Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 5105, 5110 Serie Verticale Aandrukker Clamps


Filteren
stijlModelWisselslot PlusCapaciteit vasthoudenMateriaalMontagebasisClamp Arm stijlBehandelenClamp Arm lengteHoogte onder Clamp ArmPrijs (ex BTW)
A
5110
Nee1150 Lbs.Sterk gesmeed staalFlangeStevige balkVerticaal4.83 "3.37 "€ 99.81
B
5105-B
Nee700 Lbs.Sterk gesmeed staalStraightStevige balkVerticaal3.13 "2.14 "€ 77.17
A
5105
Nee700 Lbs.Sterk gesmeed staalFlangeStevige balkVerticaal3.13 "2.54 "€ 73.00
C
5110-B
Nee1150 Lbs.Sterk gesmeed staalStraightStevige balkVerticaal4.83 "3.05 "€ 95.90
A
5105-R
Ja700 Lbs.Sterk gesmeed staalFlangeStevige balkVerticaal3.13 "2.54 "€ 120.76
D
5110-R
Ja1150 Lbs.Sterk gesmeed staalFlangeStevige balkVerticaal4.83 "3.37 "€ 144.47
B
5105-BR
Ja700 Lbs.Sterk gesmeed staalFlangeStevige balkVerticaal3.13 "2.54 "€ 106.15
D
5110-BR
Ja1150 Lbs.Sterk gesmeed staalFlangeStevige balkVerticaal4.83 "3.37 "€ 138.94

5105, 5110 Serie Verticale Aandrukker Clamps

These Destaco 5105, 5110 Serie verticaal ingedrukt houden clamps zijn ontworpen om neerwaartse c . toe te passenlampkracht door de uitgeoefende belasting te verhogen via tuimelmechanismen. Ze hebben een stalen constructie voor robuustness en hebben zwarte oxide afwerking om corrosie te weerstaan. theseclamps leveren een hoge kracht en flexibele verstelbaarheid, en bestaan ​​uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen scharnierpennen en bussen. Ze stellen de gebruiker in staat een handeling uit te voeren zonder frequente beweging van het werkstuk en het unieke scharnierpen- en hefboomsysteem zorgt voor uitstekende prestaties. theseclamps bieden een stationair alternatief voor verwijderbare C clamps of lente clamps bij het bevestigen van materiaal op een werkoppervlak. Ze hebben een capaciteit van 1150 lb en hebben een rechte handgreep met een openingshoek van 159 gradenrees. These verticaal ingedrukt houden clamps bieden een koppelingssysteem dat krachtige clampkracht met weinig inspanning om de c . te vergrendelen of ontgrendelenlamp. Ze houden werkstukken op hun plaats met behulp van de hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de clamp is verloofd en biedt grote speling onder clamping bar, met openingshoek tot 89 gradenrees. Destaco schakelen clamps worden gebruikt bij het slijpen, lassen, zoalssembling-, bewerkings- en metaalbewerkingstoepassingen in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie. these verticaal ingedrukt houden clamps hebben een laag draaipunt dat resulteert in een bijna loodrechte clampkracht. Ze zijn verkrijgbaar in flanged, rechte en solide basisvarianten, met schroefdraadgaten voor een veilige installatie. Geselecteerde modellen zijn geïntegreerd met de Toggle Lock Plus-veiligheidsfunctie om ervoor te zorgen dat de centrale vergrendelingstoestand behouden blijft en de clamp blijft beschermd tegen onbedoeld openen.

u gebruikt

These Destaco 5105, 5110 Serie verticaal ingedrukt houden clamps bieden een brede kaminavan functies, waardoor ze eendaptafel voor toepassingen zoals slijpen, lassen, enzsembling, machinale bewerking en metaalbewerking. Ze worden gebruikt in de erospace, automobiel- en voedings- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • These Destaco 5105, 5110 Serie verticaal ingedrukt houden clamps hebben een constructie van gelegeerd staal met zwarte oxide-afwerking om hoge temperatuur- en corrosietolerantie te bieden, en een houdcapaciteit van 1150 lb.
  • Theseclamps zijn uitgerust met een hoge balk voor extra speling, tot 89 gradenrees .
  • Ze hebben een handvat dat verticaal uitgelijnd kan worden, waardoor het apparaat veilig kan worden gebruikt met een werktafel.
  • Ze worden geleverd met een laag draaipunt dat resulteert in een bijna loodrechte clampkracht.
  • Geselecteerde modellen zijn geïntegreerd met het Toggle Lock Plus-mechanisme voor extra veiligheid door ervoor te zorgen dat de centrale vergrendelingstoestand behouden blijft en de clamp blijft beschermd tegen onbedoeld openen (kijk naar modellen die eindigen op -R).
  • These Destaco 5105, 5110 Serie verticaal ingedrukt houden clamps zijn verkrijgbaar in flanged, rechte en solide basisvarianten, met schroefdraadgaten voor een veilige installatie.

Compatibele accessoires

  • Destaco pneumatic sensoren: de pneumatic-sensoren zijn ontworpen om te passen in de 5105, 5110-serie van het merk verticale vergrendelingsschakelaar clamps die positiewaarnemingsfuncties kunnen inschakelen.
  • Destaco spindels: ThesDe spindels bieden hoogwaardige oplossingen voor werkstukopspanning, automatisering en insluiting, evenals: maximehm clampkracht tijdens slijpen, machinale bewerking, lasinrichtingen, enzsembling armaturen, kunststof spuitgieten en metaal fabricage toepassingen.

Normen en goedkeuringen

  • These Destaco 5105, 5110 Serie verticale tuimelvergrendeling clamps zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certifie.

Installatie

  • These Destaco 5105, 5110 Serie verticaal ingedrukt houden clamps komen met aflanged of rechte / stevige basis met schroefdraadgaten voor snelle en veilige montage op het oppervlak of blad, respectief.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Zijn Destaco verticaal ingedrukt houden clamps beschikbaar met de veiligheidsfunctie Toggle Lock Plus?

Ja, modellen inclusief: Destaco 5105-R verticaal ingedrukt houden clamps, beschikken over het Toggle Lock Plus-mechanisme omrevent per ongeluk openen van clamps.

wat zijn pneumatic schakelaar clamps?

pneuumatic schakelaar clamps zijn voorzien van de same basisontwerp en bediening als handmatige hold-down of straight-line toggle clamps, maar worden bediend pneumatisch. Ze zijn volledig op zichzelf staand en vereisen alleen een aansluiting op een drukbron.

Welk vet is? ideal heeft gewacht Destaco clamps voor hun wederopbouw?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met: Destaco mechanische clamps, terwijl de Magnalube G-vet is geweldig voor gebruik met pneumatic cilinder afdichtingen.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van? Destaco clamps?

Er is niet zo'n betekenis van de kleur van de clamp's handvat, omdat het alleen een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. deze hijlps operators om de handgreep snel en gemakkelijk te vinden.

Doet Destaco eventuele waterresten leverenstant clamp sensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regen.

Hoe gaat het met clampis gemeten?

Wissel clamps zijn verkrijgbaar in meerdere varianten met verschillende houdcapaciteiten. De capaciteit van een bepaalde toggle clamp kan worden gemeten door calchet bepalen van de afstand tussen de clampingplaat (op z'n hoogtehest-stand) & de werkbank.

Hoe werkt een ingedrukt houden toggle clamp werken?

de schakelaar clamp werkt tegen het werkstuk en drukt of strekt zich uithes de uitgeruste koppelingen om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van clamps?

De houdcapaciteit of de houdkracht geeft de c . weerlamphet vermogen om apparatuur of plaatwerk op de as te houdensembly line of tijdens soortgelijke fabricageprocessen.

Zijn Destaco clampis roestbestendigstant?

Ja. Destaco 5110 Serie verticale handgreep knevel clamps hebben een koolstofstalen behuizing met verzinkt. Destaco biedt ook een complete lijn RVS clamps voor een grotere corrosieweerstand.

Hoe een toggle c . te gebruikenlamp?

Voor gebruikers om de c . in te schakelenlampplaat met het werkstuk, moeten ze mogelijk de hendel naar beneden duwen. Daarna is de clamp wordt automatisch vergrendeld. Dit betekent dat het werkstuk wonpas worden losgelaten als u de hendel omhoog trekt.

Wat is aclampplaat?

Destaco schakelen clamps zijn uitgerust met aclampingplaat die samenwerkt met een werkoppervlak om het werkstuk op zijn plaats te houden. het pushes tegen het werkstuk om het stil te houden tijdens clamping. de clampingplaat kan zowel zwenken als kantelen, waardoor het ideal wanneer Clampeen taps toelopend object.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?