round€ 60.08

6001 serie rechte lijn actie Clamps

These Destaco 6001 serie rechte lijn actie clamps zijn ideal voor zware toepassingen in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. Ze worden gebruikt voor het toepassen van clampkracht om werkstukken in beperkte tijd vast te zettenpace en zijn ontworpen voor toepassingen die repetitieve bewegingen vereisen & clamp openen / sluiten zoals opspannen & testen, zoalssembling, lijmen, solderen, CNC verspanen en kunststof spuitgieten. theseclamps zijn gemaakt van staal/roestvrij staal om corrosie te weerstaan ​​en hebben een robuuste constructie voor duurzaamheid. Destaco 6001-serie maakt gebruik van clampkracht van de zijkant in plaats van de bovenkant om werkstukken vast te zetten in toepassingen met beperkte space en hun montagepatroonaccessoires kunnen worden omgedraaid met de 601-serie van het merk. ze hebben eenlanged basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie en wordt geleverd met een hendel die in de ronde plaat pastunger om tegen een werkstuk te drukken en het op zijn plaats te houden. De ergonomische handgreep is naar voren gekanteld om voldoende grip te bieden en zorgt voor een centrale vergrendeling in zowel ingetrokken als uitgeschoven positie. these Destaco 6001 serie rechte lijn actie clamps zijn in staat om 50% meer lasten te dragen dan de 601-serie van het merk tot 150 lb en zijn geconfigureerd met aflanged basis met schroefdraadgaten om een ​​gemakkelijke en veilige montage van de units op een werktafel of een plat oppervlak mogelijk te maken. ze herbergen Destaco zeskantige roestvrijstalen spindels voor: maximum houdkracht en om hoogwaardige oplossingen voor werkstukopspanning, automatisering en insluiting te leveren.

u gebruikt

These Destaco 6001 serie rechte lijn actie clamps bieden een brede kaminavan functies, waardoor ze eendaptabel voor toepassingen zoals opspannen en testen, zoalssembling, lijmen, solderen, CNC verspanen en kunststof spuitgieten in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • These Destaco 6001 serie rechte lijn actie clamps met stalen / roestvrijstalen constructie voor structurele stijfheid en corrosieweerstand.
  • Ze zijn geïntegreerd met een hendel die in de ronde plaat grijptunger om tegen een werkstuk te drukken en het op zijn plaats te houden.
  • These rechte lijn actie clamps functie aflanged basis met schroefdraadgaten voor eenvoudige installatie.
  • De uitgeruste ergonomische handgreep is naar voren gekanteld om voldoende grip te bieden en om te zorgen voor een centrale vergrendeling in zowel ingetrokken als uitgeschoven positie.
  • Destaco 6001 serie rechte lijn actie clamps zijn bestand tegen belastingen tot 100 lb.

Compatibele accessoires

  • Destaco 105203, 205208-M, 205943 & 205943-M: ThesDe spindels bieden hoogwaardige oplossingen voor werkstukopspanning, automatisering en insluiting, evenals: maximehm clampkracht tijdens het opspannen & testen, zoalssembling, lijmen, solderen, CNC verspanen en kunststof spuitgieten toepassingen.

Normen en goedkeuringen

  • These Destaco 6001 serie rechte lijn actie clamps zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certifie.

Installatie

These Destaco 6001 serie rechte lijn actie clamps komen met aflanged basis met schroefdraadgaten voor snelle en veilige montage op het oppervlak.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Doet Raptor Supplies bieden ook rechtlijnige actie clamps met de Toggle Lock Plus-functie?

Ja, Destaco rechte lijn actie clamps zijn ook verkrijgbaar in varianten met het veiligheidsmechanisme Toggle Lock Plus. U kunt uitchecken Destaco 6015 Series rechte lijn actie clamps op Raptor Supplies.

Hoe werkt een actie in een rechte lijn clamp werken?

een rechte lijn clamp bevat een glijdende plunger om een ​​rechte lijn c . te gevenlampin actie. de plunger kan worden vergrendeld in zowel trek- als duwrichting voor het vasthouden van werkstukken.

Welk vet is? ideal heeft gewacht Destaco clamps voor hun wederopbouw?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met: Destaco mechanische clamps, terwijl de Magnalube G-vet is geweldig voor gebruik met pneumatic cilinder afdichtingen.

wat doet de clamp's houdvermogen betekenen?

de clamp's houdcapaciteit of houdkracht vertegenwoordigt het vermogen van aclamp voor het vasthouden van mechanische apparatuur of een plaatwerk terwijlsembling auto-onderdelen of tijdens een productieproces.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van? Destaco clamps?

Er is niet zo'n betekenis van de kleur van de clamp's handvat, omdat het alleen een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. deze hijlps operators om de handgreep snel en gemakkelijk te vinden.

Kan Destaco's rode handvatten worden verwijderd uit hun clamps?

In general, Destaco Handgrepen kunnen worden losgemaakt door ze eraf te schuiven. However, sommige grepen zouden moeten worden afgesneden omdat ze in vinyl zijn gedompeld om in de contouren van het onderliggende handvatontwerp te passen.

wat doet clampkracht betekent?

Clampingkracht is de hoeveelheid kracht die daadwerkelijk op het werkstuk wordt uitgeoefend door de c . te sluiten en te vergrendelenlamp. Het is normaal gesproken minder dan de aangegeven houdcapaciteit. de werkelijke clampindringende krachtnds op verschillende factoren, waaronder; cilinderboring, cilinderoppervlak, spilpositie (clamparmlengte) en beschikbare luchtdruk. In de meeste gevallen is de clampingkracht is ongeveer 2 tot 3 keer de kracht die wordt uitgeoefend door een pneumatic cilinder.

Doet Destaco eventuele waterresten leverenstant clamp sensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regen.

Met welke accessoires zijn compatibel? Destaco 6001 serie rechte lijn actie clamps?

Destaco 6001 serie rechte lijn actie clamps kunnen worden gebruikt met de 105203, 205208-M, 205943 en 205943-M spindels van het merk.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?