Kies een langjij veroudert

Deutsch

English

DESTACO 533, 535 Serie Verticale Aandrukker Clamps


Filteren
stijlModelHoogte onder Clamp ArmCapaciteit vasthoudenWisselslot PlusMateriaalMontagebasisClamp Arm stijlBehandelenClamp Arm lengtePrijs (ex BTW)
A
533-L
1.86 "1500 Lbs.NeeStalenFlangeLange stevige staafVerticaal2.56 "€ 305.02
B
533-pond
2.17 "1500 Lbs.NeeStalenStraightLange stevige staafVerticaal2.56 "€ 277.65
C
535-L
2.63 "2200 Lbs.NeeStalenFlangeLange stevige staafVerticaal3.35 "€ 360.49
B
535-pond
2.95 "2200 Lbs.NeeStalenStraightLange stevige staafVerticaal3.35 "€ 327.47

533, 535 Serie Verticale Aandrukker Clamps

Destaco 533 & 535 Serie verticaal ingedrukt houden clamps zijn ontworpen om neerwaartse c . toe te passenlampkracht door de uitgeoefende belasting te verhogen via tuimelmechanismen. Ze bestaan ​​uit nauwkeurig bewerkte componenten met geharde en geslepen scharnierpennen en bushes. Theseclamps bieden een stationair alternatief voor verwijderbare Cclamps of lente clamps bij het bevestigen van materiaal op een werkoppervlak. theseclamps werkstukken op hun plaats houden met behulp van een hendel die naar de rechtopstaande positie wordt geduwd wanneer de clamp is verloofd. Ze zijn uitgerust met een ergonomisch ontworpen handvat om spanning en pijn tijdens het werk te minimaliseren. De deurkruk grijpt en laat de c . loslampkop, die een werkstuk op een werktafel houdt. Destaco schakelen clamps worden gebruikt bij het lassen, zoalssembling en zware productie clamping toepassingen in verschillende commerciële industrieën. these houd toggle c . ingedruktlamps hebben een hoge clampvermogen dat de benodigde armaturen voor een bepaalde toepassing vermindert. Ze kunnen eendapt aan werkstukken van verschillende hoogtes. Destaco verticaal ingedrukt houden toggle clamps zijn vrijwel onderhoudsvrij en hebben slechts een paar druppels smeerolie nodig om ze in uitstekende staat te houden. theseclamps stellen de gebruiker in staat een handeling uit te voeren zonder zich zorgen te maken over de frequente beweging van een werkstuk. Het unieke draai- en hefboomsysteem zorgt voor: maximum functie en uitstekende prestaties. Ze hebben een hoge oefenkracht en flexibele verstelbaarheid die handig zijn bij het werken met materialen van verschillende diktesnesses. Ze hebben een vast ontwerp om te beveiligen en loosen werkstukken zonder de c . te verplaatsenlamp zelf.

u gebruikt

Destaco 533 & 535 Serie verticaal ingedrukt houden clamps worden gebruikt in de voedsel- en verpakkingsindustrie, automatisering, erospace en auto-industrie voor toepassingen zoals slijpen, lassen, machinale bewerking en metaalbewerking.

Kenmerken

  • Destaco 533 & 535 Serie verticale tuimelvergrendeling clamps hebben een stalen constructie te bieden exceptionele sterkte en structurele stijfheid en kan lasten aan van 1500 tot 2200 lb.
  • Ze komen met flanged / rechte basis die eenvoudige installatie mogelijk maakt.
  • Theseclamps worden geleverd met geharde scharnierpennen en bussen om een ​​lange levensduur te garanderen.
  • Ze combineren een modulaire constructie met een vast ontwerp om de mogelijkheid te bieden om te beveiligen en loosen materiaal zonder de c . te verplaatsenlamp.
  • Destaco 533 & 535 Serie verticaal ingedrukt houden clamps zijn uitgerust met grote staafgeleiders voor maximum laterale ondersteuning terwijl clampIng.

Normen en goedkeuringen

  • Destaco 533 & 535 Serie verticaal ingedrukt houden clamps worden vervaardigd in overeenstemming met industrienormen zoals ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 voor de grootst mogelijke gebruikersveiligheid, milieugezondheid en superior prestatie van de clamps.

Installatie

  • Destaco 533 & 535 Serie verticaal ingedrukt houden clamps hebben aflanged basis of rechte basis met montagegaten met schroefdraad waardoor de unit gemakkelijk op werkoppervlakken kan worden geïnstalleerd.

Veelgestelde Vragen/Veelgestelde Vragen

Hoe werkt een verticale ingedrukt houden toggle clamp werken?

de schakelaar clamp werkt tegen het werkstuk en drukt of strekt zich uithes de uitgeruste koppelingen om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

Welk vet is? ideal heeft gewacht Destaco clamps voor hun wederopbouw?

Een koppelingsvet zoals Mobil XTC moet worden gebruikt bij het omgaan met: Destaco mechanische clamps, terwijl de Magnalube G-vet is geweldig voor gebruik met pneumatic cilinder afdichtingen.

Wat is de betekenis van de rode kleur van het handvat van? Destaco clamps?

Er is niet zo'n betekenis van de kleur van de clamp's handvat, omdat het alleen een herkenbaar gebied vertegenwoordigt. deze hijlps operators om de handgreep snel en gemakkelijk te vinden.

Hoe gaat het met clampis gemeten?

Wissel clamps zijn verkrijgbaar in meerdere varianten met verschillende houdcapaciteiten. De capaciteit van een bepaalde toggle clamp kan worden gemeten door calchet bepalen van de afstand tussen de clampingplaat (op z'n hoogtehest-stand) & de werkbank.

Hoe werkt een ingedrukt houden toggle clamp werken?

de schakelaar clamp werkt tegen het werkstuk en drukt of strekt zich uithes de uitgeruste koppelingen om het werkstuk in een stationaire positie te houden.

Wat betekent houdcapaciteit in termen van clamps?

De houdcapaciteit of de houdkracht geeft de c . weerlamphet vermogen om apparatuur of plaatwerk op de as te houdensembly line of tijdens soortgelijke fabricageprocessen.

Wat is aclampplaat?

Destaco schakelen clamps zijn uitgerust met aclampingplaat die samenwerkt met een werkoppervlak om het werkstuk op zijn plaats te houden. het pushes tegen het werkstuk om het stil te houden tijdens clamping. de clampingplaat kan zowel zwenken als kantelen, waardoor het ideal wanneer Clampeen taps toelopend object.

We zijn hier om te helpen!

Op zoek naar een onderdeel dat hier niet vermeld staat?