DESTACO 5105, 5110-serie verticale neerhoudklemmen


FILTER
Totale lengte: 4.13 "
stijlModelWisselslot PlusCapaciteit vasthoudenMateriaalMontagebasisKlemarmstijlHandleKlemarmlengte:Hoogte onder klemarmPrijs (ex BTW)
A
5110
Nee1150 Lbs.Sterk gesmeed staalFlensStevige balkVerticaal4.83 "3.37 "€150.68
B
5105-B
Nee700 Lbs.Sterk gesmeed staalStraightStevige balkVerticaal3.13 "2.14 "€120.55
C
5110-B
Nee1150 Lbs.Sterk gesmeed staalStraightStevige balkVerticaal4.83 "3.05 "€159.38
A
5105
Nee700 Lbs.Sterk gesmeed staalFlensStevige balkVerticaal3.13 "2.54 "€116.57
D
5110-BR
Ja1150 Lbs.Sterk gesmeed staalFlensStevige balkVerticaal4.83 "3.37 "€230.71
B
5105-BR
Ja700 Lbs.Sterk gesmeed staalFlensStevige balkVerticaal3.13 "2.54 "€184.12
A
5105-R
Ja700 Lbs.Sterk gesmeed staalFlensStevige balkVerticaal3.13 "2.54 "€174.89
D
5110-R
Ja1150 Lbs.Sterk gesmeed staalFlensStevige balkVerticaal4.83 "3.37 "€215.26

5105, 5110-serie verticale neerhoudklemmen

Deze Destaco 5105, 5110-serie verticale neerhoudklemmen zijn ontworpen om neerwaartse klemkracht uit te oefenen door de toegepaste belasting te vergroten via tuimelmechanismen. Ze hebben een stalen constructie voor robuustheid en hebben een zwarte oxide-afwerking om corrosie te weerstaan. Deze klemmen leveren een grote kracht en flexibele verstelbaarheid en bestaan ​​uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen draaipennen en bussen. Ze stellen de gebruiker in staat een handeling uit te voeren zonder het werkstuk veelvuldig te verplaatsen en het unieke draaipen- en hefboomsysteem zorgt voor uitstekende prestaties. Deze klemmen bieden een stationair alternatief voor verwijderbare C-klemmen of veerklemmen bij het vastzetten van materiaal op een werkoppervlak. Ze hebben een draagvermogen van 1150 lb en zijn voorzien van een rechte handgreep met een openingshoek van 159 graden. Deze verticale neerhoudklemmen bieden een koppelingssysteem dat met weinig inspanning een krachtige klemkracht kan uitoefenen om de klem te vergrendelen of ontgrendelen. Ze houden werkstukken op hun plaats met behulp van de hefboomhendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de klem is ingeschakeld en bieden een grote speling onder de klembalk, met een openingshoek tot 89 graden. Destaco spanklemmen worden gebruikt bij het slijpen, lassen, assembleren, verspanen en metaalbewerking in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Deze verticale neerhoudklemmen hebben een laag draaipunt dat resulteert in een bijna loodrechte klemkracht. Ze zijn verkrijgbaar in varianten met geflensde, rechte en massieve basis, met schroefdraadgaten voor een veilige installatie. Geselecteerde modellen zijn geïntegreerd met de Toggle Lock Plus-veiligheidsfunctie om ervoor te zorgen dat de overcentrische vergrendelingstoestand behouden blijft en de klem beschermd blijft tegen onbedoeld openen.

u gebruikt

Deze Destaco 5105, 5110-serie verticale neerhoudklemmen bieden een brede combinatie van functies, waardoor ze kunnen worden aangepast voor toepassingen zoals slijpen, lassen, assembleren, bewerken en metaalfabricage. Ze worden gebruikt in de lucht- en ruimtevaart, de auto-industrie en de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

Kenmerken

  • Deze Destaco 5105, 5110-serie verticale neerhoudklemmen hebben een constructie van gesmeed gelegeerd staal met zwarte oxide-afwerking om hoge temperatuur- en corrosietolerantie te bieden, en een houdvermogen van 1150 lb.
  • Deze klemmen zijn voorzien van een hoge stang voor extra speling, tot 89 graden.
  • Ze hebben een handvat dat verticaal uitgelijnd kan worden, waardoor het apparaat veilig kan worden gebruikt met een werktafel.
  • Ze worden geleverd met een laag draaipunt dat resulteert in een bijna loodrechte klemkracht.
  • Geselecteerde modellen zijn geïntegreerd met het Toggle Lock Plus-mechanisme voor extra veiligheid door ervoor te zorgen dat de overcentrische vergrendeling wordt gehandhaafd en de klem beschermd blijft tegen onbedoeld openen (kijk naar modellen die eindigen op -R).
  • Deze Destaco 5105, 5110-serie verticale neerhoudklemmen zijn verkrijgbaar in varianten met flens, rechte en massieve basis, met schroefdraadgaten voor een veilige installatie.

Compatibele accessoires

  • Destaco pneumatische sensoren: De pneumatische sensoren zijn ontworpen om te passen op de 5105-, 5110-serie verticale klemvergrendelingsklemmen van het merk die positiedetectiefuncties kunnen inschakelen.
  • Destaco-spindels: Deze spindels bieden hoogwaardige werkopspan-, automatiserings- en insluitingsoplossingen, evenals maximale klemkracht tijdens slijpen, verspanen, lassen van armaturen, assemblage van armaturen, kunststof spuitgieten en metaalfabricagetoepassingen.

Normen en goedkeuringen

  • Deze Destaco 5105, 5110 serie verticale neerhoudklemmen zijn ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 gecertificeerd.

Installatie

  • Deze Destaco 5105, 5110-serie verticale neerhoudklemmen worden geleverd met een geflensde of rechte / massieve basis met schroefdraadgaten voor respectievelijk snelle en veilige montage op een oppervlak of blad.

Veelgestelde Vragen / Veelgestelde Vragen

Zijn Destaco verticale neerhoudklemmen verkrijgbaar met de Toggle Lock Plus veiligheidsfunctie?

Ja, modellen inclusief: Destaco 5105-R verticale neerhoudklemmen, voorzien van het Toggle Lock Plus-mechanisme om onbedoeld openen van klemmen te voorkomen.

Wat zijn pneumatische spanklemmen?

Pneumatische spanners hebben hetzelfde basisontwerp en dezelfde bediening als handmatige neerhoud- of rechte spanners, maar worden pneumatisch bediend. Ze zijn volledig op zichzelf staand en vereisen alleen een drukbronaansluiting.

Welk vet is ideaal voor Destaco klemmen voor hun revisie?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met Destaco mechanische klemmen, terwijl het Magnalube G-vet uitstekend geschikt is voor gebruik met pneumatische cilinderafdichtingen.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van Destaco klemmen?

De kleur van het handvat van de klem is niet zo belangrijk, omdat het slechts een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. Dit helpt operators bij het snel en gemakkelijk vinden van het handvat.

Levert Destaco ook waterbestendige klemsensoren?

Ja, Destaco levert ook inductieve sensoren die zijn ontworpen in overeenstemming met de IP65-normen om bescherming te bieden tegen krachtige hydraulische stralen, stof en zware regenval.

Hoe worden spanners gemeten?

Snelspanklemmen zijn verkrijgbaar in meerdere varianten met verschillende houdcapaciteiten. De capaciteit van een bepaalde spanner kan worden gemeten door de afstand tussen de klemplaat (in de hoogste stand) en de werkbank te berekenen.

Hoe werkt een spanklem?

De tuimelklem werkt tegen het werkstuk en comprimeert of strekt de uitgeruste koppelingen uit om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van klemmen?

De houdcapaciteit of de houdkracht geeft het vermogen van de klem weer om apparatuur of plaatstaal op de assemblagelijn of tijdens soortgelijke fabricageprocessen vast te houden.

Zijn Destaco klemmen roestbestendig?

Ja. Destaco spanners uit de 5110-serie met verticale handgreep hebben een koolstofstalen behuizing met verzinkte coating. Destaco biedt ook een complete lijn roestvrijstalen klemmen voor een grotere corrosiebestendigheid.

Hoe gebruik je een spanklem?

Om ervoor te zorgen dat gebruikers de klemplaat met het werkstuk kunnen verbinden, moeten ze de hendel mogelijk naar beneden duwen. Daarna wordt de klem automatisch vergrendeld. Dit betekent dat het werkstuk pas loskomt als u de hendel omhoog trekt.

Wat is een klemplaat?

Destaco snelspanners zijn uitgerust met een klemplaat die in combinatie met een werkoppervlak werkt om het werkstuk op zijn plaats te houden. Het drukt tegen het werkstuk om het stil te houden tijdens het klemmen. De klemplaat kan zowel zwenken als kantelen en is daardoor ideaal bij het spannen van een taps toelopend voorwerp.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?