Platte verzending

Platte verzending bij € 19.99 + btw

DESTACO 6001-M Rechte actieklem, 2.63 inch lengte, 150 Lb bevestigingskap. | AJ8BLF

DESTACO 6001-M rechte lijn actieklem, M4 plunjerdraad, staal, 150 lb

Beschikbaar
Item: AJ8BLF Model: 6001-M

Haal het door Mei 9, donderdag

Platte verzending voor 19.99 + BTW € 19.99 vaste verzendkosten zijn van toepassing op bestellingen met een totaalgewicht van minder dan 10 kg. Voor bestellingen van meer dan 10 kg worden de standaard verzendkosten in rekening gebracht.

€35.02 /eenheid
Toevoegen Aan Winkelwagen
Een Offerte Aanvragen

Betalingsopties beschikbaar

Beschikbare leveringsopties

Product specificaties:

itemActieklem met rechte lijn
Basis lengte1.54 "
Basis breedte1.23 "
HandgreepstijlDuim
Capaciteit vasthouden150 Lbs.
MateriaalStalen
MontagebasisFlens
Totale hoogte1.27 "
Totale lengte2.63 "
PlunjerRound
Hoogte plunjer0.5 "
Schroefdraadmaat zuigerM4
Wisselslot PlusNee

Verzendingsinfo:

Gewicht schip (kg) 0.0585
Hoogte schip (cm)3.23
Scheepslengte (cm)6.68
Breedte schip (cm)3.12
Land van herkomstUS

Productdetails:

Rechte lijn actie klemmen zijn ideaal voor het stevig vasthouden van objecten of werkstukken door de klemplunjers langs hun as te bewegen met behulp van een rechte lijnwissel of druk-/trekklemactie. Deze klemmen kunnen zowel in uitgeschoven als ingetrokken positie worden vergrendeld voor gebruik als zowel trek- als duwklemmen. Deze klemmen zijn geschikt voor gebruik bij bevestiging, CNC-bewerking, solderen, testen, lijmen en ook voor kunststof spuitgiettoepassingen in de auto-, ruimtevaart- en voedselverpakkingsindustrie. Destaco 6001-serie klemmen zijn de heavy-duty varianten van Destaco 601 Serie klemmen, met 50% meer houdcapaciteit dan de 601-serie klemmen. Ze zijn voorzien van handgrepen om hun ronde schuifplunjers voor het vasthouden van werkstukken te duwen of te trekken, waardoor de plunjers in ingetrokken positie worden vergrendeld wanneer de handgreep onder het montagevlak valt. Deze klemmen hebben een flensbasis, zoals de 601-serie klemmen, voor eenvoudige montage. Deze Destaco 6001-M-klem met rechte lijn heeft metrische interne schroefdraad voor snelle bevestiging van de plunjer. Het is ook gemaakt van staal en biedt sterkte, duurzaamheid en bescherming tegen slijtage door slijtage.Raptor Supplies biedt ook handmatige klemmen met vergelijkbare specificaties in roestvrijstalen constructie voor corrosiebestendigheid, samen met een plunjer met imperiale externe schroefdraad voor een veilige klemwerking.

Toepassingen:

  • Deze Destaco 6001-M rechte actie klem is geschikt voor gebruik bij assemblage, lijmen, solderen en testen & meer operaties in de lucht- en ruimtevaart, automotive, transport en voedsel & verpakkingsindustrie.

Kenmerken:

  • Destaco 6001-M klem met rechte lijn heeft een stalen constructie die sterkte en duurzaamheid biedt, ideaal voor zware werkzaamheden.
  • Het heeft een montagestijl met een flensbasis en biedt een maximale houdcapaciteit van 150 lb.
  • Deze klem heeft een verhouding tussen uitgeoefende kracht (duwen) en uitgeoefende kracht (trekken) van 14:1 / 25:1 en een plunjerhoogte van 0.5 inch.
  • Het is uitgerust met een ronde plunjer met M4 (metrisch) schroefdraad en een slagbegrenzing van 0.63 inch.
  • De klem kan zowel in ingetrokken als in uitgeschoven positie worden vergrendeld, waardoor gebruikersgemak wordt geboden.
  • Het heeft een gemakkelijk vast te houden, ergonomische handgreep die vermoeidheid van de gebruiker bij langdurig gebruik minimaliseert.
  • De klemhendel valt onder het montagevlak om de klem in ingetrokken positie te vergrendelen

Compatibele accessoires:

  • Raptor Supplies biedt een gelijmde neopreen spindel met platte punt (205208-M) die in de plunjer van de Destaco 6001-M klem past om de werkstukken veilig vast te houden.

Normen en goedkeuringen:

  • Destaco 6001-M rechte lijn actie klem voldoet aan internationale normen zoals ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 en zorgt voor een goede gezondheid van het milieu, gebruikersveiligheid en verbeterde prestaties van de klem.

Installatie:

  • Destaco 6001-M klem met rechte lijn heeft gaten met schroefdraad op de basis voor een veilige montage / installatie op de oppervlakken / werkstukken.

Veelgestelde vragen:

V. Welke andere varianten van Destaco 6001-M klem zijn beschikbaar op? Raptor Supplies?

A. Raptor Supplies biedt deze handmatige klemmen met #8-32 (imperial) binnendraad (Destaco 6001 rechte lijn actie klem) voor het veilig vasthouden van werkstukken en in roestvrijstalen constructie (601-MSS) voor corrosiebestendigheid. Voor meer varianten gerelateerd aan Destaco 6001-M klem, zie: Destaco 6001 serie klemmen pagina op onze website.

V. Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

A. De term "houdvermogen" of de houdkracht toont het vermogen van de klem om een ​​uitrusting, werkstuk of een plaatmetaal op de assemblagelijn vast te houden. Het geeft ook de maximale externe kracht aan die een klem in een vergrendelde positie veilig kan weerstaan ​​zonder permanent te vervormen.

V. Verkoopt Destaco handklemmen in andere handgreepkleuren dan rood?

A. Ja, Destaco kan handmatige klemmen leveren in een breed scala aan gekleurde handvatten volgens de wensen van de klant. Op aanvraag biedt Destaco ook speciale handvatten zonder Destaco-logo aan.

V. Betekent de rode kleur van het handvat iets op Destaco klemmen?

A. De roodgekleurde hendels waarschuwen de operator waar de bedieningshendel zich bevindt en waar en wanneer hij deze moet pakken.

V. Kunnen de roodgekleurde handgrepen van de Destaco klemmen verwijderd worden?

A. De meeste klemmen van Destaco hebben grepen die gemakkelijk kunnen worden verwijderd door ze eraf te schuiven. Maar sommige handvatgrepen ondergaan vinyldompeling om in de onderliggende handgreep te passen en moeten daarom worden afgesneden om ze te verwijderen.

V. Zijn Destaco klemmen corrosiebestendig?

A. Alle koolstofstalen klemmen van Destaco zijn verzinkt om slijtage door zware industriële omgevingen te weerstaan ​​en roestbestendigheid te bieden. Destaco levert ook roestvaststalen klemmen voor buitentoepassingen die klemwerking vereisen.

V. Hoe werkt een rechtlijnige actieklem?

A. Een klem met rechte lijn wordt handmatig bediend met behulp van een hendel of hendel om een ​​klemplunjer tegen het werkstuk te duwen en het stevig vast te houden. De hendel wordt in het algemeen naar boven of naar beneden gedraaid om de klemplunjer te duwen of te trekken.

V. Kunnen Destaco-klemmen worden gebruikt voor hijs- of heftoepassingen?

A. Nee, Destaco-klemmen zijn alleen belastbaar voor klemtoepassingen. Ze zijn niet ontworpen voor gebruik in hef- of hijstoepassingen.

Productvarianten

ProductModelSchroefdraadmaat zuigerMateriaalCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMontagebasisHoogte plunjerPlunjerPrijs
DESTACO 6001-SS Roestvrijstalen Actieklem met Rechte Lijn, Ronde Plunjer | AJ8AXJ 6001-SS# 8-32RVS150 Lbs.NeeFlens0.5 "Round€101.81
DESTACO 6001 Rechte actieklem, staal, 150 Lb bevestigingskap. | AJ8BFP 6001# 8-32Stalen150 Lbs.NeeFlens0.5 "Round€37.98
DESTACO 6001-MSS Rechte actieklem, roestvrij staal, 2.63 inch lengte, 150 Lb | AJ8BLG 6001-MSSM4RVS150 Lbs.NeeFlens0.5 "Round€77.88

Contact

Neem direct contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies.
We zijn beschikbaar maandag tot vrijdag, van 07:30 tot 17:00.

DESTACO 6001-M rechte lijn actieklem, M4 plunjerdraad, staal, 150 lb
€35.02 /eenheid